Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Ταξινόμηση των κιβωτίων αρωμάτων

Oct 19, 2018

Δερμάτινο κιβώτιο για αρώματα

Κουτί αρώματος Δερμάτινα κουτιά χρησιμοποιούν περισσότερο PU, PVC και άλλα τεχνητά δέρματα, δερμάτινη συσκευασία πιο κατάλληλο για τα χαρακτηριστικά του κουτιού αρωμάτων, από τον παραπάνω αριθμό μπορεί να χωριστεί σε ενιαία, κουτί πολλαπλάσιο.

και αρώματα δερμάτινο κουτί στο οικονομικά αποδοτικό πάνω από το άλλο κουτί περισσότερα πλεονεκτήματα, από τη μία πλευρά μπορεί να αντικατοπτρίζει την ευγενή και κομψή ποιότητα του αρώματος, από την άλλη πλευρά, η τιμή παραπάνω έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

Χάρτινο κουτί αρωμάτων

Το κουτί αρωμάτων είναι ένα συνηθέστερο κουτί συσκευασίας αρωμάτων, το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως σε συσκευασίες αρωμάτων χαμηλών προδιαγραφών.

Το χαρτοκιβώτιο έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα τιμής σε σχέση με άλλα κουτιά παραγωγής και πρώτων υλών και αγαπάει κάποια προϊόντα χαμηλού κόστους.

Ασημένιο κουτί για αρώματα Box Μερικά από τα μεγάλα εμπορικά σήματα είναι συσκευασμένα σε κουτιά των κιβωτίων αρωμάτων. Κουτί σιδήρου Αρώματα κουτί, περισσότερο από άλλα είδη συσκευασίας αρωμάτων συσκευασίας στο κόστος παραγωγής θα είναι μεγαλύτερα και υψηλής ποιότητας. Αλλά το κιβώτιο σιδήρου δίνει μια ρεαλιστική ατμόσφαιρα σταθερής αίσθησης, που χρησιμοποιείται κυρίως στη συσκευασία των ανδρικών αρωμάτων.