Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Συμβουλές Φροντίδας Λουλουδιών για Λουλούδια και Κουτιά Λουλουδιών!

Sep 17, 2019

Συνήθως τα λουλούδια που λαμβάνουμε είναι ανθοδέσμες. Αν δεν θέλετε να τα ξετυλίξετε, προσθέστε λίγο νερό ακριβώς στη μέση των μπουκέτων κάθε δεύτερη μέρα. Το τμήμα τέχνης λουλουδιών μέσα στο μπουκέτο μπορεί να βάλει το όφελος φρέσκο, μπορεί επίσης να πέσει στο νερό μία έως δύο σταγόνες 84 απολυμαντικό, το αποτέλεσμα είναι καλύτερο!

Ωστόσο, σας συνιστούμε να ανοίξετε το πακέτο των προϊόντων μπουκέτου και να έχετε ελεύθερο παιχνίδι σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, να πλύνετε το βάζο και να βάλετε απευθείας τα λουλούδια στην γλάστρα, που είναι πιο όμορφη και καθημερινή, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παρατηρήσετε εάν τα φύλλα του μπουκέτου καθαρίζονται. Εάν θέλετε να διατηρήσετε το μπουκέτο όπως είναι, μην ξεκολλήσετε τη χορδή και αφαιρέστε τη σακούλα νερού ρίζας. Κόψτε τις ρίζες κατά 1-3cm σε γωνία 45 μοιρών, ανάλογα με το ύψος της φιάλης σας.

Επειδή η ράβδος λουλουδιών βυθίζεται στο νερό και απορροφά το νερό. Όταν τα φύλλα είναι εμποτισμένα, τα βακτήρια αναπτύσσονται, αφήνουν τη σήψη και το νερό επιδεινώνεται. Τα λουλούδια είναι επίσης μολυσμένα, επηρεάζοντας την περίοδο προβολής. Εάν δεν αλλάζετε το νερό όλη την ώρα, το νερό θα αρχίσει να αποσυντίθεται και τα βακτήρια θα αυξηθούν, έτσι τα λουλούδια θα πεθάνουν νωρίς. Προκειμένου να παραταθεί η περίοδος άνθησης, εάν είναι δυνατόν, συνιστάται να αλλάζετε το νερό και να κόβετε τις ρίζες κάθε μέρα.

Εάν λάβετε ένα κιβώτιο λουλουδιών, φροντίστε να αφαιρέσετε τη συσκευασία και τοποθετήστε τα λουλούδια στη φιάλη όπως φαίνεται παραπάνω. Λόγω της ιδιαιτερότητας του κουτιού δώρου, η διαδικασία της συσκευασίας λουλουδιών δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με νερό. Γενική ανθοπωλείο μπορεί να προσθέσει θρεπτικό διάλυμα για να κάνει φρέσκια φροντίδα, αλλά εξακολουθεί να μην μπορεί να διατηρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εάν λάβετε ένα καλάθι με λουλούδια, ο ανθοπωλείο έχει προετοιμάσει τη φρέσκια θεραπεία για σας πριν τα λουλούδια δώρου κουτιά πωλούνται στο κατάστημα ανθοπωλείων. Χρειάζεται μόνο να προσθέσετε νερό στο κουτί δώρου λουλούδια την επόμενη μέρα. Προσέξτε να μην αφήσετε το νερό να υπερχειλίσει όταν προσθέτετε νερό. Κρατήστε το στο σπίτι ή στο γραφείο! Η άνθηση διαρκεί πέντε έως επτά ημέρες. Τα λουλούδια φυλάσσονται για μια χρονική περίοδο, και όταν πεθαίνουν, τα αποξηραμένα λουλούδια φτιάχνουν για να διαρκέσουν για πάντα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φτιάξετε αποξηραμένα λουλούδια, αλλά ως μια απλή μέθοδο φυσικής ξήρανσης, απλά πρέπει να βρείτε μια ξηρή και αεριζόμενη ημέρα για να στεγνώσουν τα λουλούδια.