Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Νέο παγκόσμιο συμβόλαιο συσκευασίας αγορά έκθεση

Nov 24, 2018


Απόruiguan-packaging.com, Συντάκτης, συσκευασία συμβάσεων


Μια νέα έκθεση της έρευνας στην ανάπτυξη, τις τάσεις και τις προβλέψεις για την παγκόσμια σύμβαση συσκευασίας αγορά. Μεταξύ της έκθεσης βασικές γνώσεις:


Το 2017, την παγκόσμια σύμβαση συσκευασίας αγορά εκτιμήθηκε σε 40,65 δισεκατομμύρια δολάρια και αναμένεται να φθάσει την τιμή των $78.14 δισεκατομμύρια μέχρι το 2023, που αντιπροσωπεύουν ένα CAGR 11,51% κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης του 2018-2023.

Τους ιδιοκτήτες μάρκας, όλο και περισσότερο έμφαση στην βελτιστοποίηση κόστους και βασικές επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, διαπιστώσει ότι με τη χρήση της σύμβασηςυπηρεσίες συσκευασίας, μπορούν να μειώσουν τα λειτουργικά έξοδα από 7% έως 9%, λόγω της μειωμένης μηχανήματα συντήρηση και εργατικό κόστος.

Την είσοδο της εφοδιαστική τρίτες εταιρείες στην αγορά συσκευασίας συμβάσεων βοηθά να μειωθεί ο χρόνος παράδοσης συνολικό-κύκλο και επίσης το συνδυασμένο κόστος συσκευασίας, μεταφοράς και διανομής.

  ba201810121605193075974

Σε παγκόσμιο επίπεδο, υπάρχει μια αύξηση του αριθμού των επιχειρήσεων e-commerce και συσκευαστές αντιμετωπίζουν αυξανόμενη ζήτηση από τις εταιρείες αυτές.

Οι πρόσφατες βελτιώσεις στις Ιατρικές Επιστήμες και προσθήκες στα φάρμακα που ήδη διατίθενται για πολλές ασθένειες και ελλείψεις έμμεσα οδηγείτε σύμβαση αγοράς συσκευασίας, όπως η αναγκαιότητα της συσκευασίας τα φάρμακα έχει πολλαπλασιαστεί γρήγορα.

Την ανάγκη δημιουργίας εξειδικευμένων συσκευασιών για τα φαρμακευτικά προϊόντα — συμπεριλαμβανομένων των συσκευασιών που καλύπτει τις ανάγκες των ηλικιωμένων ασθενών, πληροί αυστηρές κυβερνητικούς κανονισμούς, και εξυπηρετεί την επιθυμία των καταναλωτών για την καινοτομία — ενίσχυσε σύμβαση κατασκευής και συσκευασία.

Προϊόντα τροφίμων εξακολουθούν να εφοδιάσετε ένα μεγάλο μερίδιο της επιχείρησης συσκευαστές συμβάσεων — μια τάση που θα συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια.

Για να ικανοποιήσει τις καταναλωτικές τάσεις προς βολικό τρόφιμα που είναι πιο υγιεινά από ό, τι παραδοσιακή μεταποιημένων προϊόντων, φαγητό μεγάλες μάρκες εξαρτώνται συσκευαστές συμβάσεων για να συσκευάσετε τα προϊόντα τους, ενώ εστιάζουν στην παροχή περισσότερα τρόφιμα υψηλής ποιότητας.

Βόρεια Αμερική και τις ΗΠΑ ειδικότερα, κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών της παγκόσμιας σύμβασης αγοράς συσκευασίας.