Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Συσκευασία 2018: Επισκόπηση χαρτονιού & κυματοειδούς συσκευασίας

Dec 19, 2018

Συσκευασία 2018: Επισκόπηση χαρτονιού & κυματοειδούς συσκευασίας

Αυτή η αναφορά είναι ένα απόσπασμα από την Έκθεση Συσκευασίας 2018, που παρουσιάζεται στο News Packaging Strategies.

Αυτή η αναφορά είναι Συνεργάτης στο απόσπασμα νοσηλευτικής από την Έκθεση συσκευασίας 2018, που παρουσιάζεται στις μεθόδους συσκευασίας ΝΕΑ.

Ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της επιχείρησης πτυσσόμενου χαρτοκιβωτίου και ένας λόγος για τη συνεχιζόμενη σταθερότητά της είναι ότι το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η περισσότερη συσκευασία σε χαρτί χρησιμοποιείται για συνδετήρες αγοραστών. Σχεδόν το εξήντα τοις εκατό όλων των συσκευασιών από χαρτόνι χρησιμοποιείται σε τμήματα τροφίμων όπως ποτά και αγροτικά προϊόντα, καραμέλες και γλυκίσματα, ξηρά τρόφιμα και κατεψυγμένα τρόφιμα. η υπόλοιπη αγορά εξυπηρετεί τμήματα όπως τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, τα καλλυντικά, τα παιχνίδια και τα περισσότερα από τα πράγματα που βρίσκονται στα καταστήματα παντοπωλείων και κλαμπ. ενώ θετικά δεν είναι ύφεση-απόδειξη όπως πολλοί στο πλαίσιο της επιχείρησης έχουν αρέσει να αναφέρω, παρέχει ένα επίπεδο ασφάλειας για την επιχείρηση.

Υπάρχουν θετικά νέα στις αγορές πτυσσόμενων χαρτοκιβωτίων σχετικά με τη σχετική σταθερότητα πολλών αποστελλόμενων χαρτονιών, ωστόσο η αξία αυτών των αποστολών εξακολουθεί να παρουσιάζει ολίσθηση.

Το 2016, το τελευταίο έτος που προσφέρονται πλήρεις αριθμοί, η εταιρία North yankee έστειλε τέσσερις εκατομμύρια συσκευασίες από χαρτόνι με μέση τιμή ανά τόνο $ 1.753 ανά συσκευασία του Συμβουλίου Χαρτιού (PPC). αυτό μπορεί να είναι σχεδόν ένα δίδυμο του 2015, με απλά μια μικρή βουτιά στην τιμή ανά τόνο, που το 2015 ήταν $ 1.765.

Χαρούμενα νέα μπορούν να βρεθούν όσον αφορά τους αριθμούς του εργατικού δυναμικού. μετά την κατάρρευση των απασχολουμένων με συνέπεια από το 2012, συμπεριλήφθηκαν πάνω από 1.000 επαγγέλματα το 2016, συγκεντρώνοντας το σύνολο σε 40.442. Αυτό, απροσδόκητα, είναι μόνο η δεύτερη φορά κατά την προηγούμενη δεκαετία που η επιχείρηση πέρασε το όριο των 40.000 θέσεων εργασίας.

 

Η εκτίμηση των αποστολών σε δολάρια μειώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά, από 8,71 δισεκατομμύρια δολάρια το 2015, σε 8,59 δισεκατομμύρια δολάρια από το 2016. Αυτή είναι η πιο μειωμένη σφραγίδα για αποτίμηση φόρτωσης σε πάνω από 10 χρόνια. Οι τελευταίοι φόβοι αποστολής ήταν ότι το χαμηλό ήταν το 2004, με εκτιμήσεις ύψους 8,53 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

 

Ενώ η ΔΕΗ προβλέπει την ανάπτυξη από την περίοδο κάπου στην περιοχή των 2016 και 2020, είναι το σενάριο συντήρησης, βέλτιστων περιπτώσεων. Η επιχείρηση βασίζεται στην ανάπτυξη με κανονικό ετήσιο επιτόκιο 0,3% στις συναλλαγές και 0,5% σε τόνους. Η συνήθης εκτίμηση ανά τόνο κάθε χρόνο στηρίζεται σε πτώση 0,1%.

