Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Tube αγορά συσκευασίας με τη χρήση είδος, χρησιμότητα, τρόφιμα & Υγρά, Φαρμακευτικά, Ύφασμα και Περιφέρεια - Διεθνής Πρόβλεψη Το 2021

Dec 24, 2018

Το μέγεθος της αγοράς συσκευασίας σωλήνων προβλέπεται να αυξηθεί από 6.50 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2016 έως 9 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2021, σε cagr 6,9%. το κατώτατο έτος που ελήφθη υπόψη για να εξετάσουμε το 2015 και το μήκος της αγοράς προβλέπεται από το 2016 έως το 2021.

Η έκθεση στοχεύει στην εκτίμηση του μεγέθους της αγοράς και του μελλοντικού αναπτυξιακού δυναμικού της αγοράς πλαστικών συσκευασιών με μεγάλη ποικιλία τμημάτων όπως ο τύπος, ο τύπος υλικού, η εφαρμογή και η περιοχή. Οι άλλοι στόχοι περιλαμβάνουν την παροχή λεπτομερών πληροφοριών σχετικά με τους κύριους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς (οδηγούς, περιορισμοί, ευκαιρίες και προκλήσεις που αφορούν τη βιομηχανία). Επιδιώκει επιπλέον να μελετήσει τις ατομικές τάσεις ανάπτυξης, τις μελλοντικές προοπτικές και τη συμβολή διαφόρων τμημάτων στη συνολική αγορά. Επιπλέον, η μελέτη αναλύει ευκαιρίες στην αγορά των ενδιαφερομένων και λεπτομέρειες του ανταγωνιστικού τοπίου για τους ηγέτες της αγοράς. Η μελέτη περιγράφει στρατηγικά τους κύριους παίκτες και αναλύει εκτενώς τις ικανότητες των στελεχών τους.

Η ερευνητική τεχνική που χρησιμοποιείται για την εκτίμηση και πρόβλεψη της αγοράς συσκευασιών με σωλήνες αρχίζει με τη συλλογή στατιστικών στοιχείων σχετικά με τις πωλήσεις βασικών προμηθευτών μέσω δευτεροβάθμιων μελετών και ιδρυμάτων, καθώς και με την προσχώρηση στην τεχνολογία συσκευασίας και επεξεργασίας (pmmi) και τη βιομηχανία συσκευασίας της Ινδίας (piai). οι υπηρεσίες πωλητών θεωρούνται επίσης ότι αποφασίζουν την κατάτμηση της αγοράς. η πιο χαμηλή διαδικασία μετατράπηκε σε μισθωμένη για να φτάσει στο συνολικό μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς συσκευασίας σωλήνων από τα έσοδα των βασικών παικτών. μετά την άφιξή τους στο συνολικό μέγεθος της αγοράς, η συνολική αγορά χωρίζεται σε πολυάριθμα τμήματα και υποκατηγορίες, τα οποία στη συνέχεια επικυρώθηκαν μέσω πρωτοβάθμιων μελετών, μέσω της διεξαγωγής εκτεταμένων συνεντεύξεων με βασικούς ανθρώπους, όπως ceos, vps, διευθυντές και αφεντικά. αυτά τα γεγονότα τριγωνισμός και διαδικασίες διάσπασης της αγοράς έχουν προσληφθεί για να ολοκληρωθεί το γενικό σύστημα μηχανικής αγοράς και να φθάσουν τα ακριβή γεγονότα για όλα τα τμήματα και υποτομείς. η κατανομή των προφίλ του νούμερο ένα απεικονίζεται στο διάκενο κάτω:

tube-packaging-market2

Το οικοσύστημα της αγοράς περιλαμβάνει διάφορους φορείς που εμπλέκονται στην εφοδιαστική ένωση της βιομηχανίας συσκευασίας σωλήνων, αρχής γενομένης από τους προμηθευτές πρώτων υλών, την έρευνα και ανάπτυξη και την κατασκευή. Μετά από αυτό, πραγματοποιείται η εμπορία και οι πωλήσεις των προϊόντων, κάτι που είναι εφικτό μόνο εάν αναπτυχθεί αποτελεσματική υδροηλεκτρική διανομή. Τέλος, τα τελικά προϊόντα καθίστανται misogynist στους καταναλωτές. Η παγκόσμια αγορά συσκευασιών με σωλήνες κυριαρχείται από παίκτες όπως η Amcor ltd. (Αυστρία), η εταιρεία προϊόντων Sonoco (ΗΠΑ), η VisiPak ltd (ΗΠΑ), η Essel Propack Ltd (Ινδία), η Montebello Packaging (Καναδάς) και η Unette Corporation (US)

