Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του το Gift Box;

Dec 29, 2018

Κουτιά δώρων διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην συσκευασία του προϊόντος. Χαρακτηριστική κουτιά μπορεί να προσελκύσει την προσοχή των ανθρώπων. Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του κουτιά δώρων;


Συσκευασία δώρου έχει ένα κοινό στοιχείο «Φεστιβάλ», και η έκφραση αυτού του στοιχείου είναι εκφρασμένο σε χρώμα κειμένου και την τεχνολογία εκτύπωσης ή φινίρισμα. Σύμφωνα με τα δομικά χαρακτηριστικά του τελικού προϊόντος, του περιτυλίγματος κουτιά μπορεί να διαιρεθεί κατά προσέγγιση σε δύο τύπους: ένα είναι ένα αναδιπλούμενο κουτί, δηλαδή, το προϊόν μπορεί να διπλωθεί και να πιέζεται? το άλλο είναι ένα σταθερό χαρτοκιβώτιο, δηλαδή, το τελικό κουτί δεν μπορεί να διπλωθεί και να πιεστεί. Ανάμεσά τους, το αναδιπλούμενο κουτί χρησιμοποιείται ευρέως λόγω της μικρό αποτύπωμα και άνετη μεταφορά. Το σχήμα του το gift box εξακολουθεί να δεν είναι σταθερή. Το σχήμα είναι κυρίως το πλαίσιο αγοράς επέδειξαν μεμονωμένων προσαρμογής και προσαρμογή διαφορετικές απαιτήσεις. Αυτός ο τύπος κουτί γενικά είναι ιδιαιτέρως προσαρμοσμένο και δεν θα πωληθούν σε παρτίδες. Από το σχεδιασμό ίδια, η δημιουργία εξατομικευμένο δώρο συσκευασίας είναι επίσης ένα στοιχείο της τέχνης.


Η μάζα δώρο συσκευασίας υπογραμμίζει την εκλαΐκευση και γενίκευση, η οποία αντανακλά κυρίως την ανθρώπινη κουλτούρα του δώρο, ενώ το εμπορικό σήμα δώρο συσκευασίας έχει επίσης προώθηση και χαρακτηριστικά μοναδική προσωπικότητα. Από την επιθυμία να προωθήσουν τις αγορές των καταναλωτών, να ανταποκριθεί στις ανησυχίες των καταναλωτών εσωτερική ανησυχία. Αυτό είναι ένα μεγάλο προβληματισμό από την επίδραση μάρκα.