Κουτί σωλήνων χαρτιού

Κουτί σωλήνων χαρτιού
Μέγεθος: Πλάτος x Ύψος x προσαρμοσμένο βάθος
Χρώμα: CMYK καθώς και pantone
Ποσότητα: 1000 τεμάχια

Λεπτομέρειες προϊόντος

λεπτομέρειες προιόντος

Μέγεθος: Πλάτος x Ύψος x προσαρμοσμένο βάθος

Χρώμα: CMYK καθώς και pantone

Ποσότητα: 1000 τεμάχια

Επιφανειακή φινίρισμα: Γυαλιστερό / Ματ πλαστικοποίηση, επίστρωση UV, ανάγλυφο, με ...

Υλικό: Kraft, ελεφαντόδοντο, κυματοειδές, ξύλο Bristol

Περιγραφή

Το ανακυκλώσιμο και βιοδιασπώμενο χαρτοκιβώτιο χαρτιού μπορεί να σχεδιαστεί σε μια ποικιλία δοχείων συσκευασίας για μια ποικιλία προϊόντων όπως καραμέλα, γάλα σε σκόνη, φαρμακευτικά προϊόντα, πατατάκια και μπουκάλια πατάτας. Κατασκευασμένα από πολυστρωματικό χαρτί kraft ή άλλο χαρτόνι υψηλής ποιότητας, τα χαρτί στρώματα συγκολλούνται μεταξύ τους και στη συνέχεια διαμορφώνονται σε κυκλικούς σωλήνες για ανθεκτικότητα και αντοχή. Αυτή η συσκευασία έχει καλή προστασία για το προϊόν και διασφαλίζει ότι το προϊόν δεν θα υποστεί βλάβη κατά τη μεταφορά. Οι χάρτινοι σωλήνες μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με το μέγεθος και την εκτύπωση.

Είτε χρειάζεστε ένα τυποποιημένο κουτί από χαρτόνι είτε ένα κουτί σωλήνων, μπορούμε να δημιουργήσουμε τα προϊόντα που χρειάζεστε με τη σωστή τιμή. Όλα τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμο χαρτί. Από την ιδέα μέχρι την ολοκλήρωση, οι ειδικοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν.

Πλεονεκτήματα του κουτιού σωληνώσεων

--Paper Tube Box έχει ένα ευρύ φάσμα στυλ και χρησιμοποιείται ευρέως για την εκτύπωση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλή δημοσιότητα.

- Το κουτί έχει μεγάλη αντοχή σε σχίσιμο και ανθεκτική εμφάνιση, γεγονός που μπορεί να διασφαλίσει ότι το προϊόν είναι σταθερό κατά τη διάρκεια της μεταφοράς και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

--Υψηλή ποιότητα, λογική τιμή, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας

--Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για τη διατροφή μας είναι φιλικά προς το περιβάλλον, εύκολο στη μεταφορά και εύκολο στην ανακύκλωση.

- Η συσκευασία είναι ανθεκτική στην υγρασία, ανθεκτική στο λάδι, ανθεκτική στο λάδι, ανθεκτική στη φλόγα και εκτεταμένη.


Εξεταστική