Αγορά-στόχος

προμηθευτές και παραγωγούς πρώτων υλών

ρυθμιστική αρχή

προμηθευτές / προμηθευτές συσκευασίας σωλήνων

γειτονική κυβέρνηση

εταιρείες έρευνας αγοράς και συμβουλευτικές υπηρεσίες

να εγκαταλείψουν τους πελάτες (καλλυντικά και στοματική φροντίδα, τρόφιμα & ποτά, φαρμακευτικά προϊόντα και προϊόντα προστάτη)

Πεδίο εφαρμογής της έκθεσης

το έγγραφο μελετών αναλύει την αγορά των συσκευασιών με σωλήνες στις επόμενες υπο-αγορές:

Μέσω τύπου:

συμπίεση σωλήνες

περιστρεφόμενους σωλήνες

άλλα (πτυσσόμενα και φυσίγγια)

Με τύπο υφάσματος:

πλαστικοποιημένο

αλουμίνιο

πλαστικά είδη

άλλα (χαρτόνι και πράσινο ύφασμα)

Με χρησιμότητα:

καλλυντικά & στοματική φροντίδα

γεύματα και ποτά

συνταγογραφούμενα φάρμακα

καθαρισμός εμπορευμάτων

άλλα (βερνίκια παπουτσιών, χρώματα, κόλλες και στεγανοποιητικά)

Ανά περιοχή:

βόρεια των ΗΠΑ

Ευρώπη

ασια-ειρηνική

κέντρο ανατολικά και την Αφρική

latin μας

Για να γίνουν προσαρμογές

με τα δεδομένα δεδομένα της αγοράς, οι αγορές και οι αγορές προσφέρουν προσαρμογές σύμφωνα με τις επιθυμίες του αγοραστή. οι ακόλουθες επιλογές προσαρμογής πρέπει να έχουν για το αρχείο:

αξιολόγηση προϊόντων

το οποίο δίνει μια λεπτομερή αντίθεση στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων κάθε οργανισμού

γεωγραφική αξιολόγηση

παρόμοια ανάλυση της αγοράς συσκευασίας με σωλήνες για επιπλέον έθνη

οργανωτικά γεγονότα

τη διακριτική αξιολόγηση και τη δημιουργία προφίλ των πρόσθετων παικτών της αγοράς

marketsandmarkets καθήκοντα ότι η διάρκεια συσκευασίας σωλήνων αγορά θα αυξηθεί από usd 6.sidty πέντε δισεκατομμύρια το 2016 να usd 9.30 δισεκατομμύρια μέχρι το 2021, σε μια προβλεπόμενη cagr του 6,9%. η αγορά συσκευασίας σωλήνων αναμένεται να σημειώσει υπερβολική ανάπτυξη ως αποτέλεσμα της αύξησης της επιθυμίας του πελάτη για βολική, ασφαλή και βιώσιμη συσκευασία. αυτή η αναφορά έχει κατανεμηθεί με βάση τον τύπο, τον τύπο υφάσματος, το λογισμικό και την περιοχή.

στην ιδέα του είδους, η φάση των σωλήνων συμπίεσης αναμένεται να αυξηθεί με την καλύτερη χρέωση από την άποψη της αμοιβής, σε κάποιο σημείο της προβλεπόμενης διάρκειας. αυτή η ανάπτυξη αποδίδεται στις κορυφαίες ιδιότητές τους φραγμού εγκοπών, όπως αντοχή σε βλάβη, μη δηλητηριώδη και υγιεινή. Είναι επιθυμητό λόγω του γεγονότος ότι μπορεί να είναι βολικό και εύκολο στη χρήση.

