Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Μέθοδος παρασκευής τσάντας χαρτιού Kraft

Oct 19, 2018

Kraft χαρτί Τσάντα, λόγω των περιβαλλοντικών χαρακτηριστικών του, από το καλό των ανθρώπων, ειδικά στην Ευρώπη, σχεδόν όλη η χρήση χαρτοσακούλες Kraft, χάρτινες σακούλες kraft έχουν πολλές πρακτικές.

1, μικρές λευκές σακούλες kraft χαρτιού, ο γενικός αριθμός αυτών των σακουλών, η χρήση ενός ευρέος φάσματος, επειδή πολλές επιχειρήσεις είναι υποχρεωμένες αυτές οι χάρτινες σακούλες kraft φτηνές και ανθεκτικές, συνήθως αυτό το χαρτοσακούλα Kraft έχει μηχανικό σχήμα, σχοινί, πλήρως μηχανικά.

2, οι μεσαίου μεγέθους χαρτοσακούλες χαρτοκιβωτίων κραφτ, συνήθως οι μεσαίου μεγέθους χαρτοσακούλες kraft είναι μηχανικά επικολλημένες μετά το χέρι-επικολλημένο σχοινί του ανθρώπου και φτιαγμένο στη χάρτινη σακούλα Kraft, λόγω του σημερινού εγχώριου εξοπλισμού μορφοποίησης σακουλών Kraft περιορίζεται από το μέγεθος χύτευσης και η μηχανή συρματόσχοινων από χαρτί kraft μπορούν να τοποθετηθούν μόνο στη μικρή τσάντα του σχοινιού. Έτσι η πρακτική των χάρτινων σακουλών Kraft περιορίζεται από το μηχάνημα.

Πολλές τσάντες δεν έχουν κανένα τρόπο να κάνουν τα μηχανήματα να δουλεύουν μόνοι τους.

3, μεγάλες σακούλες, υπάρχουν χαρτοσακούλες αντι-κεφαλής kraft, χοντρές κίτρινες χάρτινες σακούλες kraft, η πρακτική αυτών των χάρτινων σακουλών kraft να είναι καθαρά χειροποίητες, η εγχώρια ρεύμα δεν ήταν σε θέση να λύσει αυτές τις Kraft μηχανή χύτευση σακουλών, -Πρόσφατα, αυτό το είδος του κόστους παραγωγής kraft τσάντα είναι υψηλότερο, ο αριθμός δεν θα είναι πολύ μεγάλο.

4, ανεξάρτητα από το είδος του χαρτοσακούλα Kraft, αν ο αριθμός δεν είναι αρκετά μεγάλος που χρησιμοποιείται γενικά καθαρά χειροποίητα, επειδή η μηχανή έκανε Kraft απώλεια χαρτιού, δεν υπάρχει τρόπος για να λύσει την πρακτική των μικρών ποσοτήτων χαρτοσακούλα kraft.