Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Αδυναμία αλλαγής της υπερθέρμανσης του πλανήτη

Aug 01, 2019

Ακόμα κι αν εξετάσαμε σήμερα κάθε άλλο θέμα στον κατάλογο αυτό, ο αντίκτυπος της παγκόσμιας υπερθέρμανσης που προκαλείται από τον άνθρωπο θα παραμείνει για δεκαετίες, αν όχι για αιώνες. Το μέγεθος του θέματος είναι, πολύ απλά, πολύ δύσκολο για πολλούς από εμάς να κατανοήσουμε. Έτσι, πολλοί από εμάς σκέφτονται, αν δεν μπορούμε να διορθώσουμε πραγματικά αυτό το θέμα, ποιο είναι το σημείο της προσπάθειας; Εξάλλου, είναι ακριβώς η αδράνεια μας που έχει προκαλέσει ή επιδεινώσει πολλά από αυτά τα ζητήματα.

Αλλά οι άνθρωποι είναι ικανοί να αλλάξουν, όπως δείχνει η μείωση των εκπομπών καύσης καυσίμων που παρατηρείται σε πολλές χώρες από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και η εξέλιξη των δημόσιων στάσεων απέναντι στην αλλαγή του κλίματος και ο ρόλος που διαδραματίζει σε αυτό.

Σύμφωνα με μία δημοσκόπηση, πάνω από το 60% των Αμερικανών λένε ότι η κυβέρνηση δεν κάνει αρκετά για να καταπολεμήσει την υπερθέρμανση του πλανήτη. Εκτός από την παρότρυνση των πολιτικών ηγετών και των πολιτικών ηγετών, τι άλλο μπορεί να κάνουν οι μέσοι άνθρωποι;

Πετάξτε με φειδώ, πάρκινγκ και πάρτε τη δημόσια συγκοινωνία.

Κρατήστε το τρέχον αυτοκίνητό σας όσο το δυνατόν περισσότερο. αν πρέπει να αγοράσετε ένα καινούριο, σκεφτείτε ένα υβρίδιο.

Ανακυκλώστε όσο μπορείτε και αγοράστε ανακυκλωμένα αντικείμενα.

Αν είναι δυνατόν, τα οργανικά απόβλητα λιπασμάτων αντί να τα βάζετε στα σκουπίδια.

Μη χρησιμοποιείτε πλαστικά μπουκάλια νερού.

Αγοράστε φρέσκα τρόφιμα με μικρή συσκευασία.

Κόψτε την πρόσληψη κρέατος (ακόμη και μία έως δύο λιγότερες μερίδες ανά εβδομάδα αυξάνεται).

Απενεργοποιήστε τα φώτα και αποσυνδέστε τις συσκευές όταν δεν χρησιμοποιείτε.

Αγοράστε και τρώτε τοπικά. Περπατήστε εκεί αν μπορείτε.

Κρατήστε επαναχρησιμοποιήσιμες σακούλες στο χέρι, και αν δεν μπορείτε να αποφύγετε τις πλαστικές σακούλες, φροντίστε να τις ανακυκλώσετε.