Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Εκτυπωτής ταξινόμησης τσάντας χαρτιού

Nov 22, 2018

Υπάρχουν πολλές ποικιλίες χαρτοσακούλων, διάφορα υλικά και στυλ χάρτινων σακουλών.

Σύμφωνα με το υλικό μπορεί να χωριστεί σε: λευκή τσάντα χαρτί χαρτί, λευκή τσάντα χαρτί του σκάφους, χάρτινη τσάντα χαρτονιού χαρτοκιβώτιο, τσάντα χαρτί kraft , και ένα μικρό αριθμό ειδικών κατασκευής χαρτιού.

Χαρτί λευκής κάρτας: Το χαρτί λευκής κάρτας είναι σταθερό και παχύ, με υψηλή ακαμψία, αντοχή στη θραύση και απαλότητα, η επιφάνεια του χαρτιού είναι επίπεδη, το χρησιμοποιούμενο πάχος είναι 210-300g χαρτί λευκής κάρτας, η πιο χρησιμοποιημένη είναι η 230 λευκή κάρτα. Τυπωμένο με λευκές χάρτινες σακούλες από χαρτόνι, πλήρες χρώμα, υφή χαρτιού είναι επίσης πολύ καλή, είναι η εξατομικευμένη πρώτη επιλογή.

recycled-print-gift-paper-bag-with-handle06224304744

Χαρτί χαρτιού χαλκού: το χαρακτηριστικό του χαρτιού χαρτονιού χαλκού εξαρτάται από την επιφάνεια του χαρτιού είναι πολύ λεία και ομαλή, λευκός βαθμός είναι υψηλός, ο ομαλός βαθμός είναι καλός, εξακολουθεί να κάνει το γράφημα που εκτυπώνει, η εικόνα έχει στερεοφωνικό συναίσθημα, έως 300 γραμμάρια, χάρτινο χαρτί χαρτί εκτύπωσης και χαρτί λευκού χαρτιού ίδια, πλήρη και φωτεινό χρώμα, σε σύγκριση με λευκό χαρτί χαρτί, δεν είναι τόσο καλό όσο χαρτί λευκής κάρτας.

Λευκό χαρτί kraft, λευκό χαρτί kraft, βαθμός έκρηξης είναι υψηλή, καλή σκληρότητα, υψηλή αντοχή, πάχος ομοιότητας ως σταθερότητα του χρώματος, σύμφωνα με τους σχετικούς κρατικούς κανονισμούς περιορίζουν τη χρήση πλαστικών σακουλών, σούπερ μάρκετ και ξένες χώρες, η τάση της Ευρώπης και Οι Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες υποστηρίζουν την τσάντα προστασίας του περιβάλλοντος, τον αυστηρό έλεγχο της πλαστικής ρύπανσης, οι πλαστικές σακούλες θα αντικατασταθούν από την περιβαλλοντική τσάντα χαρτιού , λευκό χαρτί kraft, οι προοπτικές της αγοράς φαίνονται καλές. Είναι κατασκευασμένο από 100% καθαρό πολτό ξύλου, φιλικό προς το περιβάλλον, μη τοξικό και ανακυκλώσιμο. Έχει καλή σκληρότητα και δεν καλύπτεται με φιλμ. Χρησιμοποιείται ευρέως στη δημιουργία τσάντες για ρούχα φιλικές προς το περιβάλλον και τσάντες αγορών υψηλής ποιότητας. Το συνηθισμένο πάχος των 120 γραμμαρίων - 200 γραμμάρια λευκό χαρτί κραφτ, χαρτί χωρίς φωτεινότητα και γυαλάδα, λευκό χαρτί kraft δεν είναι κατάλληλο για εκτύπωση μελανιού πολύ μεγάλου περιεχομένου.

