Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Τι είδος υλικού χρησιμοποιείται συνήθως ως δοχείο δώρου;

Jan 11, 2019

Τα κιβώτια δώρων θα αλλάξουν με τις αλλαγές των χρόνων, από το σχεδιασμό του προϊόντος, την εκτύπωση για να προσαρμοστούν στις ανάγκες συσκευασίας των προϊόντων, μόνο τα προϊόντα μπορούν να καινοτομηθούν για να μην εξαλειφθούν, αυτό είναι επίσης ένα πρακτικό θέμα.


Η συνεχώς μεταβαλλόμενη βιομηχανία συσκευασίας έχει εμφανιστεί σε πολλά ειδικά υλικά στη χρήση των υλικών. Στην κατηγορία χαρτιού υπάρχουν διάφορα είδη επεξεργασμένων ειδικών χαρτιών, αλλά ορισμένα ειδικά χαρτιά δεν μπορούν να φανούν σημαντικά λόγω της τεχνικής καλής ποιότητας στην εκτύπωση. Οι ανακαλύψεις δεν είναι κοινές στις σημερινές θέσεις. Το υλικό του κουτιού δώρου γενικά χωρίζεται σε: είδος χαρτιού, το κουτί διαμόρφωσης είναι γενικά εφοδιασμένο με μια τσάντα ή διαμορφώνεται με ένα χέρι. Το ξύλινο κιβώτιο έχει καλή φέρουσα ικανότητα και έχει κάποιο βάρος. Χρησιμοποιείται γενικά ως πακέτο αποθήκευσης για ορισμένα κιβώτια υγειονομικής περίθαλψης υψηλού επιπέδου και το δερμάτινο κουτί είναι επίσης η επιλογή του τύπου του κύριου κουτιού.


Στην επιλογή του υλικού συσκευασίας δώρου, είναι ακόμα περισσότερο διατεθειμένη να το χαρτοκιβώτιο. Το χαρτί είναι πιο ολοκληρωμένο στην τεχνολογία εκτύπωσης, πιο εύκολο στη διαμόρφωση και την αλλαγή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία κιβωτίων συσκευασίας χαμηλής, μεσαίας και υψηλής ποιότητας μέσω διαφορετικών διαδικασιών. Το φιλικό προς το περιβάλλον υλικό είναι επίσης η πρώτη επιλογή για πολλές συσκευασίες προϊόντων και συσκευασία τροφίμων.