Η Ruiguan ( ruiguan-packaging.com ) , ένας πάροχος πληροφοριών για την παγκόσμια βιομηχανία δασικών προϊόντων, πιστεύει ότι, όπως το 2016, το 2017 ήταν έτος οριακής συρρίκνωσης. Οι προβλέψεις της Ruiguan για τα πτυσσόμενα χαρτοκιβώτια μειώνονται κατά 0,7%. Παρά την ελαφρά στάση, η Ruiguan εκτιμά ότι οι αποστολές χαρτοκιβωτίων θα αυξάνονται κατά 0,4% ετησίως τα επόμενα πέντε χρόνια. Η αύξηση της αποστολής αναμένεται να είναι πιο υγιεινή στη μέση των πενταετών προβλέψεων, ενώ η Ruiguan θα προκαλέσει οικονομική επιβράδυνση το 2021 που θα οδηγήσει σε σταθερή αύξηση των αποστολών.

Cover-G-Packaging-Outlook-2018

Έκθεση TRENDS 2017 της ΔΕΗ - Όλες οι προβλέψεις και αναλύσεις που παρουσίασε η RUIGUAN Co., Ltd.

 

Ο RUIGUAN προβλέπει ότι η συνολική αξία των αποστολών ΗΠΑ θα αυξηθεί από 8,6 δισεκατομμύρια δολάρια το 2016 σε περισσότερα από 9,6 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021. Οι μέσες ετήσιες αξίες ανά τόνο προβλέπεται να αυξηθούν κατά 1,9% ετησίως.

Η ΔΕΗ ενημερώνει για τις αρνητικές επιπτώσεις που σχετίζονται με την επέκταση του κόστους των χαρτοκιβωτίων και την επίδραση που έχουν στην κερδοφορία. Από το 2011 έως το 2016, το κόστος των χαρτονιών αναρριχήθηκε κάθε χρόνο με κανονικό ρυθμό 2,2%. Σε αντίθεση με αυτό και την επέκταση κατά 1,3 τοις εκατό στο κανονικό όφελος από την κατάρρευση των εμπορευματοκιβωτίων, και δεν είναι καθόλου δύσκολο να δούμε το ζήτημα. Το νέο ευρωπαϊκό όριο, σε συνδυασμό με την υπερπροσφορά χαρτονιού στην Κίνα, προκάλεσε πτώση του κόστους του χαρτοκιβωτίου.

 

Τίποτα δεν άλλαξε στη γενική κατανομή της επιχείρησης. Οι αυτόνομες ιδιωτικές επιχειρήσεις, που χαρακτηρίζονται ως μεταποιητές που δεν διεκδικούν το δικό τους εργοστάσιο, περιλαμβάνουν περίπου το 20% των βιομηχανικών συμφωνιών. Το κομμάτι της συνολικής βιομηχανίας μειώθηκε από περίπου 30% τα τελευταία χρόνια, κυρίως λόγω της συνδικαλιστικής ένωσης.

 

Όπως υποδεικνύεται από την έρευνα, η εκτίμηση του παγκόσμιου πιεστικού κλάδου χαρτονιού πέρασε τον έλεγχο των 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2016, δαπανώντας πάνω από 40,3 εκατομμύρια τόνους υλικού σε καταρρέουσες συσκευασίες και εφαρμογές συνδυασμού μικρότερων κλιμάκων / miniflute. Ορισμένες επιπτώσεις στην αγορά θα ενταχθούν για να ωθήσουν το συνολικό ενδιαφέρον για το χαρτόνι στην ομαδοποίηση να αυξάνεται κατά 4,0% κάθε χρόνο μέχρι το 2022, κάνοντας μια παγκόσμια εκτίμηση της αγοράς των 124,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων για εκείνο το έτος.

 

* CORRUGATED

 

Η αναδιπλούμενη επιχείρηση έχει κάνει ελάχιστα, αλλά συνεχίσαμε, τα βήματα από την αποστολή των αποστολών μετά το ατύχημα του 2008. Για το 2016, το πιο πρόσφατο έτος για το οποίο είναι διαθέσιμες οι τελευταίες μετρήσεις, ο κλάδος γνώρισε αυξήσεις τόσο στο μέγεθος όσο και στην εκτίμηση των αποστολών, βελτίωση.

 

Σύμφωνα με τις μετρήσεις που συγκεντρώθηκαν από την Ένωση Fibre Box (FBA), οι διπλωμένες μεταφορές βιομηχανίας ανήλθαν σε περισσότερα από 376,4 δισεκατομμύρια τετραγωνικά πόδια το 2016, με αύξηση 2,1% στα 368,6 δισεκατομμύρια τετραγωνικά πόδια το 2015.

