Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Ο σκοπός της τσάντας δώρων, ποια είναι η χρήση της τσάντας δώρων χαρτιού

Dec 18, 2018

Οι ακόλουθες πληροφορίες παρέχονται από την Ruiguan Packaging


Προμήθειες γραφείου

1: Προμήθειες γραφείου επιχειρήσεων

Τα προϊόντα αυτά περιλαμβάνουν χάρτινα τούβλα, βιβλία, φακέλους κ.λπ., τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διαφημιστικά δώρα επιχειρήσεων ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν εντός της μονάδας. Το χαρακτηριστικό είναι ότι η θέση της διαφήμισης είναι σημαντική. Αυτό το βιβλίο και φάκελο μπορούν επίσης να προστεθούν στο εταιρικό προφίλ, το οποίο είναι κατάλληλο για εκδηλώσεις γραφείου.

2: Στυλό διαφήμισης

Μικρές και πρακτικές, ευέλικτες, ανεξάρτητα από ένα μεγάλο αριθμό διανομής ή ειδικό δώρο, υπάρχουν κατάλληλες επιλογές περιλαμβάνουν: στυλό, στυλό υπογραφών, γραφίδα, στυλό μάρκας και ούτω καθεξής.

christmas-gift-packaging-bags10068624286

3: Ηλεκτρονικά προϊόντα

Οι πρακτικοί και τεχνικοί σύγχρονοι άνθρωποι προτιμούν φυσικά τα δώρα που βασίζονται στην τεχνολογία. Συμπεριλαμβάνονται: υπολογιστές, ραδιόφωνα, ηλεκτρονικά ημερολόγια, PDA, προϊόντα ηλεκτρονικής υγείας κ.λπ.

Εξαιρετική τέχνη

1: Οι βιοτεχνίες έχουν υψηλή καλλιτεχνική και συλλεκτική αξία. Εφαρμόζεται σε σημαντικές εκδηλώσεις αναμνηστικές και προηγμένες επιχειρηματικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων των χάλκινων, κασσίτερου, κεραμικών και άλλων τεχνών.

2: Τα προϊόντα κρυστάλλου είναι διεξοδικές και κρυστάλλινες και είναι εκθαμβωτικές μετά τη διάθλαση και η ευγενής ποιότητα είναι καθαρή με μια ματιά. Κατασκευασμένο από τεχνητό κρυσταλλικό υλικό, μπορεί να μεταποιηθεί σε μια ποικιλία σχημάτων, με όμορφη συσκευασία, κατάλληλη για σημαντικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό και την απονομή βραβείων.

3: Η μπουτίκ του γραφείου έχει πανέμορφη εμφάνιση και κομψή ποιότητα, σε συνδυασμό με εξαιρετική παραγωγή διαφημιστικών λογοτύπων, είναι ένα δώρο υψηλής ποιότητας για τις επίσημες επαγγελματικές εκδηλώσεις που είναι δημοφιλείς εδώ και πολλά χρόνια.

4: αρχαία νομίσματα χρυσού φύλλου Γεμάτη πολιτισμική γεύση, με υψηλή καλλιτεχνική και διακοσμητική, είναι η τελευταία επιλογή των high-end δώρα.

5: Τα δώρα για το κάπνισμα, όπως αναπτήρες, σωλήνες, κάτοχοι τσιγάρων, κλπ. Είναι μερικές από τις συλλογές των γεύσεων των ανδρών, με αυτό το δώρο ακριβώς σύμφωνα με τα χόμπι τους.

6: Μετάλλια βραβείων Εξαιρετική ποιότητα και μια ποικιλία των αποτελεσμάτων παραγωγής λογοτύπου, όχι μόνο στα μάτια, αλλά και στο μυαλό να υποβάλουν αίτηση για προσόντα, βραβεία και σημαντικά γεγονότα.

7: Το POP, το EVA είναι φθηνό και πολύχρωμο, κατάλληλο για εκθέσεις και προωθήσεις μεγάλης κλίμακας. Συμπεριλαμβανομένου του κατόχου μαρκαδόρου PVC, ανεμιστήρα διαφήμισης, μπαλόνι, μαλακή στυλό, πλαστικό κορνίζα, ποντίκι pad και ούτω καθεξής.

