Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Πώς να επιλέξετε τσάντες χαρτιού ή πλαστικές τσάντες

Dec 22, 2018

Πώς να επιλέξετε χαρτοσακούλες ή πλαστικές σακούλες;


Σήμερα, όταν ακούτε την έρευνα, "Χαρτί ή πλαστικό"; η κατάλληλη απάντηση είναι ένα σχετικά διαισθητικό "Βιβλίο!" Όλοι συνειδητοποιούμε ότι το πλαστικό είναι φρικτό για τη γη και ότι οι πλαστικοί σάκοι σταματάνε συγκεκριμένα τις θάλασσές μας, χτυπάνε την αχαλίνωτη ζωή μας και γενικά καταστρέφουν την καταστροφή στον κόσμο.


Σε αυτό το πλαίσιο, και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η βιομηχανία χάρτινων σάκων βρισκόταν ως απάντηση τις τελευταίες δεκαετίες, σταματάμε κάποτε να κάνουμε μια βασική έρευνα: Είναι το χαρτί πολύ καλύτερο;


Σε κάθε πραγματικότητα, όχι, σίγουρα δεν είναι. Το χαρτί ολοκληρώνει επίσης μεγάλη ζημιά στη Γη, και κάθε φορά που αδυνατούμε να αδράξουμε μερικά πακέτα στην τράπεζα, προσθέτουμε σε αυτήν την βλάβη. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να λάβουμε πραγματικότητα για τους χάρτινους σάκους, ώστε να μπορέσουμε να αρχίσουμε να επιλύουμε σήμερα καλύτερες αποφάσεις.


Από την απάντηση στο "Χαρτί ή πλαστικό"; θα έπρεπε πραγματικά να είναι "Ούτε ... έφερα το δικό μου."


printed-paper-shopping-bags44181484006


Όχι πολύ καλύτερα από το πλαστικό


Οι χάρτινοι σάκοι απλά φαίνονται πιο φιλικοί στη φύση, έτσι δεν είναι; Δεν έχουν αυτό το απαλό πετρέλαιο μοιάζουν με πλαστικά πακέτα. Είναι μια λαμπερή σκίαση του kraft. θα αυξάνονται βολικά για να στοιβάζονται στο ντουλάπι σας για την επόμενη φορά (αναμένοντας ότι δεν έχουν υποστεί αυτή τη στιγμή αποδεκατιστεί).


Όντας έτσι, εξετάστε, για παράδειγμα, αυτή την έκθεση, αποσαφηνίζει ότι το πλαστικό πραγματικά δεν έχει πολλά στο πλαστικό. Στο μυαλό:


Δεν χωρίζει ταχύτερα από το πλαστικό στους χώρους υγειονομικής ταφής. Αυτός είναι για το λόγο ότι, ενώ το χαρτί διαχωρίζεται πολύ πιο γρήγορα υπό τέλειες συνθήκες, οι χώροι υγειονομικής ταφής δεν είναι τέλειοι όροι. Η απουσία φωτός, αέρα και οξυγόνου συνεπάγεται ότι ουσιαστικά τίποτα δεν καταρρέει, οπότε το χαρτί και το πλαστικό αναγκάζονται να επενδύσουν σε μέτρα ενέργειας εκεί.


Τα χαρτοκιβώτια είναι μεγαλύτερα από το πλαστικό, πράγμα που σημαίνει ότι καταναλώνουν περισσότερο χώρο στους χώρους υγειονομικής ταφής. Είναι επαναχρησιμοποιούνται με υψηλότερο ρυθμό, γεγονός που μετριάζει αυτή την πραγματικότητα, αλλά αυτό εξακολουθεί να σημαίνει ανεξάρτητα από το γεγονός ότι έχουν μια πιο εμφανή επίδραση ανά συσκευασία στους χώρους υγειονομικής ταφής.


Δέχεται τέσσερις φορές την ποσότητα ζωτικότητας για να φτιάξει ένα χάρτινο σάκο, σε αντίθεση με το πλαστικό, και τα ακατέργαστα υλικά πρέπει να προέρχονται από δέντρα, ένα χαρακτηριστικό πλεονέκτημα που γενικά είναι η καθίζηση του άνθρακα. Η κατασκευή σακιδίων χαρτιού όχι μόνο προσθέτει σκουπίδια στον κόσμο, αλλά και σφαγιάζει μία από τις πιο σημαντικές συσκευές μας για την καταπολέμηση της μόλυνσης.

color-gloss-laminated-eurotote-shopping-bag37052334645


Τα χαρτοκιβώτια παράγουν 70 ακόμη περισσότερο δηλητηριασμένα από το πλαστικό.


Παράγουν πολλές φορές περισσότερες μολύνσεις από το πλαστικό.


Παίρνει 91 τοις εκατό λιγότερη ζωτικότητα για να επαναχρησιμοποιηθεί ένα πλαστικό πακέτο από ό, τι συμπληρώνει ένα χάρτινο σάκο.


