Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Τι είδους δώρο πλαίσιο είναι καλύτερο για τα δώρα;

Dec 29, 2018

Το gift box θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε με το σχεδιασμό του προϊόντος. Από την άποψη του προϊόντος, θα σχεδιάζουμε τα προϊόντα μας κατά τη διαδικασία εκτύπωσης, χειροτεχνία και τα προϊόντα. Τα προϊόντα θα καινοτομούν σταδιακά με την αλλαγή των αναγκών των καταναλωτών, και καμία νέα αυτά μπορούν να εξαλειφθούν μόνο. Έτσι τι είδους κουτί δώρου είναι καλύτερα για τα δώρα;


Η συνεχώς μεταβαλλόμενη βιομηχανία συσκευασίας έχει εμφανιστεί σε πολλά ειδικά υλικά στη χρήση των υλικών. Στην κατηγορία του χαρτιού, υπάρχουν διάφορα είδη των μεταποιημένων ειδικά χαρτιά, αλλά μερικά ειδικά έγγραφα δεν μπορεί να κάνει μεγάλη λόγω της τεχνικής καλοσύνη στην εκτύπωση. Ανακαλύψεις δεν είναι κοινές στα πλαίσια του σήμερα. Το υλικό της το gift box χωρίζεται γενικά σε: τύπο χαρτιού, αποτελούν πλαίσιο είναι συνήθως εξοπλισμένα με μια τσάντα ή σχηματίζεται με το ένα χέρι. Ξύλινο κουτί έχει ένα καλό φέρουσας ικανότητας και έχει ένα ορισμένο βάρος. Είναι γενικά χρησιμοποιείται ως ένα πακέτο αποθηκευτικών χώρων για κάποια high-end πλαίσια υγειονομικής περίθαλψης, και δέρμα πλαίσιο είναι επίσης η επιλογή από το κύριο πλαίσιο, πληκτρολογήστε.


Στην επιλογή του υλικό κουτί δώρου, προτιμώ ακόμα το χαρτοκιβώτιο. Χαρτί είναι πιο ολοκληρωμένο στην τεχνολογία εκτύπωσης, πιο εύκολο να διαμορφώσετε και να αλλάξετε. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σχηματίσουν χαμηλής, μέτριας και υψηλής ποιότητας συσκευασίας πλαίσια μέσω διαφορετικών διαδικασιών. Το φιλικό προς το περιβάλλον υλικό είναι επίσης η πρώτη επιλογή για πολλούς συσκευασία προϊόντος και συσκευασίας τροφίμων.


Από την ανάλυση της καταναλωτικής αγοράς, σε ορισμένα τελωνεία ευγένεια, τη συσκευασία του προϊόντος σε περισσότερες πόλεις και κωμοπόλεις είναι ουσιαστικά το σχήμα του χαρτοκιβωτίου. Ο βαθμός της συσκευασίας εξαρτάται από τη διαδικασία εκτύπωσης και την ποιότητα της χύτευσης, εύκολη εκτύπωση και επεξεργασία και την προστασία του περιβάλλοντος. Είναι το βασικό χαρακτηριστικό του χαρτοκιβωτίου. Αν κοιτάξετε σε αυτό από μια κοινωνική προοπτική, χάρτινη συσκευασία δεν θα πρέπει να εγκαταλειφθεί.