Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Βεβαιωθείτε ότι η προσαρμοσμένη συσκευασία προϊόντων σας ταξιδεύει καλά

Aug 27, 2019

Η προσαρμοσμένη συσκευασία προϊόντων πρέπει να μπορεί να ταξιδεύει από το σημείο Α στο σημείο Β με ευκολία και ελάχιστη ζημιά. Είναι σημαντικό για τη συσκευασία σας να έχει ένα δολοφόνο σχεδιασμό που λέει: Μην αγνοείτε, ήμουν φτιαγμένος για σας.

Αλλά κιβώτια συσκευασίας προϊόντων πρέπει επίσης να είναι πρακτικά. Θα πρέπει να εστιάσετε σε υλικά ειδικά σχεδιασμένα για αντοχή, εάν είναι ογκώδη ή εύθραυστα κατά τη συσκευασία του προϊόντος σας.

Εάν το προϊόν σας πρόκειται να καθίσει σε ένα ράφι λιανικής πώλησης, υπερήφανο ως παγώνι, τότε θα χρειαστεί να κάνετε μεγαλύτερη προσπάθεια στην εξωτερική οθόνη. Αυτό είναι όπου ένα ανώτερο φινίρισμα εκτύπωσης (ίσως ένα UV επεξεργασμένο υψηλής γυαλάδας, με βάση το υγρό επικάλυψη) θα έρθει σε πρακτικό.

Εδώ είναι κάτι άλλο που πρέπει να σκεφτούμε. Σύμφωνα με την Amelia Boothman, διευθυντή στο παγκόσμιο πρακτορείο branding 1HQ,

"Τυπικά, κοστίζει πολύ περισσότερο να αντικατασταθούν τα κατεστραμμένα προϊόντα από το να πληρώσουν από την αρχή επαρκή προστατευτική συσκευασία. Θα υπάρξει ένα σημείο όταν το κόστος της ζημίας του προϊόντος ισοδυναμεί με το κόστος της προστατευτικής συσκευασίας. Αυτή είναι η "βέλτιστη" προδιαγραφή συσκευασίας των επιχειρήσεων που θα πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ. "

Η συσκευασία που στοιβάζεται καλά, όπως ένα άκαμπτο κιβώτιο δύο τεμαχίων, θα βοηθήσει στη μείωση των ζημιών. Η παραλαβή και τοποθέτηση ενός άκαμπτου κιβωτίου δύο τεμαχίων σε μια βάση φορτίου μπορεί να γίνει με ευκολία.

Για κάτι λίγο πιο βαριές, η συσκευασία από ανθεκτικό κυματοειδές χαρτόνι αξίζει να εξεταστεί. Αυτό το συγκεκριμένο υλικό παρέχει εξαιρετική υποστήριξη.

Αυτά τα είδη συσκευασίας είναι εύκολο να εμφανιστούν και μπορούν να επιβιώσουν μερικά χτυπήματα και προσκρούσεις ανάμεσα στην αποστολή και το χτύπημα στα ράφια. Αυτό μας φέρνει στο επόμενο σημείο