Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Πώς να προσαρμοσμένα κουτιά καλλυντικών

Nov 22, 2018

Καθώς η οικονομία γίνεται καλύτερη και καλύτερη, οι άνθρωποι επιδιώκουν τη μόδα και την ομορφιά. Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να κάνουν διαφορετικά κιβώτια, θέλουν ειδικά κιβώτια, έτσι ώστε οι περισσότερες εταιρείες να προσαρμόζουν τα καλλυντικά κιβώτια και ταυτόχρονα η εταιρεία μας προσαρμόζει μια ποικιλία από κουτιά, ένα από τα κουτιά, το κύριο προϊόν μας είναι όμορφα καλλυντικά κουτιά.

perfume-essential-oil-packaging-boxes27379950240

Θα ήθελα να πω μερικά πράγματα για το κουτί δώρου καλλυντικών πολυτελείας. Νομίζω ότι θα σας ενδιαφέρει

Πρώτον: για την εκτύπωση

Μερικοί άνθρωποι θέλουν να εκτυπώσουν το λογότυπο στο κουτί. Όταν λάβουμε την παραγγελία, θα χρησιμοποιήσουμε το AI για την εκτύπωση του λογότυπου στο κουτί. Μπορούμε να εκτυπώσουμε όλα τα είδη χρωμάτων

Αισθητική εκτύπωση

Δεύτερον: σφράγιση καυτού χρυσού ή επίχριση με υπεριώδη ακτινοβολία

Για να γίνει το σημάδι πολύ ελαφρύ, ορισμένοι πελάτες επιθυμούν το καυτό χρυσό αλουμινόχαρτο ή το UV για να αφαιρέσουν το κουτί, επομένως, το σημάδι κάνει όμορφο. Σε γενικές γραμμές, θα ήθελα να συμβουλεύω τους πελάτες μας ότι η τιμή είναι υψηλότερη από την εκτύπωση, αλλά είναι πιο όμορφη από την εκτύπωση, έτσι μερικοί άνθρωποι θα επιλέξουν καυτό χρυσό φύλλο ή θα θερμάνουν ένα άλλο χρώμα του πετρελαίου.

cardboard-perfume-packaging-wedding-gift24440951725

Καλλυντικά δώρου

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό: σχετικά με την εισαγωγή

Καλλυντική εισαγωγή. Καλλυντικά κουτί, βάζουμε τα καλλυντικά, έτσι, θα πρέπει να κάνουμε απαλό καλλυντικά, επομένως, θα πρέπει να εισαγάγετε, να εισαγάγετε, έχουμε μια επιλογή, όπως συρρικνωθεί αφρού Eva και υψηλή συσσώρευση και συρρίκνωση, ως εκ τούτου, έχει μια ποικιλία επιλογών , ένθετα, μπορούμε να σκάψουμε μια τρύπα, μπορείτε να βάλετε το μπουκάλι στην τρύπα, ώστε να μπορεί να αποτρέψει τα καλλυντικά μπουκάλια των ζημιών κατά τη μεταφορά

Τα χαρτοκιβώτια καλλυντικών κουτιά συσκευασίας δείχνουν πιο εξαίσια, ευπρόσδεκτα να γνωρίζουν τα προϊόντα της εταιρείας μας.