Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

High-end διαδικασία παραγωγής κουτιού δώρου

Nov 20, 2018

Η διαδικασία παραγωγής του κουτιού δώρου είναι πολύ πιο περίπλοκη από το πτυσσόμενο χαρτοκιβώτιο. Η πίσω επεξεργασία του χαρτοκιβωτίου είναι γενικά τυπωμένη - φινίρισμα επιφανείας (θερμή σφράγιση, επίστρωση αργύρου, μερική UV, διογκωμένη κ.λπ.) - κοπή με κόλλα - κουτί με κόλλα - επιθεώρηση - ο εγκιβωτισμός έχει ολοκληρωθεί.

Η διαδικασία παραγωγής του κουτιού δώρου γίνεται με εκτύπωση - φινίρισμα επιφανειών - κοπή κοπής κοπής - γκρι κοπή κοπής κοπής - γκρίζο χαρτόνι σχιστόλιθο - γκρίζο χαρτόνι σχηματισμό - εξωτερικό υλικό πάστα - συναρμολόγηση - επιθεώρηση - φόρτωση Το κουτί έχει ολοκληρωθεί. Από τη ροή των δύο προϊόντων, η διαδικασία του κουτιού δώρου είναι πολύπλοκη και περίπλοκη και το πρότυπο της διαδικασίας είναι πολύ υψηλότερο από αυτό του πτυσσόμενου χαρτοκιβωτίου.

Τα κουτιά δώρου high-end τα οποία είναι κοινά στην καθημερινή μας ζωή, τα περισσότερα από τα οποία είναι κατασκευασμένα από χαρτί, και η επιφάνεια του χαρτιού είναι επίσης καταλληλότερη για την εφαρμογή περισσότερης επεξεργασίας, επομένως η ακόλουθη περιγραφή είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιεί το χαρτί ως ύφασμα.

一, επιλογή χαρτιού

1 τύπος χαρτιού, όπως χαρτί με επίστρωση ή χαρτί τέχνης, μαργαριτάρι

2 Το πάχος του χαρτιού, το χαρτί δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ παχύ, παχύ και εύκολο να συρρικνωθεί, αλλά δεν πρέπει να είναι πολύ λεπτό, αλλιώς το αποτέλεσμα της ανάγλυφου δεν μπορεί να αντανακλάται.

二, διακόσμηση επιφανειών

1 ανάστροφο προς τα πάνω φως.

2 μεμβράνη (ελαφριά μεμβράνη, ματ ταινία, μεμβράνη αφής, μεμβράνη ανθεκτική στις γρατζουνιές κ.λπ.).

3 ζεστό σφράγιση (χρυσό, κόκκινο χρυσό, χρώμα χρυσό, ασήμι, λέιζερ, κ.λπ.)?

4 μερική απόξεση του λαδιού UV ή μελάνι οθόνης.

5 ειδική πολύχρωμη σκόνη.

6 κυρτή κυρτή.

7 ανάγλυφο και ούτω καθεξής.