Τα πακέτα χαρτιού είναι παχιά, οπότε η αποστολή τους κοστίζει περισσότερο καύσιμο ανά σάκο.


Αυτή η έκθεση είναι στην πραγματικότητα μονόπλευρη έναντι των πλαστικών (και επαναχρησιμοποιήσιμων πακέτων), ωστόσο με την πιθανότητα ότι αυτό αρχίζει να φαίνεται σαν ψηφοφορία υπέρ των πλαστικών σάκων, επανεξετάστε. Το πλαστικό αποστραγγίζει τις συνθετικές ενώσεις στις θάλασσες και τους αγωγούς μας, σπάζει σε μικρά κομμάτια και συγκεντρώνεται στα στομάχια των φτωχών ορνίθων, τραπνίζει τα ψάρια και συγκεντρώνεται σε απίστευτα θαλάσσια συμπλέγματα που εξελίσσονται προς την κατεύθυνση της μετατροπής των νησίδων και των επιφανειακών αποβλήτων. Το γεγονός του θέματος δεν είναι ότι το πλαστικό είναι μεγάλο. είναι ότι το πιστό μας τεκμήριο ότι το χαρτί είναι εντάξει δεν είναι σωστό.


Ακολουθούν μερικοί περισσότεροι λόγοι για να μην πιστέψετε ότι η φωτεινή, οικολογικώς προσανατολισμένη πρόσοψη του πακέτου χαρτιού.


Σημαντικά περισσότερο διαθέσιμο;


Ενώ το πλαστικό σίγουρα δεν κόβει την πίτα κερασιού, το κάνει να είναι κάτι που κάνει το χαρτί να μην λειτουργεί: σχετική ποιότητα. Το χαρτί διαχωρίζεται πραγματικά αβίαστα. Θα πρέπει απλά να βάλετε ένα δοχείο αποστράγγισης σε ένα χάρτινο πακέτο και να δοκιμάσετε το Great Bottom Falling Out Phenomenon για να συνειδητοποιήσετε ότι οι χάρτινοι σάκοι δεν είναι ένα fix all.


Κάπως ή άλλο, αυτό καθιστά το χαρτί περισσότερο διανεμητικό από το πλαστικό. Και έχοντας στο μυαλό σας ότι το πλαστικό μπορεί να πλυθεί με την πιθανότητα να χτυπάει, το χαρτί βελτιώνει την κατάσταση όταν η τροφή ή το πετρέλαιο εκτοξεύονται στα σκέλη του. Όταν συμβεί αυτό, δεν μπορείτε να το ξαναχρησιμοποιήσετε. Λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο με τον οποίο "είναι ανακυκλώσιμο!" αναφέρεται τακτικά ως ο θεμελιώδης ισχυρισμός για το χαρτί, που είναι αρκετά τρομερές ειδήσεις.


Σε περίπτωση που θα πρέπει να επιλέξετε χαρτί, προσπαθήστε σε κάθε περίπτωση να κρατήσετε τα υγρά πράγματα έξω από αυτό και μην τα γεμίσετε. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα σκιστεί, και ιδανικά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για άλλη μια φορά. Παρ 'όλα αυτά, όταν μπορείτε, ωστόσο, το χαρτί αντιμετωπίζει μόνο μια χρήση ή τρία. Τα επαναχρησιμοποιούμενα βασικά πακέτα ανάγκης, και πάλι, συνεχίζουν να φορτώνουν πολύ αργότερα, χρήσιμα για εκατοντάδες ή ακόμα και έναν τεράστιο αριθμό απασχολήσεων.


Μια διαδικασία ανακύκλωσης εντατικής χρονικής διάρκειας


Ένα χαρτί σάκους πράγμα είναι αξιόπιστα επαίνεσε για είναι το υψηλότερο ποσοστό με το οποίο επαναχρησιμοποιούνται. Εφόσον οι περισσότερες περιοχές αναγνωρίζουν ότι τα χαρτοκιβώτια είναι κενά, είναι δύσκολο να αγνοήσουμε τους χάρτινους σάκους όταν αποσύρονται από το επαναχρησιμοποιούμενο φορτηγό. Είτε αυτό συμβαίνει, το χαρτί δεν αφήνει την επιταγή σας και κάνει μια γραμμή beeline για το κατάστημα ως αφρώδες νέο χαρτί. Μακριά από αυτό.


