Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Υψηλής ποιότητας κουτί κρασιού

Oct 19, 2018

Συγκεκριμένα, το κουτί κρασιού των χαρτοκιβωτίων, κυματοειδές χαρτόκουτο, κουτιά με κυματοειδή χαρτοκιβώτια, χαρτόνια με μικρο κυματοειδές χαρτόνι που χρησιμοποιούνται ελάχιστα και ο διεθνής σχηματισμός μιας έντονης αντίφασης. Επιπλέον, η συσκευασία κουτί κρασιού εμφανίστηκε επίσης στη συσκευασία ξύλινων υλικών, μεταλλικές συσκευασίες και άλλες μορφές συσκευασίας, αλλά χαρτί υλικά, κουτί χαρτί κρασί εξακολουθεί να είναι η κύρια, αλλά και η κατεύθυνση της ανάπτυξης, και θα επεκταθεί περαιτέρω. Επειδή το κουτί χαρτιού είναι ελαφρύ, έχει την λεπτή επεξεργασία, την απόδοση εκτύπωσης, η επεξεργασία είναι βολική, δεν μολύνει το περιβάλλον, ειδικά τώρα το χαρτί και το χαρτόνι ποικιλία χρωμάτων, τα πάντα, μπορεί να επιτύχει πλήρως το αίτημα του σχεδιαστή. Στην Κίνα, η ιδιαίτερη έμφαση δεν είναι μόνο το κέλυφος του κουτιού κρασιού που χρησιμοποιεί χαρτικά υλικά, τα εσωτερικά υλικά για την προστασία των δομών πρέπει επίσης να προωθούν τη χρήση της δομής του χαρτιού. Ε-τύπος Κυματοειδές χαρτόνι, χαρτόνι μικρο κυματοειδούς χαρτονιού, χαρτί χαρτοπολτού θα πρέπει να υποστηρίζεται έντονα στη συσκευασία κουτιού κρασιού. Μικρό κυματοειδές χαρτόνι, όμορφη εμφάνιση, καλή απόδοση απορρόφησης, κατάλληλο για εκτύπωση.

Σχέδιο-χρόνου κέλυφος συσκευασίας και το εσωτερικό μπορεί να ενοποιηθεί ένα υλικό, πολλοί μπορούν να κάνουν μια εκδοχή του χύτευσης, τόσο εξοικονόμηση κόστους όσο και εξοικονόμηση χώρου.

Τα τελευταία χρόνια, τα κουτιά κρασιού όλο και πιο αντιπροσωπευτικά της τάσης ανάπτυξης του κουτιού κρασιού, το κόκκινο κρασί ως ένα είδος εισαγόμενων αγαθών, η ζήτηση για τη συσκευασία είναι πολύ υψηλή, έτσι η αγορά κουτί κρασί κρασιού τέθηκε σε ισχύ, επί του παρόντος το κοινό κρασί το κουτί κρασιού στην αγορά είναι κατασκευασμένο από ξύλο και δέρμα, το ξύλο χρησιμοποιείται γενικά για κόκκινο κρασί χαμηλής ποιότητας, δέρμα για υψηλής ποιότητας κόκκινο.