Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Τι είναι ένα Hang Tag, και γιατί χρειάζομαι ένα;

Jun 25, 2019

Στον κόσμο του λιανικού εμπορίου, οι ετικέττες κρεμών είναι ένα βασικό κομμάτι μάρκετινγκ που όταν χρησιμοποιείται σωστά μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση των πωλήσεων. Ενώ το Διαδίκτυο έχει φέρει το μάρκετινγκ στην ψηφιακή εποχή, τα έντυπα υλικά εξακολουθούν να είναι απτά στοιχεία που οι καταναλωτές αναζητούν κατά την περιήγησή τους σε ένα λιανικό περιβάλλον. Δεν προσφέρουν μόνο σημαντικές πληροφορίες για συγκεκριμένα προϊόντα, αλλά προωθούν επίσης το εμπορικό σήμα σας. Λεπτομερείς κρέμονται ετικέτες που αντιπροσωπεύουν το μήνυμα της μάρκας σας είναι ζωτικής σημασίας για την εμπορευματοποίηση προϊόντων και θα πρέπει να συγχωνεύονται με το σχέδιο μάρκετίνγκ σας.

Τι είναι μια ετικέτα Hang;

Με τους απλούστερους όρους, οι ετικέτες είναι ετικέτες οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων επισυνάπτονται σε κομμάτια εμπορευμάτων για να συμπεριλάβουν μια ποικιλία πληροφοριών, όπως το όνομα του σχεδιαστή ή του κατασκευαστή, τις οδηγίες φροντίδας ή το ύφασμα ή υλικό που χρησιμοποιείται για ένα αντικείμενο. Οι ετικέττες Hang δεν είναι απλές, βαρετές ετικέτες που κρέμονται από ένα προϊόν που παρέχει την τιμή πώλησης. μπορούν να μεταφέρουν την ίδια την ουσία της επιχείρησής σας. Οι στρατηγικά τοποθετημένες ετικέτες με σχετικές πληροφορίες μπορούν να ενθαρρύνουν έναν αγοραστή που δεν είναι σίγουρος για ένα συγκεκριμένο στοιχείο για να πραγματοποιήσει την αγορά. Οι καλά σχεδιασμένες, προσαρμοσμένες ετικέτες πρέπει να ξεχωρίζουν στα προϊόντα σας και να προσελκύουν καθώς και να ενημερώνουν τους πελάτες σας.

Σχεδίαση επωνυμίας

Παρόλο που μπορεί να αισθανθείτε ότι οι ετικέτες είναι αδιάβροχες δεν είναι σημαντικές για την επιχείρησή σας, είναι ένα βιομηχανικό πρότυπο που πολλοί πελάτες αναμένουν να βρουν στα προϊόντα. Οι ετικέτες Hang μπορούν να πω πολλά για την επωνυμία σας και να επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τις αποφάσεις αγοράς των πελατών σας. Εάν οι ετικέτες σας φαίνονται φθηνές, αυτό μπορεί ακούσια να μεταδίδει στους πελάτες ότι τα προϊόντα σας είναι υποβαθμισμένα και η εικόνα της μάρκας σας θα μπορούσε να καταστραφεί. Η ανώτερη μάρκα εξαρτάται από ένα σχέδιο που διαφοροποιεί τη μάρκα σας από άλλες παρόμοιες μάρκες στην αγορά.

Μπορεί να είναι δύσκολο να σχεδιάσετε μια τέλεια επώνυμη ετικέτα κρεμάσματος (μεταφέροντας χρώματα μάρκας, σχήματα μοναδικής κοπής, κλπ.) Και πιθανότατα θα δοκιμάσετε διάφορες διαφορετικές εκδόσεις προτού βρείτε το κατάλληλο για την αγορά σας. Για παράδειγμα, ενώ οι κωδικοί ταχείας απόκρισης (QR) που είναι αναγνώσιμοι από κινητά τηλέφωνα γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς, οι πελάτες σας μπορεί να μην σχετίζονται με αυτό το στοιχείο. Τα διάφορα στοιχεία που ενσωματώνετε στις ετικέτες σας πρέπει να απευθύνονται στον μέσο πελάτη σας.

Κάντε το πολυτελές

Με ποιοτικά έντυπα υλικά, όχι μόνο θα εντυπωσιάζετε τους καταναλωτές που περιηγούνται στα ράφια, αλλά θα στέλνετε επίσης έναν πρεσβευτή μάρκας στα σπίτια τους μόλις κάνουν τις τελικές αγορές. Η ετικέτα σας θα πρέπει να έχει τέτοια ποιότητα ώστε να αισθάνεται ένοχη να την πετάει μακριά. Σε αυτή την περίπτωση, έχετε επιτύχει την επιτυχία και έχετε κάνει το πρώτο βήμα για να κερδίσετε έναν ανεμιστήρα των ενδυμάτων σας. Στο 4ColorPrint, πιστεύουμε στη δύναμη των έντυπων υλικών και είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε στη διαδικασία κατασκευής των δικών σας ετικετών ενδυμάτων.