Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Το σκάφος της υψηλής ποιότητας καλλυντικά κουτί συσκευασίας

Dec 03, 2018

Επιλογή χαρτιού: Το χαρτί περιλαμβάνει κυρίως λευκό χαρτόνι, γυάλινη κάρτα, χρυσό χαρτί, κάρτα μαργαριταριών κ.λπ., συνήθως 280-350 γραμμάρια λευκής κάρτας, χρησιμοποιώντας γενικά εισαγόμενα εμπορικά σήματα, όπως: σουηδική λευκή κάρτα, αμερικανική λευκή κάρτα, λευκή κάρτα της Φινλανδίας και λευκή κάρτα της Βραζιλίας, οι οποίες χαρακτηρίζονται από ομοιόμορφη επιφανειακή επικάλυψη, καλό χρωματισμό εκτύπωσης, υφή λεπτών κόκκων και υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες. Ειδικά το σουηδικό χαρτί λευκών χαρτιών έχει όλες τις απαιτήσεις για την κατασκευή επαγγελματικών καλλυντικών συσκευασιών. Οι περισσότερες από τις γνωστές ξένες μάρκες χρησιμοποιούν αυτό το είδος χαρτιού.

surface treatment

Κατανόηση της διαδικασίας:

1. Η εκτύπωση με υπεριώδη ακτινοβολία είναι μια διαδικασία εκτύπωσης για την ξήρανση και την επεξεργασία μελάνης με υπεριώδες φως. Απαιτείται να ταιριάζει η μελάνη που περιέχει τον φωτοευαισθητοποιητή με τη λάμπα σκλήρυνσης UV. Η μελάνη UV έχει καλύψει τα πεδία της εκτύπωσης offset, της εκτύπωσης οθόνης, της εκτύπωσης μελάνης και της εκτύπωσης pad. Η παραδοσιακή βιομηχανία εκτύπωσης αναφέρεται στην επίδραση UV της εκτύπωσης, η οποία είναι η εφαρμογή ενός στρώματος βερνικιού (ελαφρύ, ματ, κρύσταλλο μωσαϊκού, σκόνης λάμψης κ.λπ.) σε ένα τυπωμένο πρότυπο που θέλετε, κυρίως για να αυξήσετε τη φωτεινότητα του προϊόντος και την καλλιτεχνική επίδραση, Προστασία της επιφάνειας του προϊόντος, σκληρότητα, αντοχή στη διάβρωση, αντοχή στις γρατζουνιές, κλπ. Ορισμένα προϊόντα ελασματοποίησης αλλάζουν τώρα σε UV, τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις προστασίας του περιβάλλοντος, αλλά τα προϊόντα UV δεν είναι εύκολο να δεσμευτούν. λείανση για την επίλυση.

2, η ανάγλυφη εκτύπωση είναι μια κοινή διαδικασία εκτύπωσης. Η διαδικασία ανάγλυφης εκτύπωσης είναι μια διαδικασία χρήσης ενός ανομοιόμορφου καλουπιού για την πλαστική παραμόρφωση μιας τυπωμένης ύλης κάτω από μια ορισμένη πίεση για την πραγματοποίηση της επεξεργασίας της τέχνης στην επιφάνεια του τυπωμένου υλικού. Η ανάγλυφη τυπωμένη επιφάνεια έχει διαφορετικά σχέδια και υφές, τα οποία έχουν εμφανή ανάγλυφη τρισδιάστατη επίδραση και ενισχύουν την καλλιτεχνική ελκυστικότητα των εντύπων.

3, η ελασματοποίηση, επίσης γνωστή ως "υπερ-πλαστικό", "σιλικόνη", "φιλμ" κλπ., Αναφέρεται στην διαφανή πλαστική μεμβράνη με επίστρωση θερμής πίεσης στην επιφάνεια της εκτύπωσης, για προστασία και αύξηση της στιλπνότητας. Η ταινία είναι μια κύρια διαδικασία μετά την επεξεργασία του Τύπου. Πρόκειται για ένα προϊόν στο οποίο η πλαστική μεμβράνη επικαλυμμένη με την κόλλα κολλάει στην τυπωμένη ύλη του χαρτιού αφού θερμαίνεται και πιέζεται για να σχηματίσει ένα σύνθετο χαρτί-πλαστικό. Αυτή τη στιγμή είναι κοινή. Μια από τις διαδικασίες μετά την εκτύπωση για εκτυπώσεις σε χαρτί. Το τυπωμένο ύφασμα με λεπτή και διαφανή πλαστική επίστρωση στην επιφάνεια και η επιφάνεια είναι πιο ομαλή και φωτεινότερη, πράγμα που όχι μόνο βελτιώνει τη στιλπνότητα και την αντοχή του έντυπου υλικού, αλλά και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του έντυπου υλικού και η πλαστική μεμβράνη προστατεύει επίσης από την υγρασία. Αδιάβροχη, αντιδιαβρωτική, ανθεκτική στη φθορά, ανθεκτική στις πτυχές, ανθεκτική στα χημικά και άλλα προστατευτικά αποτελέσματα. Εάν χρησιμοποιείται η διαφανής λαμπερή μεμβράνη, η εκτυπωμένη εικόνα του επικαλυμμένου προϊόντος είναι πιο ζωντανή και γεμάτη τρισδιάστατα, η οποία είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για τη συσκευασία πράσινων τροφίμων και τα παρόμοια, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει την όρεξη και την επιθυμία των καταναλωτών. Εάν χρησιμοποιείται ματ ταινία, το προϊόν φιλμ θα δώσει στους καταναλωτές ένα ευγενές και κομψό συναίσθημα. Ως εκ τούτου, το συσκευασμένο έντυπο μετά την ταινία μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα και την προστιθέμενη αξία της συσκευασίας του προϊόντος.

