Κουτιά με σωληνάριο ποιότητας τροφίμων

Κουτιά με σωληνάριο ποιότητας τροφίμων
-Μη υλικά: 750gsm, 800gsm, 1mm, 2mm, 2,5, 3mm, 3,5mm ect
- Χρώμα: 1 χρώμα, 2 χρώματα, 3 χρώματα, 4 χρώματα σε CMYK
-Το έργο: JPG, PDF, AI,

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή προϊόντων

Τα Κουτιά Τροφίμων Τροφίμων βαθμού είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά χαρτόνι ποιότητας τροφίμων, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για τη συσκευασία σοκολάτας, αποξηραμένα φρούτα, καραμέλα, τσάι κλπ., Αλλά και για ηλεκτρονικά, ιατρική, παιχνίδια, αθλητικά είδη και άλλες βιομηχανίες. Αυτό το μικρό, εύχρηστο πακέτο βοηθά τους πωλητές και τους καταναλωτές να επιτύχουν αυτό που χρειάζονται: ελκυστικότητα και ευκολία χρήσης. Το πακέτο είναι αρκετά ισχυρό ώστε να προστατεύει τα εύθραυστα αντικείμενα μέσα. Πλούσιο σε χρώμα, που επιτυγχάνεται μέσω έγχρωμης εκτύπωσης, μέσω της διαδικασίας θερμής σφράγισης για να επιτευχθεί το λογότυπο και το εμπορικό σήμα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε πιο προσαρμοσμένες κυλινδρικές συσκευασίες, μπορείτε να εκτυπώσετε το όνομα της εταιρείας και το λογότυπο της εταιρείας στο κουτί για την προώθηση της επιχείρησης.

λεπτομέρειες προιόντος

-Μη υλικά: 750gsm, 800gsm, 1mm, 2mm, 2,5, 3mm, 3,5mm ect

- Χρώμα: 1 χρώμα, 2 χρώματα, 3 χρώματα, 4 χρώματα σε CMYK

-Το έργο: JPG, PDF, AI,

-Ρειτουργία: εκτύπωση χαρτιού σε 128gsm, ή 157gsm, τοποθετημένο άκαμπτο χαρτόνι.

- Τελικό: Ματ, γυαλιστερό, σατινέ σε πλαστικοποίηση

-Αξεσουάρ: κασσίτερος κασσίτερος, Plactic καπάκι, μανίκια, παράθυρο die-κομμένα, κορδέλα συνημμένο ... ect

-Προσθήκη ημέρας προετοιμασίας: 4-7 εργάσιμες ημέρες

- Κόστος δείγματος: US $ 50 --- US $ 100

Χαρακτηριστικά των κουτιών σωληνώσεων

* Τα κουτιά σωλήνων τροφίμων βαθμού είναι φιλικά προς το περιβάλλον, ανακυκλώσιμα, εγγυημένα τρόφιμα και όμορφα συσκευασμένα.

* Κατασκευασμένο από χαρτονένιο υλικό, υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό

* Διαθέτει καλή αντοχή στην παραμόρφωση και μειώνει το στρες μέσα στη συσκευασία

* Δυνατότητα σχεδιασμού όμορφων ετικετών για διαφορετικά προϊόντα για την ενίσχυση του ανταγωνιστικού τους πλεονεκτήματος

Προϊόν Πλεονέκτημα

Τυποποιημένα κουτιά σωλήνων τροφίμων μπορούν να εκτυπωθούν σύμφωνα με το προϊόν. Μπορούμε να συσκευάσουμε τα προϊόντα σας σε οποιοδήποτε μοτίβο και στυλ για να αντανακλούν πλήρως τα χαρακτηριστικά του προϊόντος. Το εμπορικό σήμα, το λογότυπο και το κύριο πρότυπο μπορούν να εκτυπωθούν με διάφορους τρόπους. Η μπούκλα στην άκρη του κυλίνδρου είναι ομαλή και πιο εμφανή σε συσκευασίες προϊόντων υψηλής ποιότητας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το μέγεθος της συσκευασίας, η διάμετρος και το ύψος όλων των στρογγυλών κουτιών εξαρτάται από το μέγεθος του προϊόντος.
Εξεταστική