Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Γιατί κρεμάστε την ετικέτα της προσαρμοσμένης ένδυσης;

Sep 04, 2019

1. εφιστούν την προσοχή:

Σε μια λιανική πώληση, οι άνθρωποι έρχονται σε επαφή με πολυάριθμους κατασκευαστές, συχνά εμφανίζονται κοντά μαζί με συγκρίσιμα εμπορεύματα. οτιδήποτε μπορείτε να κάνετε για να διαφοροποιήσετε το ρούχο σας θα σας βοηθήσει να καταλάβετε το έμβλημά σας.


2. Ενημερώνουν άφθονα περίπου το προϊόν σας και το εμπορικό σήμα σας:

Οποιοσδήποτε έμπορος θα σας ενημερώσει ότι η αγορά ενός κύκλου από τον καταναλωτή πηγαίνει σε κάτι σαν αυτό: συναισθηματική επιλογή, ορθολογική αιτιολόγηση. οι ετικέτες προσκόλλησης σας προσφέρουν την πολύτιμη ευκαιρία να απευθυνθείτε σε όλες τις ανησυχίες. η σκιά ή η επιλογή υλικού, το λογότυπό σας ή η ετικέτα σας μπορεί επιπλέον να προκαλέσει την αίσθηση ενός πελάτη, ακόμη και όταν οι σημαντικές λειτουργίες και τα οφέλη σας μπορούν να φορτώσουν την επικύρωση σημαντική για να δικαιολογήσουν την αγορά τους.


3. Προσθέτουν την αντιληπτή αξία:

Μερικά από τα επιπλέον απτά πλεονεκτήματα, ενώ έρχεται κάτω σε αυτό μανδρών ετικέτες επίσης απλά φαίνονται απίστευτα και να παραδώσει ένα σίγουρο oomph για το ένδυμα σας που οι πελάτες θα παρατηρήσουν. στην ορολογία της διαφήμισης, μια ετικέτα κρεμάσματος παρέχει στην αντιληπτή τιμή του ενδύματος σας, την αξιολόγηση από τον πελάτη της δυνατότητας ενός προϊόντος να εκπληρώσει μια ανάγκη και να προσφέρει επιπλέον ευχαρίστηση από ένα ανταγωνιστικό προϊόν. κατασκευάζονται πολυτελείς κατασκευαστές. είναι η αντιληπτή τιμή που δικαιολογεί το τέλος.