Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Ποια υλικά χρησιμοποιούνται συνήθως στη συσκευασία δώρου τσαγιού;

Dec 29, 2018

Όλοι γνωρίζουν τη συσκευασία δώρου τσαγιού, κάθε προϊόν έχει συσκευασία και η συσκευασία των διαφόρων προϊόντων είναι διαφορετική. Το προϊόν παλαιότερα συσκευάστηκε για να προστατεύσει το προϊόν από ζημιές κατά τη μεταφορά και σήμερα η συσκευασία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της πρόσοψης του προϊόντος. Έτσι, ποια υλικά χρησιμοποιούνται συνήθως στη συσκευασία δώρου τσαγιού;


Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη κιβωτίων στην αγορά, αλλά ποια είναι τα υλικά αυτών των κιβωτίων; Η συνηθισμένη συσκευασία είναι σχετικά απλή σε υλικό και δομή, και πολλές από αυτές είναι δομές δύο στρώσεων ή μονής στρώσης για σνακ συσκευασία επιδόρπια ψωμιού. Τα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούνται συνήθως είναι κυρίως PET, VMPET, KPET, ματ ΡΕΤ, OPP, μαργαριτάρι OPP, ματ OPP και άλλα υλικά, αυτά χρησιμοποιούνται κυρίως για συμβατική συσκευασία προϊόντων, BOPA και AL χρησιμοποιούνται γενικά σε συσκευασίες υψηλών προδιαγραφών, χρήση σε συνηθισμένη συσκευασία. Τα υλικά χαρτιού περιλαμβάνουν γενικά λευκό χαρτόνι, ασπρόμαυρο χαρτί χαρτιού, λευκή κάρτα με διπλή όψη κλπ. Και ένα χαμηλής κυματοειδούς χαρτόνι, που παράγει δίσκο με μεγαλύτερη αντοχή από τα άλλα χαρτοκιβώτια και τα πλαστικά υλικά δεν έχουν διαλύτες. Σύνθετα, ξηρά σύνθετα και εξώθηση σύνθετα τρία μεγάλα πιάτα, μεταξύ των οποίων ξηρό σύνθετο είναι το κύριο ρεύμα.


Το υλικό διατροφής αποτελείται κυρίως από διαφανή υδατοστεγή σακούλα συσκευασίας υψηλής αντοχής, η οποία γενικά χωρίζεται σε δύο στρώσεις (KPA / PE) και σε χαρτόνι τριών επιπέδων σύμφωνα με το μέγεθος του προϊόντος. Μερικές φορές, πραγματοποιούνται και ορισμένες βοηθητικές διεργασίες μετά την εκτύπωση, όπως ανάγλυφο, ζεστό ασήμι / χρυσό, παράθυρο, γυρίσματα κλπ. Αυτά τα υλικά συσκευασίας είναι κοινά υλικά συσκευασίας στην καθημερινή μας ζωή. Η ποιότητα της συσκευασίας σχετίζεται επίσης με την ποιότητα του υλικού. Η ίδια συσκευασία που κατασκευάζεται με διαφορετικά υλικά δίνει στους ανθρώπους διαφορετικά αποτελέσματα.