Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Σκεφτείτε να επαναχρησιμοποιήσετε τις τσάντες χαρτιού

Dec 24, 2018

Μπορεί να εκδηλώσει σε λίγους ανθρώπους να αγνοήσουν τις επαναχρησιμοποιήσιμες αποσκευές τους στο σπίτι, καταλήγοντας στο ταμείο σε ένα κατάστημα και να χρειαστεί να ψωνίσουν για χάρτινες σακούλες ...

Promotional-custom-logo-printed-luxury-christmas-gift3

Απλά δεν χρειάζεται γι 'αυτό.


Υπάρχουν μερικοί μικροί τρόποι να δώσετε τον 2ο τρόπο ζωής για τις χάρτινες σακούλες σας.


Κάντε ένα εργαστήριο κοπής και συγκόλλησης μαζί με τα παιδιά σας! Μπορεί να είναι σε θέση να σχίσει τις αποσκευές χαρτιού, να τους κόψει και να παραδώσει ελεύθερα τη δημιουργικότητά τους με το να κολλήσουν και να αναπτύξουν όλα τα είδη των gadgets (επιφάνεια εργασίας, γραφείο και πολλά άλλα). Τότε θα είναι εξαιρετικά χαρούμενοι να παρέχουν τους γονείς τους, τους παππούδες τους ...

未命名_meitu_0

Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αποσκευές σας για να καλύψετε βιβλία και σημειωματάρια: Παρ 'όλα αυτά είναι ένα εντελώς ευχάριστο μικρό εργαστήριο για να οργανωθεί μαζί με τους νέους σας πριν από την έναρξη του σχολείου 12 μήνες. Αλλά μπορεί επίσης να είναι πολύ χρήσιμο στα δικά σας βιβλία: τώρα δεν θα διστάσετε να τα πάρετε στην παράδοση.

Κάντε τις μέγιστες πρακτικές σακούλες για οικογενειακή χρήση:

Ταξινόμηση σκουπιδιών: Ως εκ τούτου, μια μεγάλη χάρτινη σακούλα είναι σωστή για να τοποθετήσετε όλα τα ανακυκλώσιμα απορρίμματα: χαρτί, χαρτόνι ...

Προστασία των επιφανειών κατά το μαγείρεμα: μια σακούλα για την ανάκτηση των φλούδων; δεν είναι πλέον ηλίθιο!

Προστασία των εσωτερικών θυρών αποθήκευσης

Μικρά κιβώτια τουαλέτας / ξεκούρασης: αν τοποθετήσετε ένα μικρό χαρτοσακούλα εσωτερικά στον κάδο του μπάνιου σας, μην κάνετε πλέον βρώμικο!


Και αν κάποιος μετακινηθεί, μπορεί να είναι ευτυχής να χρησιμοποιήσει τις περισσότερες από αυτές τις αποσκευές σε ποσοστά πιάτων, εύθραυστα αντικείμενα και παραπετάσματα για να κολλήσουν μέσα στα δοχεία. Σίγουρα το χαρτί εμποδίζει τους κραδασμούς και το τσακίζει είναι ένα εξαιρετικό εξάρτημα.


Αργά ή γρήγορα, σκεφτείτε την ανάπτυξη οικολογικής και πρωτότυπης παρούσας συσκευασίας! τμήματα χαρτιού, ψαλίδι, κορδέλα ή κορδέλα και μια ωραία ετικέτα για το υπόλοιπο άγγιγμα. Και εδώ είναι μια μοναδική δέσμη δώρων!


Οποιεσδήποτε ανάγκες συσκευασίας εκτύπωσης, όπως χαρτοσακούλα , συσκευασία δώρου. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!