Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Είναι το κουτί σας καλλυντικών που άρεσε στις γυναίκες;

Dec 18, 2018

Το σχήμα των υλικών συσκευασίας καλλυντικών χαρτιού - οι γυναίκες προτιμούν συσκευασίες που έχουν ευχάριστη εμφάνιση, οπτικά χαρακτηριστικά και ισχυρές λειτουργίες. Είναι επίσης εύκολο να χειριστείτε, να αποθηκεύσετε και να ανοίξετε και να κλείσετε. Η έρευνα δείχνει ότι η κάλυψη που ελέγχει την ποσότητα του προϊόντος που διανέμεται είναι ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό συσκευασίας που οι γυναίκες εκτιμούν. Φυσικά, αυτός ο παράγοντας είναι επίσης πολύ σημαντικός. Κατά το σχεδιασμό της συσκευασίας που σχετίζεται με τις γυναίκες, να θυμάστε ότι το σχήμα θα επηρεάσει εάν υπάρχουν θετικές αποφάσεις αγοράς. Εάν το σχήμα του προϊόντος δεν είναι εργονομικά εργονομικό ή εάν είναι δύσκολο να μεταφερθεί ή να μεταφερθεί η συσκευασία, είναι πιο δύσκολο να πωληθεί σε γυναίκες καταναλωτές.


Η εικόνα ενός καλλυντικού προϊόντος - υποστηρίζει την εικόνα και συχνά καθορίζει το κοινό ενός προϊόντος. Ο σχεδιασμός εικόνας και συσκευασίας προϊόντων μπορεί να βοηθήσει στο να στοχεύσει συγκεκριμένες αγορές για το προϊόν, καθώς και συγκεκριμένες ομάδες ατόμων, γυναικών, ανώτερων τάξεων, σχετικές ηλικίες και πολλά άλλα.


Τα υλικά συσκευασίας καλλυντικών χαρτιού - ένα πρότυπο που επηρεάζει το αν οι γυναίκες θα τους αρέσουν είναι το έθιμο και το ευανάγνωστο του κειμένου συσκευασίας. Πολλές έρευνες καταναλωτών έδειξαν πρόσφατα ότι το εύχρηστο κείμενο στη συσκευασία του προϊόντος μπορεί να βοηθήσει το προϊόν σας να πάρει την προσοχή και την προκύπτουσα αγοραστική συμπεριφορά.