Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Κουτιά συσκευασίας σωλήνα είναι όλο και πιο δημοφιλείς

Dec 24, 2018

Κάθε κατασκευαστής ή ιδιοκτήτης εμπορικού σήματος τα προϊόντα τους θέλει να καταγράψει άλλους ανταγωνιστές προκειμένου να προχωρά όλο και περισσότερο το μερίδιο αγοράς. Προκειμένου να το διακρίνει από άλλα προϊόντα εμπορικών σημάτων, θα δούμε μια ποικιλία συσκευασίας του προϊόντος, καθένα από τα οποία γίνεται η καταχώριση των εμπορικών σημάτων προϊόντων. Κοινά παράθυρα γκοφρέτα-λεπτό, τυπωμένο σωλήνα συσκευασία, πλαστική συσκευασία, κ.λπ., όλα δείχνουν χαρακτηριστικά διαφοροποιημένα προϊόντος λαμβάνοντας υπόψη των διαμαντιών ποικίλλουν συσκευασία περιεχομένου. Αλλά δεν είναι όλα τα συσκευασία του προϊόντος είναι ελκυστική, με μόνο μερικές δημιουργικές συσκευασίες να πάρει δυσβάσταχτο αίτημα και να μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα.

 

Σωλήνα από χαρτόνι συσκευασίας έχει βλασταίνει την πρώτη υποψηφιότητα για πολλές μάρκες, και μπορεί να unromantic σε πολλούς τομείς όπως προμήθειες συσκευασίας, τη συσκευασία πουκάμισο, καλλυντικά συσκευασίας και κουτιά συσκευασίας αιθέριο έλαιο. Θεωρώντας σωλήνα συσκευασία είναι ολοένα και πιο μοναδικός από ό, τι άλλες μορφές συσκευασίας, δίνει στους καταναλωτές μια μεγαλύτερη οπτική εμπειρία. Για τους καταναλωτές, παρέχοντας στρογγυλά κουτιά είναι ολοένα και πιο φιλική προς το χρήστη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κουτί αποθήκευσης. Και μπορούμε να φανταστούμε ότι υπάρχουν 100 είδη προϊόντων και συσκευασιών στα ράφια των καταστημάτων, και λιγότερο από το 10% είναι χάρτινο σωλήνα συσκευασία, οι καταναλωτές θα επικεντρωθεί σε χαρτί σωλήνα συσκευασία. Ως εκ τούτου, θα βλέπουμε ολοένα και περισσότερο και όλο και περισσότερο κατασκευαστές και μάρκες διαχωρίζουν κύλινδρο συσκευασίας, και ανταποδίδω σιγά-σιγά μέχρι το ορθογώνιο συσκευασία.

 Durable-paper-round-packaging-cardboard-tube-box

Αλλά δεν είναι όλα τα γκοφρέτα-λεπτό σωλήνα συσκευασία είναι ευπρόσδεκτη, θα πρέπει να είναι δημιουργική αφόρητη για χρήση δημιουργικές συσκευασίες vamp προσοχή των καταναλωτών, και αεροπλάνο επιδοθούν στους καταναλωτές να μοιράζονται συσκευασιών και προϊόντων σε κοινωνικά δίκτυα για τη διάδοση προϊόντων και εμπορικών σημάτων στην σχάσιμων μορφή. Κλασικό χάρτινο σωλήνα συσκευασία θα είναι η weightier επιλογή. Θα δούμε κάποια απομίμηση ξύλου, όπως συσκευασία, δερματίνη χαρτί συσκευασίας ή 3D εκτύπωση συσκευασιών με προϊόντα όπως συσκευασία διαμάντι στοιχεία, τα οποία θα βαθύτατα vamp η σύμμετρη των καταναλωτών ή των δυνητικών καταναλωτών και να μοιραστείτε με τους φίλους. Το ίδιο είδος της συσκευασίας του προϊόντος μπορεί να είναι unromantic σωλήνα χαρτί συσκευασίας, δίνοντας προϊόντα και μάρκες μια μοναδική υποστήριξη ετικέτα.

 custom-skincare-packaging-hardboard-tube-gift-box

Μοναδικά σχεδιασμένο χάρτινο σωλήνα συσκευασία είναι το πρώτο βήμα για την επιτυχία ενός σχεδίου προϊόντων και συσκευασίας προϊόντων συνήθειας θα είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος. Λαμβάνοντας υπόψη την επιτυχία του προγράμματος προσαρμοσμένη συσκευασία θα σχετίζεται με το κατά πόσον το προϊόν μπορεί να αναγράφεται όπως είχε προγραμματιστεί, και η συσκευασία υψηλής ποιότητας θα ανταποδίδω τα σημεία προϊόντος αχρησιμοποίητες. Τον διορισμό του υλικά συσκευασίας συνήθειας κυλίνδρου, η αληθοφάνεια διαφορά στη διαδικασία της εκτύπωσης και του κατασκευαστή μίσθωσης η καυτή σφράγιση της διαδικασίας θα ζαλίζω την ποιότητα της συσκευασίας του προϊόντος. Προϊόν χάρτινο σωλήνα συσκευασία στο Google θα είναι η σωστή επιλογή, εξοικονόμηση πολύ χρόνο επιλέγοντας κατασκευαστές συσκευασίας. Εάν είστε ενδιαφερόμενοι καλά σχεδόν οποιαδήποτε προβλήματα custom συσκευασίας, σας μπορεί να personize η συσκευασία κατασκευή δειγμάτων ξεπερνώντας τακτοποίηση της συσκευασίας. Παρακαλώ δάχτυλο self-ruling να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα σας παρέχουμε το weightier συσκευάζοντας κιβώτια συνήθειας γκοφρέτα-λεπτό σωλήνα.


https://www.ruiguan-Packaging.com/Round-Box/