Αφήστε μας να συντομεύσουμε: Το χαρτί συλλέγεται για πρώτη φορά, διαρρυθμισμένο με το μηχάνημα και με το χέρι, διατεταγμένο για να επιλέξει όλα τα μη χάρτινα αντικείμενα, πλυμένα, στραγγισμένα, αποστειρωμένα, αποστειρωμένα, λειασμένα, αποξηραμένα, βαμμένα ή βαμμένα. μεταφέρονται στον κόσμο. Ανά πάσα στιγμή περιλαμβάνει τεράστια μηχανήματα και συμπυκνωμένη χρήση ζωτικότητας, τα οποία εξαρτώνται από πετρελαϊκά προϊόντα. Ανεξάρτητα από το αν τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά - έχουμε κρατήσει ένα χάρτινο σακί από τον χώρο υγειονομικής ταφής - έχουμε από την συμπεριλαμβάνοντας έναν κολοσσιαίο αριθμό συνθετικών ουσιών στον αέρα και το νερό του κόσμου.


Σε περίπτωση που έχετε εξαρτηθεί έντονα από την ψυχική παρηγοριά που δίνεται από την επαναχρησιμοποίηση του πακέτου χαρτιού, επανεξετάστε το. Είναι μια ιδανική ευκαιρία να σταματήσετε να περιμένετε ότι οι χάρτινοι σάκοι είναι "ωραία" και να επιλέξετε μια ανώτερη εναλλακτική λύση.


Η ωραία επωνυμία καλύτερη επιλογή


Σαφώς, οι επαναχρησιμοποιούμενες συσκευασίες είναι ανώτερες από ο, τιδήποτε χαρτί σάκους. Πράγματι, μπορείτε να κάνετε τον ισχυρισμό ότι κάθε πακέτο εξαρτάται από τη συναρμολόγηση μορφών που χρησιμοποιούν τα περιουσιακά στοιχεία του κόσμου και προσθέστε συνθετικές ενώσεις και απόβλητα στη γη. Κανείς δεν το αμφισβητεί. Αυτό είναι γνήσιο όταν κανείς κάνει τίποτα, έτσι ώστε να μην μπορούμε να δώσουμε τη δυνατότητα στον εαυτό μας να αποκλείεται από αυτή την πραγματικότητα. Εκτός αυτού, τα άτομα θα απαιτούν συνεχώς σάκους για να φέρουν στο σπίτι τα βασικά τους προμήθειες, πακέτο για ταξίδια ή να μεταφέρουν αλτρουιστικά δώρα στην πλησιέστερη πτώση.


Η έρευνα δεν πρέπει να είναι ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιούμε σάκους, δεδομένου ότι αυτό είναι άσκοπο. Ή ίσως, η έρευνα θα έπρεπε να είναι: "Σε περίπτωση που θα χρησιμοποιήσουμε τα περιουσιακά στοιχεία του κόσμου, ποιο είναι το πιο απολύτως τρομερό στοιχείο που μπορούμε να κάνουμε με αυτά τα περιουσιακά στοιχεία;"


Όσον αφορά τους σάκους, η κατάλληλη ανταπόκριση είναι αυτονόητη: Τυπωμένες επαναχρησιμοποιήσιμες σακούλες . Ανεξάρτητα από το αν αυτό συνεπάγεται τσάντες κρασιού και τσάντες για χαρτοφύλακες από χαρτί , οι χάρτινες σακούλες kraft μας είναι χρήσιμες για πολλές εργασίες. Αντί να καταστρέφουν ή να επαναχρησιμοποιούν πολλές τσάντες την εβδομάδα από την εβδομάδα που συντρίβουν να φέρουν σπίτι μερικά βασικά υλικά, οι υποστηρικτές θα ήταν πλέον σε θέση να τοποθετήσουν τα πάντα σε πακέτα που ξέρουν ότι μπορούν να αναδιπλωθούν, να πλυθούν και να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά.


Δεν θα θέλατε να είστε αυτός που μεταφέρει αυτή την άνεση στους πελάτες και τους πελάτες σας; Όταν εργάζεστε με την Reuse This Bag, μπορείτε. Προσφέρουμε ένα τεράστιο εύρος επιλογών όσον αφορά τον τύπο, την σκίαση, τη δομή του λογότυπου και ο ουρανός είναι το όριο από εκεί. Θα σας επιτρέψουμε να τροποποιήσετε πλήρως τον σάκο σας, οπότε δεν φαίνεται σαν να έχει κανείς άλλος, σε αυτό το σημείο να παραδώσει τα νέα σας πακέτα κατάλληλα για την είσοδό σας μπροστά. Ανεξάρτητα από το αν τους δίνετε μακριά στις περιπτώσεις ή όταν οι πελάτες αγοράζουν αντικείμενα ή τα διατηρούν διαθέσιμα για να αγοραστούν κατά την εγγραφή σας, κάνετε μια μεγάλη δέσμευση στον κόσμο.


Ετοιμάζεται να αρχίσει; Θα ήταν ιδανικό αν συνδεθείτε σήμερα.


Οποιεσδήποτε ανάγκες εκτύπωσης συσκευασίας, όπως χάρτινη τσάντα και κουτί IFt κ.λπ., μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

--- https://www.ruiguan-packaging.com