Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Πώς να επιλέξετε το σωστό κουτί δώρου κρασιού

Jan 11, 2019

Τα έθιμα του φεστιβάλ στον κύκλο μας εξακολουθούν να είναι σχετικά βαριά. Τα δώρα έχουν γίνει ένα κοινό πράγμα. Γενικά, το κρασί είναι επίσης πολύ κρασί. Πολλοί εισαγωγείς οίνου ψάχνουν επίσης για κατάλληλα κουτιά για τα κρασιά τους, αλλά περισσότερο σε στυλ και τιμή. Εξάλλου, ο εισαγόμενος κόκκινος οίνος είναι σχετικά υψηλός, και είναι επίσης απαραίτητο να συγκρίνουμε το ανώτερο κουτί κρασιού για να ταιριάζει και να ξεκινάει.

1. Το κουτί κρασιού του κρασιού προτιμάται πλέον από τους διανομείς του κόκκινου κρασιού. Είναι κυρίως η εμφάνιση. Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες επιλογές κατά το σχεδιασμό του στυλ. Η διαδικασία LOGO περιλαμβάνει κυρίως το χαλί, το ανάγλυφο, την σήμανση και τη δερματοτεχνία.


2, τα πιο συνηθισμένα υλικά στην αγορά ξύλινου κουτιού κρασιού είναι το πεύκο και το paulownia. Τα χαρακτηριστικά του πεύκου: το μαλακό και μαλακό ξύλο πεύκου είναι φωτεινό και ζεστό, οι κόκκοι του ξύλου είναι σε μικρή απόσταση και η καμπύλη είναι απλώνεται. Αφού τελειώσει το ξύλο πεύκου, δεν υπάρχει τεχνητή κοπή, φυσική ανάπτυξη, φυσική έκθεση και φήμες. Το σχήμα είναι απλό και γενναιόδωρο, και οι γραμμές είναι πλήρεις και ομαλές. Χαρακτηριστικά του Paulownia: Η υφή είναι ελαφριά, ο κόκκος του ξύλου είναι παχύς και δεν είναι εύκολο να παραμορφωθεί. Η τιμή είναι φθηνότερη από το πεύκο.


3. Η δομή του χάρτινου κουτιού πρέπει να βασίζεται στη λειτουργία και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος και τα χαρακτηριστικά του σχήματος του πολυεδρικού πρέπει να αξιοποιούνται πλήρως και η γλώσσα του σώματος πρέπει να χρησιμοποιείται δεξιοτεχνικά για να εκφράζει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος και την ομορφιά της συσκευασίας. Στην πραγματικότητα, η δομή του χαρτοκιβωτίου κρασιού δεν είναι μόνο μια τρισδιάστατη απόδοση ενός κιβωτίου, περιλαμβάνει επίσης τη διαδικασία της παραγωγικής διαδικασίας, συμπεριλαμβανομένης της επίπεδης δομής του χαρτονιού κόκκινου κρασιού, της κατασκευής καλουπιού μαχαιριού, της χύτευσης κουτιού πάστας κ.λπ., αυτοί οι σύνδεσμοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στο σχεδιασμό. Αυτό απαιτεί από τον σχεδιαστή να έχει μια καλή κατανόηση της δομικής διαδικασίας του χαρτοκιβωτίου έτσι ώστε ο σχεδιασμός να μπορεί να τεθεί σε παραγωγή.