4, η αντιπαράθεση σημαίνει να βάλεις δύο λεπτά πράγματα μαζί και μετά να τα συγχωνεύσεις σε ένα, σχηματίζοντας ένα νέο πράγμα ή το σύνολο. Για παράδειγμα, κατά τη διαδικασία παραγωγής χαρτοκιβωτίων και κουτιών συσκευασίας, υπάρχει μια διαδικασία που ονομάζεται αντιπαράθεση, πράγμα που σημαίνει ότι ένα λεπτό κομμάτι χαρτιού χαλκού, ειδικού χαρτιού ή διπλού αυτοκόλλητου χαρτιού διέρχεται μέσω της κόλλας και κολλάει μαζί.

5, εκτύπωση: η εξωτερική συσκευασία βασίζεται κυρίως στην εκτύπωση όφσετ, τη μεταξοτυπία και την εκτύπωση με γραφομηχανή, επειδή η μικρή εκδοχή της λειτουργίας διαφόρων διαδικασιών είναι πιο ακριβής και καλύτερη κατανόηση, έτσι οι προτάσεις επιβολής εκτύπωσης είναι όσο το δυνατόν πιο μικρές, γενικά μια έκδοση στο 4-6 Το καλύτερο είναι το καλύτερο, η υφή του χαρτιού πρέπει να είναι κατά μήκος του χαρτιού όσο το δυνατόν περισσότερο, πράγμα που ωφελεί τον καλύτερο βαθμό διαμόρφωσης του χαρτοκιβωτίου. στο χρώμα εκτύπωσης, χρησιμοποιείται κυρίως το χρώμα, έτσι ώστε η ομοιομορφία του χρώματος της συσκευασίας να είναι άρρηκτα συνδεδεμένη, όπως για να γίνει η έγχρωμη εκτύπωση της συσκευασίας πιο ζωντανή και διακριτική, συνιστάται η χρήση πολλών διαδικασιών εκτύπωσης για αποτελεσματικό συνδυασμό για την επίτευξη ειδικών απαιτήσεις συσκευασίας.

6, ζεστό σφράγιση: τα κουτιά καλλυντικών είχαν πάντα υψηλές απαιτήσεις για την τεχνολογία θερμής σφράγισης, η πτυχή αυτή δεν πρέπει να ταιριάζει μόνο με τον εξοπλισμό υψηλής απόδοσης, αλλά έχει και ορισμένα πρότυπα για χρυσό χαρτί, την ποικιλία χρώματος χρυσού χαρτιού που εισάγεται από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Νότια Κορέα . Και η ποιότητα μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις? η χάλκινη έκδοση είναι κυρίως πλάκα χαλκού, η πλάκα χαλκού έχει τα χαρακτηριστικά του υψηλού αριθμού θερμής σφράγισης, χωρίς παραμόρφωση, χωρίς φούσκες κλπ. Για ορισμένα χαρτοκιβώτια με απαιτήσεις υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιούμε τώρα συσκευασία τσιγάρων. Η πλάκα ηλεκτρικής χάραξης χαλκού που σχηματίζεται στην άνω επιφάνεια της θερμής σφράγισης είναι σαν να χαράσσεται το χαρτί μετά από θερμή σφράγιση, έτσι ώστε η ποιότητα της συσκευασίας να βελτιώνεται σημαντικά, αλλά το κόστος είναι υψηλότερο από εκείνο της συνηθισμένης πλάκας χαλκού και του ψευδαργύρου πλάκα.

7, επιφανειακή επεξεργασία: υπάρχει ελαφριά κόλλα, κομψό καουτσούκ, ταινία ΡΕΤ, βερνίκι, στίλβωση, λάδι και άλλες διεργασίες, σύμφωνα με διαφορετικά σχέδια, σε συνδυασμό με επιφανειακή επεξεργασία, επειδή κάθε επιφανειακή επεξεργασία έχει διαφορετικό στυλ, , Συστήνεται UV.

8. Βοηθητική διαδικασία: Υπάρχουν κοίλες και κυρτές, κοίλες και κοίλες, ανάγλυφες, μερικές UV, μερική ανάγλυφη, μερική μεταξοτυπία, όπως: εκτόξευση νερού, ρυτίδες, διάθλαση, πάγωμα κλπ. Το βοηθητικό αποτέλεσμα της διαδικασίας είναι προφανές. δεν ταιριάζει. Συνιστάται η χρήση ενός ή δύο. Επισης.

9. Μορφοποίηση καλούπι, κολλήσει: Εάν η υφή της καλλυντικής συσκευασίας είναι καλή, αν είναι επίπεδη, αν η γωνία είναι σαφής, οι απαιτήσεις για το κενό είναι πολύ αυστηρές, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή τυφλό καλούπι? με τον υπολογισμό του εύλογου σύμφωνα με τις απαιτήσεις κάθε συσκευασίας. Μετά τα δεδομένα οργώματος, το σφάλμα του τυφλού χύτευσης είναι μόνο 0,3 mm και είναι κολλημένο με ακρίβεια με την αυτόματη μηχανή εγκιβωτισμού με κόλλα. Εμφανίζεται μια όμορφη συσκευασία.