Μεγάλα κουτιά από χαρτόνι μεγάλου μεγέθους

Μεγάλα κουτιά από χαρτόνι μεγάλου μεγέθους
Μέγεθος: προσαρμοσμένο
Σχήμα και στυλ: ορθογώνιο, τετράγωνο, κυκλικό, οβάλ, ειδικό σχήμα. μοντέρνο ντιζάιν, αριστοκρατικό και αρχαϊκό στιλ.
Χαρτί τέχνης: 157 g έως 250 g χρησιμοποιείται συνήθως σε χαρτοκιβώτιο.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή

Τα μεγάλα χαρτοκιβώτια είναι πολύ δημοφιλή και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κουτιά δώρων, κουτιά λουλουδιών, κιβώτια καπέλων κλπ. Το μέγεθος της συσκευασίας στρογγυλής καπέλας δεν είναι σταθερό αλλά ποικίλλει ανάλογα με τις πραγματικές ανάγκες του προϊόντος. Η διάμετρος και το ύψος της συσκευασίας χάρτινου σωλήνα μπορούν να καθοριστούν με τη μορφή ενός προσαρμοσμένου σωλήνα χαρτιού και μπορούν να είναι τόσο ακριβή όσο 1 mm. Τα αυτοκόλλητα στην επιφάνεια του κουτιού δώρου μπορούν να προσαρμοστούν σε διάφορα διαφορετικά χρώματα και μοτίβα.

λεπτομέρειες προιόντος

Είδος Μεγάλο κυτίο με χαρτόνι
Μέγεθος προσαρμοσμένο
Σχήμα και στυλ Ορθογώνιο, τετράγωνο, κυκλικό, ωοειδές, ειδικό σχήμα. μοντέρνο ντιζάιν, αριστοκρατικό και αρχαϊκό στιλ.
Γκρι κάρτα καρτών Από 600 g έως 1600 g χρησιμοποιείται συνήθως στο κιβώτιο συσκευασίας.
Χαρτί τέχνης Το 157 g έως 250 g χρησιμοποιείται συνήθως σε χαρτοκιβώτιο.
Φανταστικό χαρτί 100 γραμμάρια , 120 γραμμάρια , 130 γραμμάρια διαφορετικού χρώματος και στυλ.

Εισαγωγή των στρογγυλών κουτιών από χαρτόνι

* Αυτό είναι ένα προσαρμοσμένο μεγάλο χαρτόνι Round Box με ένα καπάκι. Το κυλινδρικό κουτί μεγάλου μεγέθους χαρτονιού έχει μια πολύ μεγάλη χωρητικότητα για να καλύψει τις ανάγκες των διαφόρων ειδών, αν και άλλα μεγέθη μπορούν να προσαρμοστούν. Εκτός από τον κύκλο, μπορούμε να προσφέρουμε και άλλα σχήματα, όπως τετράγωνο, ωοειδές, άλλα ειδικά σχήματα και ούτω καθεξής.

* Η επιφάνεια των κυκλικών κουτιών μεγάλου χαρτονιού είναι κατασκευασμένη με μια πινελιά πολυπλοκότητας. Μπορεί να πωληθεί ως εμπόρευμα ή σαν κουτί δώρου για να τυλίξει μια ποικιλία από έξοχα δώρα.

* Τα μεγάλα χαρτοκιβώτια μεγάλου χαρτονιού έχουν χαρτί με κόκκινο φόντο, το οποίο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας προϊόντα χαρτιού και είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμο. Το κόκκινο χαρτί εκτύπωσης είναι ένας φάκελος κοινής επιχείρησης, γεμάτος εορταστική ατμόσφαιρα. Ο πυθμένας του κυλίνδρου συνδέεται με μια μικρή ποσότητα κόλλας έτσι ώστε να μην πέσει.

* Μπορούμε να εκτυπώσουμε τις πληροφορίες της εταιρείας σας, πληροφορίες για το προϊόν, εταιρικό λογότυπο κ.λπ. στην επιφάνεια του κουτιού, το οποίο μπορεί να κάνει το πακέτο ένα καλό διαφημιστικό αποτέλεσμα, το οποίο μπορεί να ενισχύσει την προβολή της επιχείρησής σας.       

        Μεγάλο-Μικρό-Μαύρο-Γύρος-Χαρτόνι-Λουλούδι-Gift3

Hot Tags: μεγάλα κουτιά στρογγυλά χαρτόνι, Κίνα, κατασκευάζει, εργοστάσιο, χονδρική, έθιμο, τιμή
Εξεταστική

You Might Also Like