Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Προοπτική ανάπτυξης της τσάντας χαρτιού Kraft

Oct 19, 2018

Η εμφάνιση χαρτοσήμων Kraft άλλαξε την παραδοσιακή σκέψη ότι οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο το ποσό των αγαθών που τα χέρια τους είναι σε θέση να μεταφέρουν και επίσης καθιστά τους καταναλωτές λιγότερο ευχαριστημένους από τα ίδια τα ψώνια γιατί ανησυχούν ότι δεν το παίρνουν. Εάν η γέννηση χάρτινων σακουλών kraft οδηγεί την ανάπτυξη της λιανικής βιομηχανίας, μπορεί να είναι υπερβολική, αλλά τουλάχιστον αποκαλύπτει στον έμπορο ότι απλά δεν μπορείτε να προβλέψετε πόσο θα αγοράσει ένας καταναλωτής μέχρι να γίνει η εμπειρία του αγοραστή τόσο άνετη, βολικό δυνατό.

Αυτό το σημείο έχει προκαλέσει την προσοχή της εμπειρίας αγορών των καταναλωτών, αλλά επίσης προώθησε την ανάπτυξη των καλαθιών αγορών και των καλαθιών αγορών σε σούπερ μάρκετ αργότερα. Μετά από περισσότερο από μισό αιώνα, η ανάπτυξη του χαρτοσακούλα Kraft χαρτοσακούλα είναι ο άνεμος, η βελτίωση του υλικού για την ενίσχυση της φέρουσας ικανότητας, η εμφάνιση έχει γίνει όλο και πιο όμορφη, οι κατασκευαστές θα είναι μια ποικιλία εμπορικών σημάτων, σχέδια τυπωμένα σε kraft χαρτί σακούλες, στους δρόμους των καταστημάτων. Μέχρι τα μέσα του 20ού αιώνα, η εμφάνιση των πλαστικών τσάντες αγορών έγινε μια μεγάλη επανάσταση στην ιστορία των τσαντών για ψώνια. Τα πλεονεκτήματα του λεπτότερου, ισχυρότερου και φθηνότερου κόστους κατασκευής έχουν σκιάσει τις κάποτε γραφικές χάρτινες τσάντες kraft. Από τότε, η πλαστική σακούλα γίνεται η πρώτη επιλογή της κατανάλωσης ζωής και η τσάντα αγελάδας σταδιακά "υποχώρησε στη δεύτερη γραμμή".

Τέλος, το τοπίο του πέρασμα των χάρτινων σακουλών Kraft μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο το πρόσχημα της "νοσταλγίας", "φυσικής", "προστασίας του περιβάλλοντος", το όνομα που εφαρμόζεται σε ένα μικρό αριθμό προϊόντων φροντίδας δέρματος, ρούχα και βιβλία, οπτικοακουστική συσκευασία . Ωστόσο, με την παγκόσμια επικράτηση του "αντι-πλαστικού" ανέμου, οι οικολόγοι άρχισαν να κοιτάζουν τις παλιές χαρτοσακούλες kraft.