8: Διαφημιστικές φόρμες Υπενθυμίστε στους ανθρώπους να δώσουν προσοχή στην επωνυμία σας ενώ υπενθυμίζουν στους ανθρώπους να δώσουν προσοχή στο χρόνο. Είναι ένα δώρο μεσαίου και υψηλού επιπέδου.

Συμπεριλαμβανομένων: ρολόι πλαστικό κέλυφος, ρολόι μέταλλο κέλυφος, ρολόι πολλαπλών λειτουργιών και άλλους τύπους.

Καθημερινές ανάγκες 1: Διαφημιστικά ρούχα Πραγματική "οικεία" επαφή, αφήστε τη μάρκα να διεισδύσει στις καρδιές των ανθρώπων. Περιλαμβάνονται: πολιτιστικά πουκάμισα, μπλουζάκια, σακάκια, γιλέκα, διαφημιστικά καπάκια, κασκόλ, γραβάτες, κλπ.

2: Δερμάτινα είδη Η γοητεία του δέρματος βρίσκεται στο φυσικό και εξαίσιο, είναι ένα κοινώς χρησιμοποιούμενο high-end επιχειρηματικά δώρα. Συμπεριλαμβανομένων: κάτοχος επαγγελματικών καρτών, θήκη κλειδιών, καλλυντικά τσάντα, ασημένιο κλιπ, πορτοφόλι, χαρτοφύλακα και ούτω καθεξής.

Workshop3

3: Είδη αποσκευών Τα πρακτικά δώρα για συνέδρια, διαλέξεις, εκθέσεις κλπ. Περιλαμβάνουν: τσάντες για κέρματα, μολυβοθήκες, βαλίτσες, τσάντες για υπολογιστές, τσάντες αναψυχής, χαρτοφύλακες κλπ.

4: Οικιακά αντικείμενα Αφήστε τη μνήμη των εταιρικών σημάτων να βρεθεί βαθιά σε κάθε γωνιά της ζωής των ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των δώρων χαμηλού τέλους κατάλληλων για εκθέσεις, διαφημιστικά δώρα και VIP high-end δώρα, όπως τα ελβετικά μαχαίρια και οι επώνυμες συσκευές.

5: Διαφήμιση ομπρέλα, σκηνή Πρακτική, η θέση της διαφήμισης είναι σημαντική, είναι το καλοκαίρι

6: Γάμος, συσκευασία δώρων γενεθλίων ή ως τσάντα δώρου

Προϊόντα εικόνας της εταιρείας 1: Keychain σήμα στήθους Αποτελεσματική δημιουργία εικόνας της εταιρείας, τα low-end προϊόντα είναι κατάλληλα για προώθηση, έκθεση, high-end προϊόντα για επαγγελματικές ευκαιρίες.

2: Πλαστικά προϊόντα Η θέση της διαφήμισης είναι εντυπωσιακή και έχει ως αποτέλεσμα την υπαίθρια διαφήμιση. Συχνά χρησιμοποιείται για εκθέσεις και εκθέσεις μεγάλων δημόσιων εκδηλώσεων. Συμπεριλαμβάνονται: μεγάλα φουσκωτά, φουσκωτά στυλ, αυτόματα φουσκωτά μπαλόνια κ.α.

3: Προϊόντα συσκευασίας Η εξαιρετική συσκευασία παίζει σημαντικό ρόλο στην εδραίωση της εικόνας της εταιρείας και στην ενίσχυση της επίδρασης προώθησης. Συσκευασία κουτιά, τσάντες, τσάντες δώρων χαρτιού , κλπ., Συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων υλικών.


Η Ruiguan Packaging μπορεί να σχεδιάσει και να παράγει κάθε είδους χαρτοκιβώτια συσκευασίας δώρων με διαφορετικά υλικά. Οποιοδήποτε σχήμα, μέγεθος και χρώμα είναι διαθέσιμοι. Προσαρμοσμένες παραγγελίες χαιρετίζονται θερμά.