Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Κουτί δώρου Λεπτομέρειες επεξεργασίας συσκευασίας

Nov 05, 2018

Λεπτομέρειες συσκευασίας συσκευασίας δώρου

Το άτομο θέλει το δέντρο του προσώπου να θέλει το δέρμα, το καλό προϊόν χρειάζεται επίσης την εξαιρετική συσκευασία. Η λεγόμενη διαδικασία συσκευασίας δώρου είναι στην πραγματικότητα η εκτύπωση διακοσμητικών μοτίβων, μοτίβων ή λέξεων στη συσκευασία για να γίνει το προϊόν πιο ελκυστικό ή πιο ενδεικτικό. Η διαδικασία εκτύπωσης του κιβωτίου συσκευασίας είναι πολύ αυστηρή.

retail-luxury-packaging-paper-perfume-box17504050254

Συσκευασία κουτί εκτύπωση και διαδικασία παραγωγής:

1. Κουτί συσκευασίας   κατασκευή πλάκας. Το παρόν κουτί δώρου επικεντρώνεται στην εμφάνιση και την ομορφιά, έτσι το χρώμα της παραγωγής είναι επίσης διαφοροποιημένο.

2. Χαρτί επιλογής κουτιού συσκευασίας. Το γενικό χαρτί περιτυλίγματος του κουτιού συσκευασίας είναι κατασκευασμένο από διπλό χαλκό και άλατο χαλκό. Το βάρος του γραμμαρίου είναι επίσης 128 g, 105 g και 157 g. Το χαρτί βασίζεται στη ζήτηση των πελατών για να επιλέξετε το κατάλληλο διπλό γκρι χαρτί, γνωστό ως γκρι χαρτί χαρτιού ή χαρτί γκρι.

3. Το κουτί συσκευασίας εκτυπώνεται μόνο σε χαρτί και το χαρτί στο επάνω μέρος δεν θα εκτυπωθεί. Το πολύ, είναι μόνο βαμμένο.

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο εικόνων για περισσότερες πληροφορίες.

11111(001)

Ruiguan Packaging, ώριμη ενιαία οικονομική εκτύπωση: http://www.ruiguan-packaging.com

Ruiguan Συσκευασία και εκτύπωση για πολλά χρόνια επέμεινε στην υψηλής ποιότητας φθηνές και τίμιες υπηρεσίες. Μια σειρά υψηλής τεχνολογίας πλήρες σύνολο εξοπλισμού επεξεργασίας για την εύκολη αντιμετώπιση των εργασιών μαζικής παραγωγής.


4. Επιφανειακή επεξεργασία: το χαρτί περιτυλίγματος του κουτιού συσκευασίας συνήθως χρειάζεται επιφανειακή επεξεργασία, ενώ τα συνηθισμένα είναι γυαλιστερή πλαστικοποίηση, ματ πλαστικοποίηση, θερμή σφράγιση, ανάγλυφη επίστρωση UV με κηλίδες.

5. Η μπύρα, η οποία αποτελεί σημαντικό μέρος της διαδικασίας εκτύπωσης κιβωτίων συσκευασίας , πρέπει να βαθμονομείται από το καλούπι κοπής εάν πρόκειται να εγκριθεί.

6. Τοποθέτηση: συνήθως το έντυπο υλικό τοποθετείται πριν από την μπύρα, αλλά το κουτί συσκευασίας τοποθετείται μετά από μπύρα. Κατ 'αρχάς, το κουτί συσκευασίας δεν επιτρέπεται να διακοσμηθεί με χαρτί.

7. Τέλος, πρέπει να γίνει διάτρηση εκείνο που πρέπει να τρυπηθεί και αυτό που δεν είναι διάτρητο θα σκουπιστεί με την κόλλα στην επιφάνεια δοκιμής και μετά το προϊόν μπορεί να συσκευάζεται και να παραδίδεται.

Προσφέρουμε κυρίως κουτί χρώμα, κουτί δώρου, καλλυντικά κουτί, οθόνη, χαρτοσακούλα, πλαστικό κουτί, εισάγετε κάρτα, κρεμάστε ετικέτα, συσκευασία κυψέλη, αυτοκόλλητο αυτοκόλλητο, χαρτοκιβώτιο.

Ακολουθούμε την αρχή της "ικανοποίησης των πελατών μας αιώνια επιδίωξη και ποιότητα πρώτα". Με προϊόντα υψηλής ποιότητας και ικανοποιητική εξυπηρέτηση, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να οικοδομήσουμε αμοιβαία εμπιστοσύνη για να επιτύχουμε κερδοφόρους στόχους και να επεκτείνουμε την κοινή ανάπτυξη με τους πελάτες μας.