Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Τι είναι ένα χαρτοκιβώτιο

Sep 27, 2019

Το χαρτοκιβώτιο είναι μια τρισδιάστατη μοντελοποίηση, αποτελείται από έναν αριθμό επιφανειακών κινήσεων, συσσώρευσης, αναδίπλωσης, που περιβάλλεται από την πολύπλευρη μορφή. Η επιφάνεια στην τρισδιάστατη σύνθεση παίζει το ρόλο του διαχωρισμού χώρου, κοπής, περιστροφής και αναδίπλωσης διαφορετικών τμημάτων της επιφάνειας, η προκύπτουσα επιφάνεια έχει διαφορετική συναισθηματική έκφραση. Πρέπει να δοθεί προσοχή στη σύνδεση μεταξύ της επιφάνειας της οθόνης, της πλευράς, της κορυφής και του πυθμένα, καθώς και στη ρύθμιση των στοιχείων πληροφοριών συσκευασίας.

Σε μεγάλο βαθμό, η συσκευασία του χαρτοκιβωτίου είναι να διαφημίσει και να ομορφύνει τα προϊόντα με το εξαιρετικό σχήμα και τη διακόσμησή του για να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων. Επειδή το σχήμα και ο δομικός σχεδιασμός του χαρτοκιβωτίου συχνά καθορίζεται από τα χαρακτηριστικά του σχήματος των συσκευασμένων προϊόντων, έτσι το στυλ και οι τύποι του είναι πολλά, περιλαμβανομένου του ορθογώνιου, τετράγωνου, πολυμερούς, μορφοποιημένου χαρτονιού, κυλινδρικού κ.λπ., αλλά η διαδικασία κατασκευής του βασικά η ίδια, δηλαδή η επιλογή των υλικών - εικονίδιο σχεδίασης - πρότυπο κατασκευής - σφράγιση - σύνθετο κουτί.

Οι πρώτες ύλες είναι πολτός, γενικό κυματοειδές χαρτί, περισσότερο χρησιμοποιούμενο για την πλήρωση αντικειμένων, ανακυκλώσιμο.

Η συσκευασία προϊόντων χαρτιού, η βιομηχανία συσκευασίας είναι η μεγαλύτερη ποσότητα του τύπου. Το χαρτοκιβώτιο είναι η πιο σημαντική μορφή συσκευασίας μεταφοράς και τα χαρτοκιβώτια χρησιμοποιούνται ευρέως σε συσκευασίες πώλησης τροφίμων, φαρμάκων, ηλεκτρονικών ειδών και άλλων προϊόντων. Αλλαγή στον τρόπο με την αλλαγή του τρόπου μεταφοράς και των πωλήσεων, το στυλ του χαρτοκιβωτίου, το χαρτοκιβώτιο έχει γίνει όλο και πιο ποικίλη, σχεδόν κάθε νέο είδος μη τυποποιημένων χαρτοκιβωτίων έχουν συνοδεύεται από ένα σύνολο εξοπλισμού αυτοματισμού, το μοντέλο πρωτότυπο ίδιο το χαρτοκιβώτιο , έχει γίνει ένα μέσο προώθησης των πωλήσεων εμπορευμάτων, η ομάδα χαρτοκιβωτίων ξηράς σκέφτεται ότι το μέλλον θα θησαυρός προς την κατεύθυνση της πράσινης οικονομικής ανάπτυξης, θα υπάρξει πιο νέα μορφή μπροστά στα μάτια μας.