Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Πόσο αποτελεσματική για την πρόληψη από το ωίδιο σε Factory Κουτιά δώρων

Oct 25, 2018

Πόσο αποτελεσματική είναι η αποφυγή μούχλας στα κουτιά δώρου εργοστασίων

Γιατί τα κουτιά δώρων είναι μουχλιασμένα;

Wholesale-flower-boxes-cardboard-flower-gift-boxes2


Σύμφωνα με τα χρόνια εμπειρίας μας και την πρακτική έρευνα, το καλούπι σε κουτιά δώρων οφείλεται κυρίως στους εξής λόγους:

1. Η υπερβολική υγρασία στην αποθήκη και η υγρασία στον αέρα οδηγούν σε υγρασία στο κουτί χρώματος.

2. Η ζελατίνα και η κόλλα ζώων που χρησιμοποιούνται για την τοποθέτηση σε χαρτί, τα οποία είναι φυσικά πλούσια σε πρωτεΐνες και άμυλα, έχουν γίνει τα αγαπημένα θρεπτικά συστατικά μούχλας, αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο μούχλας στο κουτί δώρου.

3. Το ίδιο το χαρτί έχει υψηλή υγρασία και ο πιθανός κίνδυνος μούχλας μπορεί να εμφανιστεί όταν υπερβαίνει το 12%.

Luxury-Design-Elegant-Decorative-Rigid-Watch-Box2


Συμβουλές για την ανθεκτικότητα σε ωίδιο για πρώτες ύλες και τελικά προϊόντα

1. Η αποθήκη υλικών και η αποθήκη τελικού προϊόντος θα πρέπει να επιθεωρούνται τακτικά. Τα εμπορεύματα που αποθηκεύονται στην αποθήκη δεν θα πρέπει να συσσωρεύονται στο έδαφος και θα πρέπει να τοποθετούνται στο ράφι υλικού για τοποθέτηση.

2. Το ύφασμα και τα υλικά συσκευασίας δεν πρέπει να στοιβάζονται απευθείας στο πάτωμα και πρέπει να χωρίζονται με παλέτα και 10cm μακριά από τον τοίχο>. Μην βασίζεστε σε υλικά ή υλικά στον τοίχο.

3. Λόγω προσοχής στον αερισμό, όταν η εξωτερική υγρασία είναι μεγαλύτερη από την εσωτερική υγρασία, κλείστε τις πόρτες και τα παράθυρα και αντίθετα ανοίξτε τις πόρτες και τα παράθυρα, καταγράψτε την υγρασία και την αλλαγή θερμοκρασίας. Εάν η εσωτερική σχετική υγρασία είναι μεγαλύτερη από 80% στην υγρή εποχή. Πρέπει να εγκατασταθεί εξοπλισμός αφύγρανσης για να μειωθεί ο κίνδυνος υγρασίας.


good-design-elegant-printed-logo-jewelry-box


Συστάσεις απόδειξη για τη μεταφορά θαλάσσιων κουτιών (για εξαγωγή εάν είναι απαραίτητο)

1. Ελέγξτε αν οι οπές εξαερισμού και οι εγκαταστάσεις σφράγισης είναι άθικτες και εάν παρουσιάζουν διαρροή και παραμόρφωση.

2. Τα δοχεία πρέπει να είναι καθαρά, απαλλαγμένα από λάδι και οσμή, ώστε να αποφεύγεται η διασταυρούμενη μόλυνση. Συνιστάται να ψεκάζεται μια κατάλληλη ποσότητα αντιμυκητιασικού παράγοντα asd-pw σε δοχεία.

3. Προτού φορτώσετε, για να αποφύγετε την υγρασία ("βροχή δοχείου") που προκαλείται από την αλλαγή κλίματος των μεταφορών των ωκεανών (αλλαγή θερμοκρασίας) συνιστάται να κρεμάτε τη στεγνή ράβδο του δοχείου στο εσωτερικό τοίχωμα της αυλάκωσης στο δοχείο, κάθε διάστημα 3m / κομμάτι.