Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Σχεδιασμός δώρου πρέπει να είναι λογικό και φιλικό προς το περιβάλλον

Dec 21, 2018

Συσκευασία συσκευασίας δώρου είναι πολύ συνηθισμένο, κάθε προϊόν έχει μια αντίστοιχη συσκευασία συσκευασίας δώρου, αλλά οι πωλήσεις δεν είναι οι ίδιες, τα εσωτερικά και εξωτερικά υλικά της συσκευασίας συσκευασίας δώρου προϊόντων έχουν επίσης τις αντίστοιχες διαφορές, είναι για μένα να σας δώσω Επιτρέψτε μου να το συστήσω.


Σχεδιασμός συσκευασίας δώρου πρέπει να εξεταστεί προσεκτικά. Η επίδραση επικοινωνίας συσκευασίας συσκευασίας δώρου έχει δοθεί προσοχή από τους εμπόρους στις πωλήσεις. Παρόμοια προϊόντα, κάτω από διαφορετικά κουτιά δώρων, οι πωλήσεις θα είναι εντελώς διαφορετικές. Η περιγραφή του κουτιού δώρου είναι το κουτί δώρου συσκευασίας. Μια ισχυρή μέθοδος.


Τώρα, η απεικόνιση της συσκευασίας δώρου είναι ένα σημαντικό μέρος της προώθησης μιας μάρκας. Στο παρελθόν, οι κατασκευαστές σκέφτηκαν μόνο τη συσκευασία όταν έκαναν πωλήσεις, αλλά τώρα, από την εποχή του σχεδιασμού της μάρκας, δίνουν προσοχή στη συσκευασία και επικεντρώνονται στη στρατηγική μάρκας και στην εικόνα συσκευασίας.


Η βιομηχανία συσκευασίας δώρων ενεργά ανταποκρίνεται στην εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος και προωθεί την προστασία του περιβάλλοντος από χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Εκτός από την απεικόνιση της ανάπτυξης φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων και εξοπλισμού, καθώς και τη βελτίωση των δεξιοτήτων και των τεχνικών, αποδίδει μεγάλη σημασία στην απεικόνιση.


Σε χαρτί συσκευασίας, το κουτί δώρου πρέπει να μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο για να μειωθεί ο αριθμός των στρωμάτων, να μειωθεί η χρήση του ανοικτού χώρου, της εκτύπωσης και των πλαστικών. Μετά τη σύνταξη της δομής μία φορά, η συσκευασία ολοκληρώνεται χωρίς να προσθέσετε τίποτα. Τυλιγμένο σε κυματοειδές χαρτί, τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και οι λειτουργίες του προϊόντος εκφράζονται με γκράφιτι και, στη συνέχεια, τα τυπωμένα υλικά μειώνονται για να μειωθεί ο δείκτης περιβαλλοντικής ρύπανσης. Το κουτί δώρου που έχει αναπτυχθεί σε μια διαδικασία DIY, μετά την αποσυσκευασία του, σύμφωνα με τη μέθοδο κατασκευής, μετατρέπει το πακέτο σε καθημερινές ανάγκες, όπως μια υπόθεση επαγγελματικών καρτών και μια κασετίνα.