Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Τάση ανάπτυξης της βιομηχανίας συσκευασιών

Oct 11, 2019


I. επισκόπηση της βιομηχανίας χαρτιού συσκευασίας


Κατανόηση της έννοιας της συσκευασίας των εμπορευμάτων, η οποία περιλαμβάνει δύο έννοιες: το ένα είναι το εμπορευματοκιβώτιο που περιέχει τα εμπορεύματα, που συνήθως ονομάζονται συσκευασίες, όπως κουτιά, σακούλες, καλάθια, βαρέλια, μπουκάλια κλπ. Από την άλλη πλευρά, όπως η συσκευασία, η συσκευασία κλπ. Η συσκευασία των εμπορευμάτων έχει δύο χαρακτηριστικά: την υποταγή και το εμπόρευμα. Η συσκευασία είναι ένα εξάρτημα για το περιεχόμενό της. Η συσκευασία των εμπορευμάτων είναι ένα ειδικό εμπόρευμα προσαρτημένο στην εσωτερική συσκευασία, το οποίο έχει αξία και αξία χρήσης και είναι επίσης ένα σημαντικό μέσο για την πραγματοποίηση της αξίας της εσωτερικής συσκευασίας και της αξίας χρήσης.


Τυπική βιομηχανία midstream, διαφοροποίηση σεναρίου εφαρμογής χαρτιού συσκευασίας. Η συσκευασία χαρτιού είναι μια τυπική βιομηχανία μεσαίου ρεύματος: η ανάντη της είναι μια επιχείρηση χαρτοποιίας που παρέχει χαρτί λευκού χαρτονιού, χαρτί λευκού χαρτιού, χαρτόνι χαρτονιού, κυματοειδές χαρτί και άλλο ακατέργαστο χαρτί. τα πεδία εφαρμογής του είναι κατά πολύ εκτεταμένα, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών συσκευών, των τροφίμων και ποτών, του καπνού, της ιατρικής, των καθημερινών καλλυντικών και άλλων βιομηχανιών.


Ii. Το status quo της βιομηχανίας χαρτιού συσκευασίας


Η αγορά χάρτινης συσκευασίας της Κίνας αυξήθηκε από 50,5 δισεκατομμύρια δολάρια το 2012 σε 63 δισεκατομμύρια δολάρια το 2017, με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 4,4%. Το μέγεθος της αγοράς χάρτινης συσκευασίας της Κίνας θα συνεχίσει να αυξάνεται και αναμένεται ότι το μέγεθος της αγοράς χάρτινων συσκευασιών της Κίνας θα υπερβεί περαιτέρω τα 65 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2018.