Cover-H-Packaging-Outlook-2018

 

Η εκτίμηση των αποστολών επεκτάθηκε στα 30,8 δισ. Δολάρια. Ενώ η επέκταση ήταν 0,8% σε σχέση με τις αποστολές του προηγούμενου έτους, είναι η έβδομη συνεχόμενη χρονιά ανάπτυξης. Το 2015, η εκτίμηση των αποστολών της βιομηχανίας επεκτάθηκε στα 30,5 δισεκατομμύρια, από 29,8 δισεκατομμύρια δολάρια από το 2014.

 

Ένα πράγμα στην πλαστικοποιημένη αγορά που μπορεί να εξαρτάται γενικά από τους προγνώστες είναι η κατανομή των αποστολών που μεταφέρονται από φυτά κυματοειδούς (οργανώσεις με τις δικές τους διπλωμένες μηχανές παραγωγής) έναντι φύλλων φυτών (οργανισμοί που παίρνουν ραβδωτά φύλλα από ένα εργοστάσιο κυματοειδών, ) που παραμένουν αναλλοίωτες για όλες τις προθέσεις και τους σκοπούς. Το 80% των αποστολών του κλάδου το 2016 προέρχεται από φυτά κυματοειδούς, ενώ το 20% προέρχεται από φυτά φύλλων, όπως συμβαίνει για περίπου δέκα χρόνια χωρίς μοναδική μεταβολή του ρυθμού.

 

Παρά την ένταση και την εκτίμηση, η απόδοση προχωράει προς τα πάνω. Το κανονικό εργοστάσιο πτυχώσεων παρήγαγε 1,010 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια συνδυασμένου σκάφους το 2016, σε αντίθεση με 968 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια το 2015.

 

Στο προοδευτικό καθήκον προς διευθυντικότητα, σταδιακά φαινόταν να οδηγήσει την επιχείρηση καθώς τα φορτία των προκαταρκτικών στοιχείων έπεφταν προς τα κάτω. Το 2016, το συνηθισμένο φορτίο του τσαλακωμένου χαρτονιού ήταν 131,3 λίβρες ανά χίλια πόδια, ένα μικροσκοπικό τσιμπούκι που κατέβηκε από το κανονικό φορτίο του 2015, ύψους 131,4 λίβρες ανά χίλια τετραγωνικά πόδια.

 

Ενώ η πλατφόρμα με ενιαία διαχωριστική γραμμή προχωρεί σε συντριπτική πλειοψηφία στην επιχείρηση, παρατηρήθηκε μικρή μείωση, καθώς αντιπροσώπευε το 90,4% του συνόλου της δημιουργίας, σε αντίθεση με το 90,7% το 2015. Τα φυτά Corrugator δαπάνησαν 30,8 εκατομμύρια τόνους κοντέινερ για τη δημιουργία ενοποιημένου συμβουλίου από το 2015 30 εκατομμύρια τόνους.

 

Ο συνδυασμός συνεχίζει να αναθέτει το συνολικό αριθμό εγκαταστάσεων στην επιχείρηση, παρά το γεγονός ότι η πτώση από το 2015 έως το 2016 ήταν ελαφρώς μικρή. Το 2016, 1.155 βιομηχανικά εργοστάσια βρισκόταν σε αποστολή. Από αυτά ανέρχονται σε 465 φυτά κυματοειδή και 690 σε φύλλα φυτά.

 

Το εργατικό δυναμικό στην κορυφαία επιχείρηση είδε την πρώτη του αύξηση σε διάφορα έτη. Η ποσότητα των εργαζομένων στη γενιά της βιομηχανίας ήταν 57.075 από το 2016, από 56.227 το 2015. Δεν υπήρξε σημαντική προσαύξηση με οποιοδήποτε μέσο, αλλά μια αναμενόμενη βελτίωση σε κάθε περίπτωση.

 

Παρά το γεγονός ότι η ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού ήταν εύθραυστη, η κερδοφορία συνέχισε να αυξάνεται λίγο υψηλότερα από τον έλεγχο της χρονιάς πριν από ένα χρόνο. Η κερδοφορία το 2016 ήταν 3.790 τετραγωνικά πόδια για κάθε άνθρωπο-ώρα δημιουργίας, από 3.670 τετραγωνικά πόδια για κάθε γενιά ανθρωποώρου το 2015.