Συσκευασία σχεδιασμού ηλεκτρονικών προϊόντων

Η ηλεκτρονική συσκευασία σχεδιασμού προϊόντων μπορεί να προσφέρει προσαρμοσμένες υπηρεσίες σχεδιασμού, μπορούμε να σχεδιάσουμε το κουτί σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες σας. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε το αποκλειστικό εμπορικό σήμα, το όνομα προϊόντος, το όνομα της εταιρείας σας κ.λπ. στο κουτί για να δημιουργήσετε μια εικόνα μάρκας.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σύντομη εισαγωγή

Με την ανάπτυξη της βιομηχανίας ηλεκτρονικών ειδών, οι άνθρωποι αρχίζουν να δίνουν προσοχή στη συσκευασία των ηλεκτρονικών προϊόντων. Ένα εξελιγμένο πακέτο όχι μόνο προστατεύει τα εμπορεύματα, αλλά και αντικατοπτρίζει τη στάση του πωλητή. Ως εκ τούτου, για τον πωλητή ηλεκτρονικών προϊόντων, η συσκευασία των προϊόντων είναι ζωτικής σημασίας. Η Συσκευασία Σχεδιασμού Ηλεκτρονικών Προϊόντων που προσφέρουμε είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας, τόσο στην κατασκευή κουτιών όσο και σε μορφή. Αυτά τα κουτιά κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας υλικά, υψηλής ποιότητας, ανθεκτικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Προσαρμοσμένα σχέδια είναι επίσης διαθέσιμα στην εμφάνιση.

λεπτομέρειες προιόντος

Είδος

Συσκευασία σχεδιασμού ηλεκτρονικών προϊόντων

Μέγεθος

Εθιμο

Χρώμα

CMYK + χρώμα Pantone

Υλικό

Χαρτί, χαρτί με επίστρωση, χαρτόνι, προσαρμοσμένο

Επιφανειακή τελική επεξεργασία

γυαλιστερή πλαστικοποίηση, ματ πλαστικοποίηση, θερμή σφράγιση, ανάγλυφη επίστρωση UV-spot

Εκτύπωση

Εκτυπώσεις όφσετ, Εκτύπωση οθόνης

Λογότυπο

OEM και ODM είναι διαθέσιμα και μπορούμε να εκτυπώσουμε το λογότυπό σας σε χαρτοκιβώτιο

Οροι πληρωμής

Εγγύηση Εμπορίου, T / T, Western Union ect
30% του συνολικού ποσού ως κατάθεση, το υπόλοιπο θα πρέπει να φτάσει στο λογαριασμό μας πριν από την αποστολή

MOQ

2000pcs ανά μέγεθος

Ωρα παράδοσης

3-5 ημέρες για δείγμα, 10-20 ημέρες για χύμα (εξαρτάται από την παραγγελία σας σε ποσότητα)

Συσκευασία

Standard χαρτοκιβώτιο εξαγωγής ή αίτημα πελάτη

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

1) Το κιβώτιο συσκευασίας μας μπορεί να εκτυπώσει τα παραστατικά γραφικά του προϊόντος, όπως φωτογραφικές φωτογραφίες, ρεαλιστικές ζωγραφιές, γενικά έργα ζωγραφικής κλπ., Έτσι ώστε το προϊόν να έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα στην ακρίβεια των πληροφοριών, καθιστώντας το προϊόν ελκυστικότερο.

2) Αυτή η ηλεκτρονική συσκευασία σχεδιασμού προϊόντων μπορεί να προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες σχεδιασμού, μπορούμε να σχεδιάσουμε το κουτί σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες σας. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε το αποκλειστικό εμπορικό σήμα, το όνομα προϊόντος, το όνομα της εταιρείας σας κ.λπ. στο κουτί για να δημιουργήσετε μια εικόνα μάρκας.

3) Το ηλεκτρονικό κουτί συσκευασίας προϊόντων που κατασκευάζεται από υλικά υψηλής ποιότητας μπορεί να αποτρέψει αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες όπως η σκόνη από τη μόλυνση του προϊόντος.

4) Τα ηλεκτρονικά προϊόντα έχουν γενικά πολλά εξαρτήματα και δεν μπορούν να υποστούν ισχυρή σύγκρουση και εξώθηση. Ως εκ τούτου, τα υλικά συσκευασίας μας μπορούν να κατασκευαστούν από χαρτόνι για σταθερή προστασία.

5) Η ηλεκτρονική μας συσκευασία σχεδιασμού προϊόντων μπορεί εύκολα να απεικονιστεί, να μεταφερθεί και να μεταφερθεί στη δομή του κουτιού ή το υλικό, σύμφωνα με τα πράσινα περιβαλλοντικά πρότυπα.

εργοστάσιο

Έχουμε 10, 000 τετραγωνικών μέτρων κτίριο εργοστάσιο area.The εταιρεία έχει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας παραγωγής, η ενσωμάτωση της παραγωγής σχεδιασμού και των πωλήσεων, τα προϊόντα που εξάγονται σε όλο τον κόσμο. Ειδικευόμαστε στην παραγωγή κουτιών δώρων, κουτιών συσκευασίας, κουτιών καλλυντικών, στρογγυλών κιβωτίων, κυματοειδών κιβωτίων και άλλων προϊόντων χαρτιού.

工厂 图 (001)

πιστοποιητικό

证书 (001)


Εξεταστική