Καφέ χαρτί: ονομάζεται επίσης καφέ χαρτί. Υψηλή αντοχή σε εφελκυσμό, υψηλή αντοχή, συνήθως καφετί κίτρινη, υψηλή αντοχή σε σχίσιμο, ρήξη και δυναμική αντοχή, που χρησιμοποιείται ευρέως σε τσάντες αγορών, φακέλους. Το συνηθισμένο πάχος είναι 120-300g καφέ χαρτί. Το χαρτί Kraft είναι γενικά κατάλληλο για εκτύπωση μονόχρωμου ή διχρωμικού χρώματος και χρώματος απλού χειρογράφου. Σχετικά με το λευκό χαρτόνι, το χαρτί με λευκό χαρτί από δέρμα αγελάδας, το κίτρινο χαρτί kraft είναι η χαμηλότερη τιμή.

black-uv-shopping-clothes-paper-bag03195542878

Λευκό χαρτί: λευκό χαρτί είναι λευκό και λεία στο μέτωπο και κυρίως γκρι στο πίσω μέρος. Το συνήθως χρησιμοποιούμενο πάχος είναι 250-350 γραμμάρια. Λευκό στη μία πλευρά και γκρι από την άλλη.

Χαρτί με μαύρη κάρτα: ειδικό χαρτί, μαύρο διπλής όψης. Τα χαρακτηριστικά του χαρτιού μαύρης κάρτας είναι λεπτό, διαφανές, σταθερό και παχύ, καλή αντοχή στην αναδίπλωση, λεία επιφάνεια, καλή ακαμψία, καλή αντοχή σε εφελκυσμό, υψηλή αντοχή στη θραύση. Χρησιμοποιείται συνήθως πάχος 120 -350 γραμμάρια μαύρου χαρτονιού. Επειδή η εσωτερική και εξωτερική όψη της μαύρης κάρτας είναι μαύρη, έτσι δεν είναι δυνατή η εκτύπωση μοτίβων χρώματος, κατάλληλη μόνο για χρυσό, ασήμι και άλλες διαδικασίες. Η τσάντα είναι επίσης πολύ όμορφη.

Υπάρχουν τέσσερις τύποι χάρτινων σακουλών: τσάντα με ανοιχτή ραφή, ανοιχτό σάκο γωνίας ανοιχτού συνδέσμου, σάκος ραφής τύπου βαλβίδας και επίπεδη εξάγωνη τσάντα σύνδεσης δαπέδου τύπου βαλβίδας.

Σύμφωνα με τους διάφορους τρόπους χειρισμού και εκσκαφής των οπών: NKK (σχοινί διάτρησης και διάτρησης), NAK (χωρίς τρύπα με σχοινί, χωρισμένο σε μη πτυχωτό στόμα και τυποποιημένο πτύχωμα στο στόμα), DCK γλώσσα χωρίς οπές διάτρησης).

Σύμφωνα με διαφορετικές ΧΡΗΣΕΙΣ: συμπεριλαμβανομένων τσάντα αρχείων, φάκελο, τσάντα, τσάντα τσιμέντου, τσάντα τροφοδοσίας, τσάντα χαρτί κεριών, τσάντα λιπασμάτων, πλαστικοποιημένη τσάντα χαρτιού, χαρτοσακούλα τεσσάρων στρωμάτων, ιατρική τσάντα, τσάντα ρούχων, τσάντα τροφίμων, , τσάντα νερού κρασιού. Διαφορετικές Χρήσεις, οι προδιαγραφές και το μέγεθος του σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένου του πάχους των χάρτινων σακουλών, έχουν πολλές απαιτήσεις, οπότε θα πρέπει να προσαρμόζεται ανάλογα με την πραγματική κατάσταση, να επιτευχθεί διπλάσια προσπάθεια με το ήμισυ της προσπάθειας, ο σκοπός της οικονομικής εφαρμογής , να μειωθεί η εξοικονόμηση υλικών, η πράσινη προστασία του περιβάλλοντος, οι επενδύσεις κεφαλαίου των επιχειρήσεων, παρέχουν μεγαλύτερη προστασία.