Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Γιατί τα κιβώτια λουλουδιών προτιμούν τις μπουκέτες;

Sep 17, 2019

01. Για όσους αγαπούν τα λουλούδια, το κιβώτιο λουλουδιών είναι το ίδιο με το μπουκέτο όταν αφαιρεθεί. Στο τέλος, θα πρέπει να τοποθετηθεί σε ένα βάζο (εδώ αναφέρεται στο κουτί δώρου μπουκέτο). Ωστόσο, όταν λαμβάνετε τα λουλούδια, το συναίσθημα είναι τελείως διαφορετικό.


02. Όλοι θέλουν εκπλήξεις. Όταν επιλέγετε ένα κιβώτιο λουλουδιών, ο δέκτης δεν θα γνωρίζει αν περιέχει λουλούδια ή άλλα δώρα.


03. Ένας άντρας στέλνει λουλούδια στη φίλη του, με την ελπίδα ότι θα είναι ευτυχισμένη, και μια άμεση πηγή της ευτυχίας της φίλης του είναι ότι άλλοι μπορούν να φρίξουν τον εαυτό τους. Το κιβώτιο λουλουδιών με το καπάκι κλειστό μοιάζει περισσότερο με ένα κουτί δώρου από την εξωτερική συσκευασία. Εκτός από την έκπληξη ότι θα λάβει το δώρο στην αρχή, ο παραλήπτης πρέπει να το ανοίξει ένα στρώμα τη φορά και να περιμένει περισσότερα μέσα.


04. Δώρα και είναι μια διάθεση, μερικές φορές η επιλογή της συσκευασίας από το ίδιο το προϊόν, πιο ικανή να προσελκύσει την προσοχή των καταναλωτών, το αίσθημα των κιβωτίων λουλουδιών, δίνουν ένα πρόσωπο ένα είδος ύψους, αλλιώς γιατί διαμαντένιο δαχτυλίδι τοποθετημένο σε ένα τέτοιο μεγάλο κουτί, αγοράζετε ένα δώρο για τη φίλη του, αλλά επίσης έτρεξε να εξειδικεύσετε τον τόπο συσκευασίας δώρων, είναι για το λόγο αυτό.


05. Μερικοί ντροπαλοί άνδρες δεν θέλουν να κρατήσουν ένα μπουκέτο λουλουδιών στο δρόμο, νομίζω ότι είναι πολύ δημοφιλής, αλλά το χειροποίητο κουτί δώρου εμφανίζεται χαμηλός-κλειδί και χροιά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνδρες σε μεγάλες τηλεοπτικές σειρές χρησιμοποιούν πάντα κουτιά δώρων για να τυλίξουν τα ρούχα και τα παπούτσια τους, αντί να τα μεταφέρουν σε σακούλες κοστουμιών.