Ηλεκτρονικό κουτί χρώματος

Πρόκειται για ένα κιβώτιο για κινητά τηλέφωνα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συσκευασία διαφόρων ηλεκτρονικών αξεσουάρ. Αυτό το ηλεκτρονικό έγχρωμο κιβώτιο βοηθά το προϊόν να αποφύγει τη μόλυνση και το στατικό ηλεκτρισμό από τη σκόνη και άλλες ακαθαρσίες, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια του προϊόντος κατά τη μεταφορά. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας χαρτόνι και έχει ένα συγκεκριμένο πάχος.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σύντομη εισαγωγή

Πρόκειται για ένα κιβώτιο για κινητά τηλέφωνα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συσκευασία διαφόρων ηλεκτρονικών αξεσουάρ. Αυτό το ηλεκτρονικό έγχρωμο κιβώτιο βοηθά το προϊόν να αποφύγει τη μόλυνση και το στατικό ηλεκτρισμό από τη σκόνη και άλλες ακαθαρσίες, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια του προϊόντος κατά τη μεταφορά. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας χαρτόνι και έχει ένα συγκεκριμένο πάχος. Η εσωτερική επένδυση μπορεί να παίξει ένα σταθερό προστατευτικό ρόλο, έτσι ώστε τα αγαθά στο κουτί να μην προκαλέσουν σύγκρουση και κούνημα στο κουτί.

Χαρακτηριστικό του προϊόντος

Το ηλεκτρονικό κιβώτιο χρωμάτων όχι μόνο καθιστά εύκολη την εμφάνιση, τη μεταφορά και τη μεταφορά, αλλά και δημιουργεί αξία για επαναχρησιμοποίηση, σύμφωνα με μια πράσινη εικόνα του καταναλωτή. Αυτό το κουτί είναι ικανό για έγχρωμη εκτύπωση, το οποίο είναι και το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό του. Για ένα σχέδιο συσκευασίας, το χρώμα είναι συχνά σημαντικότερο για την προσέλκυση της προσοχής των καταναλωτών. Το χρώμα είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στην οπτική πληροφόρηση των ανθρώπων. Οι άνθρωποι δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στο χρώμα από το 80% του οπτικού. Η έγχρωμη εκτύπωση μπορεί να κάνει τη συσκευασία πιο εντυπωσιακή και να κάνει τα προϊόντα σας να ξεχωρίζουν σε πολλά προϊόντα, τα οποία μπορούν να προωθήσουν καλύτερα το διαφημιστικό αποτέλεσμα και να ενισχύσουν την αξία του προϊόντος. Το πακέτο είναι επίσης προσαρμόσιμο και μπορεί να προσαρμοστεί ξεχωριστά στο μέγεθος, το σχήμα του προϊόντος και πολλά άλλα.

περιγραφή προϊόντος

Ονομα προϊόντος

Ηλεκτρονικό κουτί χρώματος

Μέγεθος

Εθιμο

Χρώμα

CMYK + χρώμα Pantone

Υλικό

Χαρτί, χαρτί με επίστρωση, χαρτόνι, προσαρμοσμένο

Επιφανειακή τελική επεξεργασία

γυαλιστερή πλαστικοποίηση, ματ πλαστικοποίηση, θερμή σφράγιση, ανάγλυφη επίστρωση UV-spot

Εκτύπωση

Εκτυπώσεις όφσετ, Εκτύπωση οθόνης

Βιομηχανία Χρήση

Δώρα, Τέχνη, Ηλεκτρονικά κ.λπ.

Αξεσουάρ

Κορδέλα & τόξο, μαγνήτης, ύφασμα μέσα, συρρέουν μέσα, αφρός μέσα, EVA μέσα, εσωτερική κυψέλη, πλαστικό εσωτερικό, διαφανές παράθυρο ή σύμφωνα με την απαίτησή σας

Λογότυπο

OEM και ODM είναι διαθέσιμα και μπορούμε να εκτυπώσουμε το λογότυπό σας σε χαρτοκιβώτιο

Οροι πληρωμής

Εγγύηση Εμπορίου, T / T, Western Union ect
30% του συνολικού ποσού ως κατάθεση, το υπόλοιπο θα πρέπει να φτάσει στο λογαριασμό μας πριν από την αποστολή

MOQ

2000pcs ανά μέγεθος

Ωρα παράδοσης

3-5 ημέρες για δείγμα, 10-20 ημέρες για χύμα (εξαρτάται από την παραγγελία σας σε ποσότητα)

Συσκευασία

Standard χαρτοκιβώτιο εξαγωγής ή αίτημα πελάτη

εργοστάσιο

Έχουμε 10, 000 τετραγωνικών μέτρων κτίριο εργοστάσιο area.The εταιρεία έχει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας παραγωγής, η ενσωμάτωση της παραγωγής σχεδιασμού και των πωλήσεων, τα προϊόντα που εξάγονται σε όλο τον κόσμο. Ειδικευόμαστε στην παραγωγή κουτιών δώρων, κουτιών συσκευασίας, κουτιών καλλυντικών, στρογγυλών κιβωτίων, κυματοειδών κιβωτίων και άλλων προϊόντων χαρτιού.

工厂 图 (001)

πιστοποιητικό

证书 (001)


Εξεταστική