όσον αφορά την αξία, η βιομηχανία καλλυντικών και στοματικής φροντίδας προβλέπεται να αναπτυχθεί στο καλύτερο cagr καθ 'όλη τη διάρκεια της πρόβλεψης. αυτή η έκρηξη μπορεί να αποδοθεί σε στοιχεία μαζί με τις βελτιωμένες απαιτήσεις της κατοικίας, σε συνδυασμό με το αυξανόμενο διαθέσιμο εισόδημα του λειτουργούντος πληθυσμού μεσαίας τάξης στις αναπτυσσόμενες οικονομίες.

Όσον αφορά το κόστος, το τμήμα των στρωματοποιημένων σωλήνων, μέσω του τύπου υλικού, προβλέπεται να αναπτυχθεί με την υψηλότερη χρέωση κατά τη διάρκεια της πρόβλεψης λόγω της πολυστρωματικής κατασκευής φραγμού, η οποία προσφέρει εξαιρετικές ιδιότητες φραγμού και ελαχιστοποιεί τη μετάβαση του οξυγόνου και του φωτός. Επιπλέον, σε σύγκριση με τους σωλήνες αλουμινίου, η εκτύπωση σε ελασματοποιημένους σωλήνες φαίνεται καθαρότερη και φωτεινότερη, πράγμα που αυξάνει την αισθητική αμοιβή του σωλήνα.

Το 2015, η αγορά ECU αντιπροσωπεύει το σημαντικότερο μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς συσκευασίας σωλήνων που συνοδεύεται μέσω του Βορρά των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ασίας-Ειρηνικού. Ωστόσο, καθώς η αγορά συσκευασιών με σωλήνες στις ανεπτυγμένες χώρες ωριμάζει, οι αγορές στις αναπτυσσόμενες χώρες μαζί με την Κίνα, την Ινδία και την Ιαπωνία αναμένεται να αυξηθούν με υψηλότερη χρέωση από το 2016 έως το 2021. Η ασιατική-ειρηνική αναμένεται να είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη τοποθεσία -επίπεδο αγοράς. που οφείλεται στον αυξανόμενο πληθυσμό μεσαίας μεγαλοπρέπειας του τόπου και στην άνοδο των διαθέσιμων εισοδημάτων που αναμένεται να οδηγήσουν την έκκληση για βολική συσκευασία και στο τέλος να οδηγήσουν την αγορά συσκευασίας σωλήνων.

tube-packaging-market3

Επί του παρόντος, η ευρώπη είναι η σημαντικότερη αγορά συσκευασίας με σωλήνες. τη Γερμανία και το u. εντάξει. είναι οι περισσότερες από τις κύριες αγορές συσκευασίας με σωλήνες. η αγορά της συσκευασίας των ασιά-ειρηνικών σωλήνων προβλέπεται να υπογράψει το υψηλότερο cagr σε κάποιο σημείο της προβλεπόμενης διάρκειας. η αύξηση αυτή οφείλεται στον αυξανόμενο πληθυσμό στις αναπτυσσόμενες χώρες που περιλαμβάνει την Ινδία και την Κίνα, γεγονός που προσφέρει τεράστια πελατειακή βάση για προϊόντα ομορφιάς και διαρκή καταναλωτικά αγαθά. αυτό με τη σειρά του αναμένεται να τροφοδοτήσει την αγορά συσκευασίας σωλήνων. Επιπλέον, διαφορετικές αναδυόμενες οικονομίες, στις οποίες περιλαμβάνονται οι χώρες της Μέσης Ανατολής και η λατινική μας χώρα, βιώνουν υπερβολική έκκληση για συσκευασία με σωλήνες. δεδομένου του συχνά υγρού υποτροπικού καιρού των χωρών σε αυτές τις περιοχές, η έκκληση για εμπορεύματα που περιλαμβάνει αντηλιακό αυξάνεται. αυτά τα προϊόντα τυπικά συσκευάζονται σε σωληνάρια, αυξάνοντας συνεπώς το πεδίο για τη ζήτηση συσκευασίας με σωλήνες .