Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Συσκευασία | Η γενική συσκευασία στον ευφυή δρόμο συσκευασίας αγωνίζεται

Oct 22, 2018

Συσκευασία | Η γενική συσκευασία σε "έξυπνη" οδό συσκευασίας αγωνίζεται

Πρόσφατα, όλα τα είδη έξυπνων προϊόντων και ψηφιακών οραμάτων έχουν επιπλέει στο μυαλό των εμπόρων και των καταναλωτών και η βιομηχανία συσκευασίας πρέπει να προλάβει τις άλλες βιομηχανίες στον 21ο αιώνα και να υποστεί το δικό της ψηφιακό μετασχηματισμό. Αλλά μπορεί η συσκευασία μάρκας να εκμεταλλευτεί πραγματικά τα smartphones;

d43db001f620f0d0

Συσκευασία | η γενική συσκευασία σε "έξυπνη" οδό συσκευασίας αγωνίζεται

Η προέλευση της έξυπνης συσκευασίας

Οι εταιρείες καταναλωτικών αγαθών συνειδητοποιούν ότι είναι απαραίτητο να περιοριστεί το κανάλι μάρκετινγκ οντότητας και το ψηφιακό χάσμα μεταξύ των διαύλων μάρκετινγκ, μέσω της καλύτερης και ελκυστικότερης εμπειρίας των καταναλωτών για την αντιμετώπιση της βραδείας ανάπτυξης, το προϊόν θα συσκευάζεται φυσικά και το ψηφιακό μάρκετινγκ μαζί, θα εφαρμοστούν έξυπνες συσκευασίες και άλλες εισροές για εκατομμύρια νέες τεχνολογίες στη συνολική στρατηγική τους.

Οι εταιρείες καταναλωτικών αγαθών σκέφτονται πώς να επιτύχουν την ψηφιοποίηση, τον αυτοματισμό και τη συνδεσιμότητα των συσκευασιών, χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικές και ψηφιακές λειτουργίες για να προσελκύσουν καταναλωτές μέσω των smartphones. Χρησιμοποιεί ακόμη και συσκευασίες για την παροχή μικρο-υπηρεσιών, όπως η επαλήθευση των προϊόντων ή η παρουσίασή τους στους λιανοπωλητές. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα συσκευασίας , κάντε κλικ εδώ .

c3c698b41ab7828c

Ενώ μιλάμε για το πώς να παράγουμε συσκευασίες που ενθαρρύνουν τους καταναλωτές να προχωρήσουν πέρα από την αγορά για να επιτύχουν την εμπιστοσύνη των εμπορικών σημάτων, πολλές εταιρείες αγωνίζονται να παράγουν με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα απλά, μη ευφυή προϊόντα συσκευασίας.

Σοβαρά απόβλητα συνηθισμένης συσκευασίας

Παρατηρούμε ακόμα σφάλματα συσκευασίας στα ράφια των καταστημάτων όσον αφορά τη συνοχή των χρωμάτων, τις ετικέτες περιεχομένου ή την ποιότητα εκτύπωσης, ενώ τα σήματα συνεχίζουν να δημιουργούν νέα καυτά σημεία, αγνοώντας το έργο που έχει ήδη δημιουργήσει η συσκευασία - η έλλειψη περιεχομένου υψηλής ποιότητας προϊόντων ή ρεαλιστικών εικόνων προϊόντων . Όταν η συσκευασία κυκλοφορεί ήδη στην αγορά, σπάνια χρησιμοποιείται για επαναληπτικό μάρκετινγκ. Στην πραγματικότητα, η μη χρήση τους είναι σπατάλη.

e8dc8e51e727a421

Αξιοποιώντας την έξυπνη συσκευασία, η φυσική αλληλεπίδραση μεταξύ καταναλωτών και συσκευασμένων προϊόντων εξακολουθεί να είναι πολύ σημαντική, ειδικά για τα ταχέως μεταφερόμενα καταναλωτικά αγαθά. Εάν μια μάρκα δεν μπορεί να κυριαρχήσει ακόμη και τα βασικά της συσκευασίας, πώς μπορεί να αναμένει να μετακινηθεί σε προηγμένη συσκευασία;

Είναι σαν να προσπαθείς να κάνεις μια μπάλα πριν να μπορείς να ντρίψεις, τρέχεις έναν μαραθώνιο όταν δεν μπορείς να τελειώσεις 5k, προσπαθώντας να γράψεις ένα ποίημα όταν δεν μπορείς να γράψεις ούτε μια φράση.

Ίσως σκεφτείτε "" γιατί να μην παραλείψετε τα βασικά και να πάτε κατευθείαν στις μεγαλύτερες, πιο κομψές περιοχές όπου παραμένουμε στην πρώτη γραμμή και οδηγώντας το δρόμο στις καταναλωτικές τάσεις! "" Από αυτή την άποψη, νομίζω ότι η διαδικασία κατασκευής δεν είναι ισοδύναμη με την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών.

Πέντε κοινά λάθη συσκευασίας

Κάθε μάρκα επαναλαμβάνει τα ίδια πέντε λάθη με ελαφρώς διαφορετικούς τρόπους:

Ξεχάστε ότι η συσκευασία είναι πραγματικά ένα μεγάλο μέρος της βιομηχανίας καταναλωτικών αγαθών.

Μην ελέγχετε την ανταπόκριση της συσκευασίας του προϊόντος, δεν γνωρίζετε πόσο καιρό θα λάβει η αλλαγή της συσκευασίας και δεν γνωρίζετε πώς να αντισταθμίσετε τις αρνητικές επιπτώσεις των συσκευασιών που εισήλθαν στην αγορά.

Εξαλείψτε τη σκοπιμότητα της συσκευασίας στο έργο καινοτομίας και βρείτε "έκπληξη" στην υλοποίηση.

Η μάρκα στέλνει λάθος μήνυμα στην εταιρεία σχεδιασμού συσκευασιών.

Παρόλο που πολλά εμπορικά σήματα έχουν ψηφιακό χαρακτήρα, δεν υπάρχουν παράμετροι που να συνοδεύουν τη συσκευασία, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου, της τέχνης, του σχήματος, του χρώματος κ.λπ., για να ικανοποιήσουν το κανάλι μάρκετινγκ.

Δημιουργήστε νέες εμπειρίες σε "έξυπνους χώρους"

Ο σχεδιασμός, η εμπορία και η συσκευασία απαιτούν την οργάνωση των δεδομένων, των χρωμάτων και των εικόνων του προϊόντος. Η ψηφιοποίηση και ο εξορθολογισμός των λειτουργιών συσκευασίας μάρκας μπορεί να βελτιώσει τη συνοχή και την ποιότητα της μάρκας για καλύτερη εμπειρία των καταναλωτών, η οποία παρέχεται με την υψηλή ταχύτητα απόκρισης που αναμένουν οι καταναλωτές και διατηρεί το κόστος της κερδοφορίας του εμπορικού σήματος. Με αυτό τον τρόπο, τα εμπορικά σήματα μπορούν με σιγουριά να μετακινούνται από απλή συσκευασία σε "έξυπνη" συσκευασία, καθιστώντας φαινομενικά μεγάλα όνειρα πραγματικότητα.

2acab7fc3e4cf77b