Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Κρατήστε τις πληροφορίες που μεταφέρουν ετικέτες Οι καταναλωτές σας θέλουν

Jul 29, 2019

Ενώ δεν θέλετε να είναι συγκλονισμένοι με την υπερφόρτωση πληροφοριών, θέλετε να τους εξημερώσετε με αρκετές πληροφορίες για να τους υποκινήσετε να αγοράσουν τα προϊόντα σας. Οι προσαρμοσμένες ετικέτες hang σας επιτρέπουν να προσθέτετε πληροφορίες κρίσιμης σημασίας και διαφημιστικού χαρακτήρα σε ένα προϊόν όπως:

Πληροφορίες φροντίδας και τιμολόγησης για να κάνετε την επωνυμία σας πιο διαφανή.

Βασικές πληροφορίες σχετικά με την επωνυμία σας, για να επενδύσετε προσωπικά τον πελάτη σας στη μοναδική ιστορία και τα προϊόντα σας.

Μια λίστα υλικών, ειδικά αν χρησιμοποιείτε φιλικά προς το περιβάλλον υλικά που προσελκύουν τους αγοραστές που είναι φιλικοί προς το περιβάλλον.

Βασικές πληροφορίες σχετικά με την προέλευση ενός προϊόντος, ειδικά τοπικά κατασκευασμένα αντικείμενα για τους καταναλωτές που απολαμβάνουν την υποστήριξη της κοινότητάς τους.

Μοναδικές λεπτομέρειες για μοναδικά αντικείμενα για όσους δεν θέλουν μαζικά παραγόμενα προϊόντα.

Προωθητικά δεδομένα για να συνδέσετε τον ιστότοπο της μάρκας σας ή / και τα κανάλια κοινωνικών μέσων ενημέρωσης.

Διακριτικά λογότυπα που κάνουν τα προϊόντα σας ξεχωριστά και βοηθούν τους πελάτες να αναγνωρίζουν αμέσως την επωνυμία σας.

Αυτές και άλλες λεπτομέρειες μπορούν να βοηθήσουν τις ετικέτες σας να κρεμάσουν μια διαρκή εντύπωση στους πελάτες σας. Εάν διαθέτετε τα προϊόντα σας σε άλλους εμπόρους λιανικής πώλησης, τα hangtags βοηθούν τη μάρκα σας να ξεχωρίζει όταν συνδυάζεται με μια θάλασσα παρόμοιων προϊόντων σε πολυάριθμα ράφια λιανικής πώλησης. Ενώ η προώθηση της επωνυμίας σας σε ετικέτες κρέμονται μπορεί να είναι μια απροσδόκητη πρόκληση, να πάρει τα σωστά στοιχεία προσελκύει την προσοχή των δυνητικών πελατών και να επηρεάσει θετικά την κατώτατη γραμμή σας.