Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Η προσαρμογή καλαθιού δεν απαιτεί μόνο καλό σχεδιασμό μοτίβων

Nov 20, 2018

Η προσαρμοστικότητα συσκευασίας συσκευασίας δημιουργικού δώρου είναι αδιαχώριστη από την εξαιρετική σχεδίαση, τον έξυπνο σχεδιασμό των εικόνων, των κειμένων, των συμβόλων και των χρωμάτων στο κουτί, το λογικό συνδυασμό στοιχείων, απαιτεί επαγγελματίες σχεδιαστές συσκευασίας. Μια εξαιρετική συσκευασία δώρου είναι πιο πειστική από το άμεσο μάρκετινγκ. Οι διαφημιστικοί καταναλωτές, των οποίων ο σκοπός είναι πολύ προφανής και πολύ άμεσος, δεν είναι και αηδιαστικοί.


Εξαιρετική σχεδίαση κουτιού με άμεσες αγορές. Τα καλά σχέδια δεν δείχνουν μόνο τη δημιουργική έκφραση και την καλλιτεχνική σκέψη, αλλά και φέρνουν στους ανθρώπους μια ευχάριστη οπτική απόλαυση. Ο συνδυασμός συσκευασίας και προϊόντων παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά των προϊόντων και την κουλτούρα της εταιρείας. Στη συνέχεια, στο σχεδιασμό της συσκευασίας, ποια σημεία πρέπει να προσέξουμε κατά τον έλεγχο του σχεδίου; Xiaobian σας βοήθησε να συνοψίσω τα ακόλουθα σημεία:


1. Τα έντυπα μπορεί να είναι φανταχτερά και τολμηρά.


Ωστόσο, είναι αδύνατο να αποφευχθεί το περιεχόμενο και να μιλήσουμε για τη δημιουργικότητα και δεν σχετίζεται με τα προϊόντα της συσκευασίας. Προσπαθήστε επίσης να μην κάνετε αυτή την "επαφή" διφορούμενη, οι καταναλωτές πιθανώς γνωρίζουν ποια προϊόντα πωλούνται, αλλά δεν μπορούν να αναγνωρίσουν την μάρκα στην πρώτη φορά. Ο δημιουργικός σχεδιασμός συσκευασίας πρέπει να συνδέεται στενά με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της μάρκας, επιτρέποντας στους ανθρώπους να γνωρίζουν τι πουλάτε και να γνωρίζετε ποιοι είστε.


2. Πλήρης απεικόνιση των εμπορευμάτων.


Μπορεί να μειώσει την κερδοσκοπία και τις αμφιβολίες των καταναλωτών και να συλλάβει άμεσα τις καρδιές των καταναλωτών. Υπάρχουν δύο τρόποι για να γίνει αυτό: το ένα είναι να χρησιμοποιήσετε την πλήρη διαφανή συσκευασία ή την ανοιχτή συσκευασία φεγγίτη για να εμφανίσετε απευθείας το προϊόν στον καταναλωτή. το δεύτερο είναι να χρησιμοποιήσουμε την εικόνα του φωτορεαλιστικού προϊόντος, το πιο συνηθισμένο, όπως η συσκευασία των τροφίμων, μέσω ρεαλιστικών εικόνων στο στόμα.


3. Ο συνδυασμός γραφικών και κειμένου είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό θέμα.


Το σχέδιο συσκευασίας θα πρέπει να περιλαμβάνει λεπτομερείς περιγραφές κειμένων, ειδικές περιγραφές των πρώτων υλών, προετοιμασία, αποτελεσματικότητα, χρήση και συντήρηση των προϊόντων, σε συνδυασμό με το αντίγραφο του αντιγράφου, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να εμβαθύνουν περαιτέρω το προϊόν μέσω κειμένου όταν ενδιαφέρονται το μοτίβο. εντύπωση. Το στυλ της γραφής είναι χιούμορ ή επίσημο. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του προϊόντος και το στυλ του σχεδιασμού συσκευασίας, μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά πιο συγκεκριμένα γλωσσικά στυλ.


4. Προσέξτε τη χρήση του χρώματος της εικόνας στο χρώμα της συσκευασίας.


Πρόκειται για το αντιπροσωπευτικό χρώμα μιας μεγάλης κατηγορίας προϊόντων, το αντιπροσωπευτικό χρώμα ενός συγκεκριμένου προϊόντος που έχει συσσωρευτεί στην καρδιά των καταναλωτών για μεγάλο χρονικό διάστημα, επιτρέποντας στους καταναλωτές να παράγουν παρόμοιες γνωσιακές σκέψεις. Για παράδειγμα, το βαθύ κόκκινο της τάξης ποτών Wang Laoji, το σκούρο κίτρινο της κόκκινης αγελάδας και το παγωμένο πράσινο του παγετού του Sprite κάνουν τους ανθρώπους να γνωρίζουν με μια ματιά το περιεχόμενο της συσκευασίας. Κάθε μάρκα προϊόντος πρέπει να δίνει τον εαυτό της έναν τόνο εικόνας, και ο σχεδιασμός του πακέτου επεκτείνεται με βάση το κύριο χρώμα, αλλά δεν μπορεί να παραβιαστεί.


Φυσικά, η καλή προσαρμογή των συσκευασιών απαιτεί όχι μόνο καλό σχεδιασμό, αλλά και αποτελεσματικό σχεδιασμό. Τέτοιες λειτουργίες προστασίας, βολικές λειτουργίες, λειτουργίες επαναχρησιμοποίησης, λειτουργίες πωλήσεων κλπ. Εάν το γραφικό σας σχέδιο προσελκύει αγορές, τότε η λειτουργία παροχής ενέργειας είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τον καθορισμό της εμπιστοσύνης των καταναλωτών. Μόνο συνδυάζοντας το σχεδιασμό και την πρακτικότητα μπορούμε να ανταποκριθούμε πραγματικά στις διαφοροποιημένες ανάγκες των καταναλωτών.