Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Αποφάσεων του δώρου

Oct 19, 2018

1 σχέδιο, σύμφωνα με τις απαιτήσεις, πολιτισμού, καθώς και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος και ούτω καθεξής, σχεδιάστε ένα μοτίβο. Στη συνέχεια, θωράκιση, σύμφωνα με τα σχέδια, την παραγωγή των δειγμάτων. Δώρο πλαίσιο Δώστε προσοχή στην εμφάνιση των όμορφη και όμορφη, έτσι η έκδοση παραγωγής του χρώματος είναι επίσης μια ποικιλία, συνήθως ένα ύφος του δώρου δεν έχει μόνο 4 βασικά χρώματα και μερικά πλακάτα χρώματα, όπως το χρυσό, ασήμι αυτά είναι πλακάτου χρώματος.

2. τα χειροποίητα συσκευασία καλάθι μπαμπού, καθαρή Αρχική οικολογία, σχεδιασμός μυθιστόρημα, απόκρημνες, χαμηλές εκπομπές άνθρακα προστασίας του περιβάλλοντος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως σε φρούτα, αυγά, τρόφιμα, μύκητες, τουρσί Κηρώδεις Ύλες όπως η συσκευασία γεωργικών υπο-ειδικότητα.

3. Επιλέξτε χαρτόνι, το χαρτόνι κουτί γενική δώρο είναι από χαρτόνι ή χαρτόνι καιρό για να το κάνετε. Αρίστης ποιότητας κρασί συσκευασίας και χαρτοκιβώτιο συσκευασίας δώρου. Περισσότερα χρήση του πάχους 3mm - 6mm χαρτόνι με τεχνητή τοποθέτησης διακόσμηση της επιφάνειας, αυτοκόλλητα σχηματοποίηση.

4. εκτύπωση, κιβώτιο δώρων χρησιμοποιείται μόνο σε τυπωμένο χαρτί, πλαστικοποίησης χαρτιού δεν εκτυπώνεται, το πιο ακριβώς βαφή, επειδή το πλαίσιο δώρο είναι η εξωτερική συσκευασία, έτσι ώστε η διαδικασία εκτύπωσης είναι πολύ υψηλό, η πιο ταμπού χρωματικές διαφορές, τελείες, σάπιο έκδοση αυτών των επιδράσεων αισθητική ελλείψεις.

5. επιφανειακή επεξεργασία, χαρτί συσκευασίας πλαίσιο δώρο γίνεται συνήθως επιφανειακή επεξεργασία, την κοινή είναι η ελαφριά κόλλα, πέρα από τα ματ, πάνω από UV, υπερβολική γυαλάδα πετρέλαιο, λάδι πάνω-ματ.

6. μπύρα, μπύρα είναι το πιο σημαντικό μέρος της διαδικασίας εκτύπωσης, η μπύρα πρέπει να είναι το καλούπι μαχαίρι να είναι ακριβής, εάν δεν μπύρα, μπύρα, μπύρα είναι συνεχώς αυτά θα επηρεάσει την μετέπειτα επεξεργασία. 7. συναρμολογημένα, συνήθως τα έντυπα πρώτα τοποθετείται μετά την μπύρα, αλλά το κουτί είναι η πρώτη μπύρα μετά την τοποθέτηση, κάποιος φοβάται να πάρει την τσάντα της χαρτί, η δεύτερη είναι να δοθεί προσοχή στην συνολική ομορφιά, κιβώτιο δώρων πολυστρωμάτωση χαρτί πρέπει να είναι χειροποίητα , αυτό μπορεί να φτάσει μια ορισμένη ομορφιά.