Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Πώς μπορεί μια προσαρμοσμένη οθόνη δαπέδου να επωφεληθεί;

Aug 05, 2019

Τοποθέτηση

Προσθέτοντας αξία - Κάνοντας την πρόσθετη προσπάθεια να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας σε ένα FSDU για τους πελάτες σας, θα εκτιμήσουν τη φροντίδα που δώσατε για να σιγουρευτείτε ότι φαίνονται ελκυστικές για αυτούς. Επιπλέον, επενδύοντας σε αυτόνομη οθόνη για να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας, οι πελάτες θα πιστέψουν ότι δαπανούν περισσότερα για τα προϊόντα σας για να τα διακρίνουν από τους ανταγωνιστές τους. Αυτό υποδηλώνει στους πελάτες σας ότι είναι πιθανό να υπερβείτε τις προσδοκίες των τακτικών εταιρειών για να διασφαλίσετε ότι τα προϊόντα σας είναι τα καλύτερα που μπορεί να είναι.

Υπεροχή - Οι άνθρωποι έλκονται από αντικείμενα που ξεχωρίζουν από τον κανόνα. Ως εκ τούτου, μια αναζωογονητική έθιμο οθόνη δαπέδου είναι ο τέλειος τρόπος για να τραβήξει την προσοχή τους! Με το σχεδιασμό ενός display merchandising floor που δεν μπορεί να χάσετε, όχι μόνο οι πελάτες δεν θα μπορούν να εγκαταλείψουν κανένα κατάστημα χωρίς να αγοράσουν τα προϊόντα σας, αλλά θα είναι επίσης σε θέση να αναγνωρίσουν εύκολα το εμπορικό σήμα σας από τεράστιες αποστάσεις.

Ανταγωνιστική ακμή - Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της δημιουργίας μιας προσαρμοσμένης οθόνης δαπέδου είναι ότι δεν χρειάζεται να μοιράζεστε διαφημιστικό χώρο με τους ανταγωνιστές σας. Αυτό σημαίνει ότι θα ξεχωρίζετε από το πλήθος επειδή θα έχετε μια ολόκληρη στάση αφιερωμένη στα προϊόντα σας. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες δεν μπορούν καν να σκεφτούν την επιλογή των ανταγωνιστών τα προϊόντα ως εναλλακτική λύση, επειδή δεν είναι πουθενά κοντά να δουν!