Κορυφαίες χάρτινες τσάντες για ψώνια

Κορυφαίες χάρτινες τσάντες για ψώνια
Μέγεθος: μπορεί να προσαρμοστεί
Τύπος λαβής: περιστρεφόμενη λαβή
Υλικό: χαρτί Kraft

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σύντομη εισαγωγή

Κορυφαίες χάρτινες τσάντες για χαρτοπωλεία λιανικής πώλησης είναι οι οικολογικές χάρτινες σακούλες από 100% ανακυκλωμένο χαρτί που είναι βιοαποικοδομήσιμες και ανακυκλώσιμες. Οι μικρές τσάντες από χαρτί είναι πιο υγιείς και πιο πολυτελείς από το πλαστικό. Οι χάρτινες τσάντες λιανικής πώλησης με λαβές είναι καλά συνδεδεμένες, δεν έχουν οσμή, ο τετράγωνος πυθμένας είναι ισχυρός και η λαβή συστροφής χαρτιού είναι μεγάλη. Αυτές οι χάρτινες τσάντες για ψώνια έχουν ένα όμορφο ματ φινίρισμα που μπορεί να διακοσμηθεί ή να διακοσμηθεί όπως απαιτείται και να βαφτεί ανάλογα με τις διαφορετικές ανάγκες των διακοπών. Οι μικρές τσάντες δώρων μπορούν να προσαρμοστούν για κάθε περίσταση, ακόμη και προσθέτοντας το δικό σας λογότυπο για να εκπροσωπήσετε την επιχείρησή σας.

λεπτομέρειες προιόντος

-Ιέτο όνομα: Top Shopping λιανικής τσάντες χαρτιού

- Τύπος χειρολαβής: περιστρεφόμενη λαβή

- Υλικό: χαρτί Kraft

-Χαρακτηριστικά:

* Οικολογικό, διαλυτό στο νερό, άλλο

* Διατίθεται προσαρμοσμένη εκτύπωση OEM

* Εξαιρετικό εμπόδιο κατά του αέρα, της υγρασίας και της διάτρησης

* Το χρησιμοποιούμενο φύλλο και μελάνι είναι φιλικό προς το περιβάλλον

* Οθόνη μεγάλης χωρητικότητας φιλική προς το χρήστη

Πλεονεκτήματα προϊόντος

1) Ισχυρές και ευπροσάρμοστες τσάντες: Οι κορυφαίες τσάντες χαρτιού για ψώνια λιανικής πώλησης είναι οι τραχίες χάρτινες σακούλες από χοντρό χαρτί kraft με ανθεκτική λαβή σχοινιού. Οι σάκοι κιβωτίων έχουν ένα επίπεδο πάτο ώστε να στέκονται καλά.

2) Τσάντα χαρτιού πολλαπλών χρήσεων: Αυτή η τσάντα από χαρτόνι τετράγωνου πυθμένα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς.

3) Ανθεκτικές τσάντες δώρου από χαρτί DIY: Αυτοί οι χάρτινοι τσάντες μπορούν να τυπώσουν το δικό σας εμπορικό λογότυπο και να το χρησιμοποιήσουν ως λιανική τσάντα

4) Μεγάλες λαβές: δεν πέφτουν όπως οι λαβές σε άλλες σακούλες. Η λαβή του χάρτινου σάκου κραφτ είναι καλά συνδεδεμένη με την τσάντα και δεν είναι εύκολο να ανοίξει ή να σχιστεί.

5) Eco Bag: Η τσάντα για ψώνια είναι κατασκευασμένη από φιλικά προς το περιβάλλον βιοδιασπώμενα υλικά. Αυτές οι σακούλες μπορούν να ανακυκλωθούν, να ξαναχρησιμοποιηθούν και να λιπασματοποιηθούν. 001

Hot Tags: κορυφαίες λιανικές τσάντες για ψώνια, Κίνα, κατασκευάζει, εργοστάσιο, χονδρική, έθιμο, τιμή
Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει