Τσάντες φαγητού τροφίμων

Τσάντες φαγητού τροφίμων
* Αυτές οι σακούλες είναι ανθεκτικές στη βύθιση του πετρελαίου, σε χαμηλή θερμοκρασία κατάψυξης και σε καθυστερημένη ασφάλιση. * Είναι φιλικό προς το περιβάλλον, ανακύκλωση, εξοικονόμηση κόστους κλπ.
* Η τσάντα χαρτιού είναι σκληρή και έχει καλή αντοχή στο νερό

Λεπτομέρειες προϊόντος

περιγραφή προϊόντος

Ονομα προϊόντος

Τσάντες φαγητού τροφίμων

Μέγεθος

Εθιμο

Χρώμα

CMYK + χρώμα Pantone

Υλικό

Cardstock χαρτί, λευκό ματ κάρτα, μαύρο matte cardstock, Kraft χαρτί, χαρτί τέχνης, ελεφαντόδοντο συμβούλιο, Duplex συμβούλιο, προσαρμοσμένες, κ.λπ.

Τύπος λαβής

Κορδέλα, κορδόνι, βαμβάκι, νάιλον, στριμμένα, επίπεδη χαρτί, χοντροκομμένα, κοψίματα κλπ.

Επιφανειακή τελική επεξεργασία

Βερνίκωμα, γυαλιστερή / ματ πλαστικοποίηση, χρυσαφί / ασήμι θερμή σφράγιση, ανάγλυφη επίστρωση, επιφανειακή επίστρωση UV, εφέ ολογράμματος κ.λπ.

Εκτύπωση

Εκτυπώσεις όφσετ, Εκτύπωση οθόνης

Λογότυπο

OEM και ODM είναι διαθέσιμα και μπορούμε να εκτυπώσουμε το λογότυπό σας σε χαρτοκιβώτιο

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

- Εξαιρετική σχεδίαση

- Βάρος φωτισμού

- όμορφα σχέδια

- ισχυρή λαβή

- Περιβάλλον

Εισαγωγή προϊόντων

Οι Τσάντες Τροφίμων Τροφίμων μας είναι 100% ανακυκλώσιμες και βιοδιασπώμενες, φιλικές προς το περιβάλλον και μη τοξικές, κατάλληλες για τη συσκευασία μιας ποικιλίας τροφίμων. Κατασκευασμένα από ανθεκτικό χαρτί kraft, αυτές οι τσάντες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε καταστήματα με είδη δώρων, καταστήματα λιανικής πώλησης, παντοπωλεία και εστιατόρια. Το σχεδιασμό του με περιστρεφόμενη λαβή το καθιστά ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα επιλογών για πελάτες που ασχολούνται με τη συσκευασία τροφίμων. Επιπλέον, αυτοί οι χάρτινοι σάκοι προσφέρουν μια ελαφρύτερη, ευκολότερη και χειρότερη επιλογή από τις συμβατικές επιλογές συσκευασίας για φαγητό. Μπορούμε να προσφέρουμε διαφορετικά μεγέθη χάρτινων σακουλών για τις ανάγκες σας.

Αυτές οι Τσάντες Τροφίμων Τροφίμων είναι μια ευπροσάρμοστη, ικανοποιητική από τον πελάτη λύση συσκευασίας, χάρη στην ανώτερη ποιότητα και την αίσθηση της κάτω γης. Οι χάρτινες τσάντες Kraft με λαβές διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σχήματα και έχουν πρότυπα ασφαλείας για τρόφιμα, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως συσκευασία τροφίμων.

Πλεονεκτήματα προϊόντος

* Τσάντες χαρτί τροφίμων μπορούν να παραμείνουν αμετάβλητες στο περιβάλλον, αποτρέποντας διαρροή τροφίμων, και καλή επίδραση συσκευασίας

* Αυτές οι σακούλες είναι ανθεκτικές στη βύθιση του πετρελαίου, σε χαμηλή θερμοκρασία κατάψυξης και σε καθυστερημένη ασφάλιση.

* Είναι φιλικό προς το περιβάλλον, ανακύκλωση, εξοικονόμηση κόστους κλπ.

* Η τσάντα χαρτιού είναι σκληρή και έχει καλή αντοχή στο νερό

* Αυτός ο σάκος πληροί τα πρότυπα ασφάλειας των τροφίμων και έχει καλή αντοχή σε λάδι και νερό

* Η τσάντα χαρτιού μπορεί να αντέξει μια μεγάλη δύναμη έλξης όταν χρησιμοποιείται και δεν υπάρχει ρωγμή κάτω από την αυξημένη πίεση.

πιστοποιητικόISO9001-2015_meitu_3

Hot Tags: χάρτινες σακούλες τροφίμων, Κίνα, κατασκευάζει, εργοστάσιο, χονδρική, έθιμο, τιμή
Εξεταστική

You Might Also Like