Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Πώς να βελτιώσετε την κατανάλωση των καταναλωτών καλλυντικών

Dec 19, 2018

Η προσαρμοσμένη συσκευασία καλλυντικών είναι ένας σιωπηλός πωλητής και μια σημαντική βάση για τους καταναλωτές να εντοπίζουν και να επιλέγουν προϊόντα. Το χρώμα και τα οπτικά εφέ των συσκευασμένων προϊόντων καθορίζουν την πώληση του προϊόντος, το οποίο μπορεί να καθοδηγήσει τον καταναλωτή να εντοπίσει και να αγοράσει σωστά το προϊόν. Ως εκ τούτου, μόνο η σωστή χρήση της λειτουργίας οπτικής επικοινωνίας του πακέτου μπορεί να τονώσει περισσότερο τον καταναλωτή και να το αγοράσει.


Κάτω από τα μάτια της επιτυχίας, η καλή υφή και η βολική μέθοδος ανοίγματος των προσαρμοσμένων καλλυντικών υλικών συσκευασίας θα αποτελέσουν το λόγο για να σας πείσουν να αγοράσετε. Υπάρχουν πολλά καλλυντικά υλικά συσκευασίας: λεία, παγωμένα, μαλακά και ούτω καθεξής. Είναι επίσης δυνατό να δημιουργηθεί μια απτική επίδραση μέσω της υφής του ίδιου του προϊόντος. Μέσω της οπτικής αφής αίσθησης της υφής επιφάνειας του υλικού συσκευασίας, η συσκευασία του προϊόντος και ο καταναλωτής δημιουργούν συγγένεια και πειρασμό. Αυτό χρησιμοποιείται σήμερα ευρέως σε πολλά σχέδια.


Ως έμπορος καλλυντικών, κατά το σχεδιασμό της συσκευασίας, το σημαντικό μέρος της υφής του προϊόντος του συσκευασμένου προϊόντος μπορεί να εξαχθεί και να τοποθετηθεί στην εξωτερική συσκευασία του προϊόντος για να επιτευχθεί η επίδραση της οπτικής επαφής και της πραγματικής αφής. Μπορεί να βγει η έννοια του εμπορεύματος και αντικατοπτρίζει ουσιαστικά τα χαρακτηριστικά του ίδιου του προϊόντος που εντυπωσιάζει τον καταναλωτή.