Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Προτάσεις για το σχεδιασμό χαρτοκιβωτίων

Oct 11, 2019

Τώρα υπάρχουν πολλές συσκευασίες των προϊόντων έχουν τη μορφή συσκευασίας από χαρτόνι, όπως σχεδιασμός συσκευασίας έχει επίσης πολλά πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, η συσκευασία χαρτοκιβωτίων για το σχεδιασμό κουτιού συσκευασίας προϊόντων είναι το πιο άμεσο πλεονέκτημα είναι σχετικά ελαφρύ, βολικό για τη μεταφορά των καταναλωτών. Ας ρίξουμε μια ματιά στην πορεία ανάπτυξης της συσκευασίας των προϊόντων χαρτιού.


Η συσκευασία σχεδιασμού συσκευασίας προώθησης είναι η "αδυναμία" των κινεζικών επιχειρήσεων χαρτοκιβωτίων


Με τους ζεστούς καιρούς, μπύρα εισέρχεται σταδιακά στην εποχή των πωλήσεων. Στον έντονο ανταγωνισμό της αγοράς, η συσκευασία προώθησης συμπλέγματος διαδραματίζει καλό ρόλο στην προώθηση της εικόνας του εμπορικού σήματος και στην αύξηση των πωλήσεων. Στη συσκευασία προώθησης {TodayHot}, τα καταναλωτικά αγαθά υψηλής ποιότητας κατασκευάζονται γενικά με αδιάβροχο εισαγόμενο βόειο χαρτί.


Νέο σχεδιασμό δομή χαρτί κουτί προβολής αναδύονται σε ατελείωτες, η εστίαση είναι στη λειτουργική βελτίωση, όπως η προσθήκη λαβή, το παράθυρο, να βελτιώσει την επίδειξη επίδειξης, την ανάπτυξη ειδικού σχήματος κουτί ή τοπικό ειδικό κουτί. Το ίδιο το χαρτοκιβώτιο καινοτομίας είναι ένα νέο όπλο στην προώθηση των πωλήσεων.


Στο πεδίο προώθησης χαρτοκιβωτίων, η οικονομική παγκοσμιοποίηση και η παγκόσμια εμπορία προϊόντων έχουν δημιουργήσει μια νέα αγορά για χαρτόνια υψηλής ποιότητας με εξαιρετική επεξεργασία και εκτύπωση. Η Ευρώπη, η Ασία, η Ιαπωνία και η Βόρεια Αμερική διαθέτουν άριστες βιομηχανίες διπλής κατεργασίας χαρτοκιβωτίων και όλοι έχουν φτάσει σε αρκετά υψηλό επίπεδο μηχανημάτων παραγωγής, όχι μακρυά από το άλλο.


Οι αντίστοιχες υποστηρικτικές μηχανές συσκευασίας στην Κίνα βρίσκονται ακόμη σε χαμηλό επίπεδο της σκηνής, ο χρήστης βασικά χρησιμοποιεί χειροκίνητες συσκευασίες.


Προσυπογράψτε και αναπτύξτε το δρόμο της "επιστήμης και τεχνολογίας, της δημιουργικότητας και της προστασίας του περιβάλλοντος"


Ο σχεδιασμός συσκευασίας προϊόντων χαρτιού πρέπει να τηρεί και να αναπτύσσει το δρόμο της "τεχνολογίας, δημιουργικότητας και προστασίας του περιβάλλοντος". Καινοτομία, συνεχής παρακολούθηση και ανάλυση των συσκευασιών χρήσης, κυκλοφορίας, αποθήκευσης και άλλων συναφών αλλαγών, ανάπτυξη νέας δομής συσκευασίας, εύκολη μεταφορά, φόρτωση και εκφόρτωση του χρήστη, ανταπόκριση στην αρχή της ανθρώπινη υπηρεσία. Αυτό όχι μόνο μειώνει το συνολικό κόστος της συσκευασίας, αλλά και αυξάνει τη συνάφεια των συσκευασιών, γεγονός που συμβάλλει στη βελτίωση της εικόνας του προϊόντος.


Ταυτόχρονα, για τις συσκευασίες πώλησης, τα σχέδια εκτύπωσης πρέπει να συνδυάζονται με τα χαρακτηριστικά και την τοποθέτηση του προϊόντος, χρησιμοποιώντας ειδικά στοιχεία και σύμβολα, με μοναδική δημιουργικότητα, όταν εμφανίζονται με άλλα παρόμοια προϊόντα, έχουν εμφανή οπτική επίδραση και ελκυστικότητα. Τέλος, πρέπει να τηρήσουμε και να αναπτύξουμε πράσινες συσκευασίες, οι οποίες έχουν αναγνωριστεί και εκτιμηθεί ευρέως από την κοινωνία. Δεν μπορεί μόνο να δημιουργήσει καλά οικονομικά οφέλη για τις επιχειρήσεις, αλλά και να δημιουργήσει καλά κοινωνικά οφέλη.


Η συσκευασία χαρτιού για το σχεδιασμό του κιβωτίου συσκευασίας του προϊόντος είναι μια σημαντική σύσταση, τόσο πολύ αναφέρθηκε παραπάνω. Στον τομέα της συσκευασίας σε χάρτινα κουτιά, οι αντίστοιχες εγκαταστάσεις υποστήριξης στην Κίνα πιθανότατα δεν είναι μέχρι το επίπεδο των ξένων χωρών, ορισμένοι χρήστες χρησιμοποιούν χειροκίνητες συσκευασίες, αλλά στο εγγύς μέλλον θα βελτιωθούν.