Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Γιατί συνήθειας συσκευάζοντας κιβώτια για το προϊόν

Dec 25, 2018

Γιατί συνήθειας συσκευάζοντας κιβώτια για το προϊόν;


Πρώτες εντυπώσεις


Κάθε φορά που ένας πελάτης αναμένει μια παράδοση από την επιχείρησή σας, είναι σε αναμονή για το προϊόν μόνο. Ωστόσο ενώ παραλαμβάνει το όμορφο και δόξα συσκευασία, είναι η κύρια επιρροή της οργάνωσής σας στην εν λόγω πελάτης. παρουσίαση θέματα πολλά σε κάθε είδους επιχειρηματική θέση, οπότε αν σας υπερσκελίζονται πελάτη σας με μία ελκυστική συσκευασία, θα αισθάνεται κατάλληλο vibes ήδη περίπου το εσωτερικό του προϊόντος. τόσο σίγουρος, πρώτες εντυπώσεις υπολογίζονται φορτία παρά το γεγονός ότι ο πελάτης δεν καταλαβαίνουν, αλλά τι είναι μέσα στο δοχείο.

packaging box

Πολύ λιγότερο φορτωτικά


Προσαρμοσμένα παράθυρα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να κρατήσουν το συγκεκριμένο προϊόν σας έτσι αυτά τα πλαίσια διαμορφώνονται ίσο με το σχήμα του προϊόντος. Με τον τρόπο αυτό, αυτά τα κουτιά χάνει λιγότερο και απαιτούν λιγότερο υλικό να προστατεύσει το μαλακό-hued και εύθραυστη μάζα από κατάπτωση στο δρόμο προς τον προορισμό.


Ακόμη και καθώς αυτό μειώθηκε το κόστος μέσα τα ταχυδρομικά τέλη ή μεταφορών δεν στηρίζονται πολλά κατά τη γνώμη μου, αλλά σε ένα μεγαλύτερο επίπεδο, για μια μακρόχρονη περίοδο προσέγγιση, ενδέχεται να αποθηκεύσει πολλά κάθε έτος βάση. Έτσι προσαρμοσμένες συσκευασίες τώρα δεν handiest καθιστούν προϊόν προσφιλής, αλλά σώζει την επιχείρησή σας ένα καλό ποσό χρημάτων καθώς και.

packaging box2

Ορατότητα στην αγορά


Προσαρμοσμένα πλαίσια είναι το πιο βολικό και φθηνότερα μάρκετινγκ εργαλεία. αυτά τα πλαίσια αποτυπώνεται μαζί με εταιρική μάρκα και τα συνθήματα σας μπορεί να παραδώσει το μήνυμά σας για την ικανότητα οδηγεί σε κάθε και κάθε βήμα τον τρόπο μεταφοράς και διανομής. με την καλλιέργεια και τη χρήση του συγκεκριμένο στυλ όμορφα κουτιά, μπορείτε να κάνετε το συνεταιρισμό σας να δει σε κάθε δρόμο, περνούν χωρίς να επενδύσουν χρήματα στο μάρκετινγκ.


Τώρα, διάσημη μεγάλες εταιρείες όπως η Apple, LG, Samsung και πολλοί όλο και πιο είναι γνωστά από τα λογότυπά τους. Άνθρωποι συνήθως κρίνουμε την αξία των προϊόντων αποτελούν ιδιοκτησία, εξετάζοντας το λογότυπο της εταιρίας. Κάποτε εμπιστοσύνη, ότι το λογότυπο διατηρεί την εμπιστοσύνη κάθε φορά που αγοράζουν την επόμενη φορά.


Οποιεσδήποτε ανάγκες συσκευασίας εκτύπωσης, όπωςχαρτοσακούλα,κουτί συσκευασίας καιgκουτί IFTκ.λπ.. να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

---https://www.ruiguan-packaging.com