Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Η ανάγκη της προσαρμοσμένης συσκευασίας

Dec 25, 2018

Η αναγκαιότητα της συσκευασίας κατά παραγγελία


Πριν από τη συσκευασία των προϊόντων, τα περισσότερα από αυτά είναι τα ίδια ή παρόμοια. Ο καταναλωτής δεν έχει κανέναν τρόπο να κρίνει σε ποιο εμπορικό σήμα ανήκει το προϊόν και δεν υπάρχει τρόπος να κρίνουμε την ποιότητα του προϊόντος. Πολλοί καταναλωτές δεν αγοράζουν μη συσκευασμένα προϊόντα και πιστεύουν ότι τα μη συσκευασμένα προϊόντα δεν είναι αξιόπιστα. Ως εκ τούτου, προσαρμοσμένες συσκευασίες πρέπει να λαμβάνονται υπόψη στο σχέδιο προϊόντων, το οποίο μπορεί να κάνει το προϊόν κατά τη στιγμή της πώλησης χρησιμοποιημένη πριμοδότηση εμπορικού σήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσαρμοσμένη συσκευασία δεν είναι μόνο η ετικέτα του εμπορικού σήματος, αλλά επιπλέον ένα από τα φθηνότερα κανάλια προώθησης εμπορικών σημάτων.

gift boxes

Γιατί θέλετε να ξοδέψετε πολλά ηλεκτρικά και χρήματα για τη συσκευασία προϊόντων; Σύμφωνα με την έρευνα συσκευασίας ηλεκτρονικού εμπορίου του 2015, περισσότερο από το 40% των καταναλωτών συνδέουν τη συσκευασία του προϊόντος με το προϊόν και συμφωνούν ότι η υπερβολική συσκευασία του προϊόντος είναι ζωτικής σημασίας για τα πολυτελή αντικείμενα. Θα λάβουν υπόψη τα μπρούντζινα εμπορικά σήματα, το χρυσό χαρτόνι, την εκτύπωση UV και ούτω καθεξής. Ως εξαιρετική συσκευασία και προϊόντα, με την τάση να ξοδεύουν επιπλέον για να αγοράζουν προϊόντα, και να επαναλαμβάνουν τις αγορές συχνά. Περισσότερο από το σαράντα τοις εκατό των ανθρώπων μπορεί να είναι πιο δημιουργικοί και πρόθυμοι να ποσοστιαία προϊόντα και συσκευασίες μέσω των κοινωνικών μέσων που αποτελούνται από το google +, και μάλιστα υποστηρίζουν τα εμπορεύματα αμέσως στους φίλους. Η υψηλή στάση, η υπερβολική και καινοτόμος διάταξη των συσκευασιών που έχουν συσκευασία προσαρμοσμένες θα έχουν πολλούς πελάτες ικανότητας.


Επιλέγοντας να περιλαμβάνει τη συσκευασία στο έμβλημα του προϊόντος σας δεν θα είναι πλέον απλούστερη την προώθηση των πωλήσεων, Ωστόσο επιπλέον περισσότερους δυνητικούς πελάτες. Αυτό που μπορούμε να είμαστε σίγουροι είναι ότι οι ενέργειες συσκευασίας προϊόντων λόγω των κινήσεων των προϊόντων και μπορούν να φαίνονται σε σούπερ μάρκετ, γραφεία, σπίτια ή ακόμα και εκδηλώσεις. Εξαιτίας αυτού, η μάρκα μας θα φαίνεται πιθανότατα σε περισσότερες περιπτώσεις και θα αναγνωρίζεται μέσω μεγαλύτερων δυνητικών καταναλωτών, αυξάνοντας την πιθανότητα πωλήσεων. Εάν είναι πολύ ένα παρόν κουτί, εκτυπώνοντας ένα λογότυπο σε μια προσαρμοσμένη συμφωνία συσκευασίας, οι καταναλωτές θα αγοράζουν πολύ πιθανώς, λόγω του ότι έχουν αντίκτυπο στο εμπορικό σήμα. Μέσα από τα χρόνια, μπορούμε να εντοπίσουμε ότι υπάρχει ένα έμβλημα στην προσαρμοσμένη συσκευασία και η συσκευασία του προϊόντος γίνεται μια "μοναδική προσφορά" για διαφημίσεις εμβλημάτων.

tube-packaging35432801524

Διαφορετικοί τύποι προϊόντων επιλέγονται για ποικίλους τύπους συσκευασίας. Συχνά διαπιστώνουμε ότι τα ηλεκτρονικά προϊόντα ή τα προϊόντα υψηλής αξίας θα διαχωρίσουν τα μη εύκαμπτα πεπιεσμένα κουτιά. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε είδους συσκευασία χάρτου kraft, συσκευασία κυματοειδούς χαρτιού, συσκευασία λεπτού κουτιού, συσκευασία χαρτιού, πλαστική συσκευασία κ.λπ., που ισούται με τις ίδιες ανάγκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρέπει να καθορίσουμε το μέγεθος της συσκευασίας ίσο με την ίδια την κατάσταση του προϊόντος και τη δημιουργική συσκευασία διαμαντιών για να αυξήσουμε τους χρήστες.


Πώς μπορούμε να επικαλεστεί την υποστήριξη των πελατών κατά το σχεδιασμό συσκευασίας; Ή τι πρέπει να πληρώσετε για να υποβληθείτε σε συσκευασία; Νομίζω ότι πρέπει να το εξετάσετε από τις πτυχές της επιδίωξης:


Επισημάνετε τα χαρακτηριστικά του προϊόντος και του εμπορικού σήματος απευθείας στην επιφάνεια της συσκευασίας.


Αντικατοπτρίζοντας τη θέση παραγωγής του προϊόντος, μπορείτε να εκτυπώσετε απευθείας το όνομα του επισκέπτη και να γράψετε (όπως συσκευασία στις Φιλιππίνες, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο κ.λπ.)


Τα προϊόντα που προωθούν τα προϊόντα (που εγκρίνονται στους φίλους θα αποκτήσουν έκπτωση)


Εκτύπωση εταιρικής ιστοσελίδας, για τη διευκόλυνση των καταναλωτών και των δυνητικών καταναλωτών να μάθουν όλο και πιο κοντά πληροφορίες για το εμπόριο και τα προϊόντα


Κατά τη διαδικασία σχεδιασμού του διαλύματος συσκευασίας, θα διαπιστώσουμε ότι κάθε διαμάντι συσκευασίας προϊόντων είναι διαφορετικό. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα εμπορικά σήματα θέλουν τα προϊόντα τους να διαφοροποιούνται από άλλα προϊόντα με επώνυμα προϊόντα, η διαφορά στη συσκευασία θα είναι η βαρύτερη επιλογή. Είναι εύκολο να μεταδοθούν οι αντιλήψεις των ανθρώπων για τα προϊόντα μέσω προσαρμοσμένων συσκευασιών ή να ενεργοποιηθεί η σκέψη των καταναλωτών, ώστε να προωθηθούν οι μεγαλύτερες πωλήσεις προϊόντων και η προώθηση εμπορικών σημάτων. Κάθε λεπτομέρεια του πακέτου έχει αξιοποιηθεί και θα κάνει το προϊόν σας όλο και πιο μοναδικό και αξιόπιστο.


Οποιεσδήποτε ανάγκες συσκευασίας εκτύπωσης, όπως κουτιά συσκευασίας, κουτιά δώρων και χάρτινες σακούλες κλπ. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!