Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Ευκολία συσκευασίας καλλυντικών με καθρέφτες

Dec 24, 2018

Συχνά βλέπουμε την επέκταση της πρώτης τάξεως καλλυντικής συσκευασίας, περιλαμβάνοντας κραγιόν, μολύβι φρυδιών, βλεφαρίδες, σκιά ματιών, βερνίκι νυχιών και διαφορετική συσκευασία προϊόντων. μπορούμε να εντοπίσουμε αυτές τις καλλυντικές συσκευασίες σε μια επέκταση των χρωμάτων ή σε μια απλή διάταξη συσκευασίας. κάθε μόδα της δέσμης πακέτων καλλυντικών δοχείων αντανακλά τα χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά του λογότυπου ή ενσωματώνει τις διακριτές λειτουργίες του προϊόντος για να σχεδιάσει επιπλέον πελάτες. ωστόσο, μπορεί να επεκταθεί η συσκευασία καλλυντικών δοχείων που έχουν σχεδιαστεί με προσοχή ώστε να διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα; σύμφωνα με την έρευνα του 2018, εκτός από το ενενήντα τοις εκατό των πελατών αγοράζουν το προϊόν και όταν το προϊόν ανοίξει, η συμφωνία συσκευασίας θα μπορούσε να απορριφθεί κατά βούληση, που θα οδηγήσει σε μεγάλη απώλεια πηγών.

cardboard-makeup-set36472008591

Είναι σαφές ότι ορισμένα από τα μεγάλα συσκευασία συσκευασίας συσκευασίας συσκευασίας από χαρτόνι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δοχεία αποθήκευσης, τα οποία μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν μέσω πελατών, αλλά το πιο αποτελεσματικό είναι ένα μικρό μέρος. γιατί να μην σχεδιάζετε μεγαλύτερα ρεαλιστικά χαρακτηριστικά ενώ σχεδιάζετε συσκευασίες ομορφιάς; ενώ η χρήση κραγιόν, μολύβι φρύδι και ψεύτικες βλεφαρίδες, οι καταναλωτές της γυναίκας πρέπει να χρησιμοποιούν καθρέφτες για την καλύτερη χρήση των προϊόντων και να κάνουν τις κυρίες πολύ όμορφοι. θέλουμε να σχεδιάσουμε συσκευασίες ομορφιάς με καθρέφτες. αυτό θα κάνει τη συσκευασία του προϊόντος μεγαλύτερη επαναχρησιμοποιήσιμη.

eyelash-packaging-empty-eyelash-packaging-box28299784102

Μολύβια φρυδιών, ψεύτικες βλεφαρίδες, κραγιόν και άλλες συσκευασίες ομορφιάς με καθρέφτες μπορούν να έχουν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

1) το λογικό χαρακτηριστικό της συμφωνίας συσκευασίας είναι ισχυρότερο, έτσι ώστε ο καταναλωτής να κατέχει τη συσκευασία με το λογότυπο λογότυπου για μεγάλο χρονικό διάστημα ·

2) Λόγω της δημιουργικότητας, οι πελάτες θα ποσοστώσουν το πακέτο με τη δυνατότητα για τους φίλους σας, η επωνυμία σας θα μπορούσε να διαδοθεί ευρέως σε facebook, google + και σε διάφορα κοινωνικά συστήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

τρία) είναι πολύ λιγότερο περίπλοκο για τους πελάτες να διαμορφώσουν την αφοσίωση του brand. οι πελάτες θα ανακαλύψουν πρώτα τα προϊόντα που χρησιμοποιούν στην επόμενη κατηγορία αγοράς, ιδίως εάν η συσκευασία έχει πρόσθετες δυνατότητες. οι καταναλωτές θα σκέφτονται ότι η αγορά καλλυντικών, αλλά η απόκτηση δύο ρεαλιστικών εμπορευμάτων, καθιστά απλούστερη τη λήψη αποφάσεων αγοράς.

Κάνοντας τη συσκευασία του προϊόντος μεγαλύτερη λογική, όχι πιο αποτελεσματική μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις καλλυντικών, αλλά και για άλλα προϊόντα. πριν μπορέσουμε να προσαρμόσουμε τη συσκευασία του προϊόντος, θέλουμε να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στο σχεδιασμό των συσκευασιών, για να διασφαλίσουμε ότι η συσκευασία που σχεδιάστηκε ειδικά για το χρήστη μπορεί να προσελκύσει επιπλέον ανθρώπους, αν θέλετε να παίξετε την πραγματική λειτουργία της συσκευασίας.


Οποιεσδήποτε ανάγκες συσκευασίας εκτύπωσης, όπως καλλυντικά κουτί και κουτί δώρου κ.λπ. δεν θα διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

--- https://www.ruiguan-packaging.com