Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Ποια είναι τα κοινά Κόλλες για Συσκευασία Δώρο Κουτιά;

Jan 11, 2019

Η κύρια δομή του κουτιού δώρου χωρίζεται σε δύο τύπους: ένα πτυσσόμενο κουτί δώρου και ένα μη πτυσσόμενο. Το πτυσσόμενο δώρο μπορεί να διπλωθεί ταυτόχρονα χωρίς να κολλήσει. Μη πτυσσόμενα κουτιά δώρου, όπως ο ουρανός και το κάλυμμα γης, το κιβώτιο ταχυτήτων κλπ., Ο πάστα θα χρησιμοποιήσει κόλλα.


Γαλάκτωμα ζελέ, ζελέ gel που ονομάζεται μετά την εμφάνιση ζελέ, το κύριο συστατικό είναι θερμοκολλητική κόλλα, φιλική προς το περιβάλλον, μη τοξική και ακίνδυνη, καθώς και ένα καθαρό άρωμα, που χρησιμοποιείται κυρίως στη διαδικασία πολτών συσκευασιών δώρων. Η μέθοδος κόλλησης περιλαμβάνει κυρίως την κόλληση και τη χειροκίνητη κόλληση της μηχανής κόλλας.


Το λευκό latex είναι ένα από τα παλαιότερα κόλλα. Είναι κατάλληλο για επικόλληση κόλλας, χαρτιού από καουτσούκ και απλού χαρτιού, ειδικού χαρτιού, χαρτονιού χρυσού και αργύρου, πλαστικού κουτιού και ξύλινου κουτιού. Χρησιμοποιείται ευρέως στην παραγωγή κουτιών σκληρού δίσκου, κιβωτίων κοσμημάτων, κιβωτίων φεγγαριού, κουτιών κρασιού και κιβωτίων δώρων και δερμάτινων κουτιών από PVC στις βιομηχανίες εκτύπωσης και συσκευασίας και συσκευασίας χαρτιού.


Χαρτί πλαστικό, κατάλληλο για συγκόλληση ελαφριών κόλπων, καουτσούκ και απλό χαρτί, ειδικό χαρτί, χαρτί τέχνης, μαργαριτάρι κ.λπ. Χρησιμοποιείται ευρέως όχι μόνο στην παραγωγή κουτιών δώρου αλλά και στην παραγωγή φορητών χάρτινων σακουλών.


Στην πραγματικότητα, εκτός από αυτά τα είδη, η κόλλα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη διαδικασία κατασκευής ενός κουτιού δώρου έχει κόλλα με βάση το νερό, γενική κόλλα, κόλλα παζλ.